Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν κορίτσια ανακεφαλαιώνω.(και για σένα gatouni)
Όπως είχαμε πεί:
Στην τελευταία συνάντηση μας είχε προταθεί από τα κορίτσια μετά το καλοκαίρι να πάμε μία εκδρομή.
Η εκδρομή αυτή είχαμε συμφωνήσει όλοι να έχει προορισμό τον Βόλο (για να συναντηθούμε και με άλλα κορίτσια εκτός αθηνών).Να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές και για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης. Έτσι ορίστηκε σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου 2009.
"Όμως τώρα ο Καραμανλής μας τα χάλασε"!!!!!!
Διαβάστε τις προσφορές για ημερήσια και διήμερη που έχω λάβει και σας προσαρτώ.
Και πείτε μου τι προτιμάτε και προτείνετε καινουργια ημερομηνία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ 3-04/10/2009
HOTEL ΝΕFELIBʼ CAT ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
(www.nefelivolos.gr)
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 80,00 # ? ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 70,00 # ? ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ
ΣΤHN ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΟΧΕΣ :
Μεταφορές ,μετακινήσεις στην αποκλειστική διάθεσή σας με πολυτελές πούλμαν με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς εφοδιασμένα με ζώνες ασφάλειας ώστε να παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ή τροποποίησης του οποιοδήποτε προγράμματος που συμφωνηθεί (εκδρομές, επισκέψεις ).
Μία διανυκτέρευση στο ανωτέρω ξενοδοχείο σε δωμάτια δίκλινα Καθημερινό πρωινό σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου. (σύνολο 01 πρωινό ).
Συμπεριλαμβάνονται τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων όλης της εκδρομής .
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης με την ΑLLIANZ (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001857/20001339 ) .
Ταξιδιωτική ασφάλισημε την ALLIANZ . (Κάλυψη ατυχημάτων - ασθενειών ). (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001301/20001278 ).
Το πρόγραμμα της εκδρομής θα οριστεί από το Σύλλογο .
Φ.Π.Α
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΟΘΗ ΓΙΑ 20 και 35 ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ : 10,00? ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ.
2. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 30,00? ΚΑΙ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 22,00?.
.................................................. .................................................. ............
CELEBRITY TRAVEL SOLUTIONS
Kiouri str, 187 56 Keratsini , Piraeus-GREECE
Phone: +30 2104636644 Fax: 2104637532
BRANCH OFFICE GREECE
10,Mavromateon str, 106 82 Athen
Phone: +30 2108817505 Fax: +30 2108817181
e-mail: info@celebrity-travel.gr
https:// www.celebrity-travel.gr
2 ΗΜΕΡΕΣ
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ
ΚΙΣΣΟ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ
ελαχίστη συμμετοχή 25 άτομα
Περιλαμβανοντα:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό.
*Βέβαια το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς επιθυμείτε.
Συνημμένα Αρχεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ν.Ηράκλειο 04/09/09
Προς : Κα Κοτσώνα Νικολέττα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Σας ενημερώνουμε πως μπορούμε να σας διαθέσουμε πούλμαν 30 θέσεων για την διήμερη εκδρομή σας στο Βόλο στις 03/10-04/10 στην τιμή
των 61,00 κατ’άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνονται :
- Μεταφορές με πούλμαν .
- Διανυκτέρευση (1) σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο Γ΄κατηγορίας με πρωινό .
Για την ημερήσια εκδρομή σας στο Βόλο στις 03/10 η τιμή διαμορφώνεται στα 30,00 κατ’άτομο.
Με εκτίμηση
Λιόλιος Βασίλειος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Αντε ελατε κατα Βολο μερια να δειτε τις ομορφιες του Πηλιου
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σκεφτείτε μόνο την κίνηση που θα έχει στον δρόμο με τους ετεροδημότες να πάνε και να έρχονται.

Ασε που την Κυριακή (των εκλογών)υποτίθετε ότι απογορεύεται το αλκοόλ, πώς θα επισκεφτούμε τα τσιπουράδικα του Βόλου?

Δεν γίνεται να μετατεθεί η εκδρομή για το επόμενο Σ/Κ μετά τις εκλογές?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ναι και βέβαια Νίκη μου,Βρε κορίτσια δεν θα αλλάξουμε την ημερομηνία?
Σκεφτείτε μόνο την κίνηση που θα έχει στον δρόμο με τους ετεροδημότες να πάνε και να έρχονται.
Ασε που την Κυριακή (των εκλογών)υποτίθετε ότι απογορεύεται το αλκοόλ, πώς θα επισκεφτούμε τα τσιπουράδικα του Βόλου?
Δεν γίνεται να μετατεθεί η εκδρομή για το επόμενο Σ/Κ μετά τις εκλογές?![]()
μάλλον κατά προς εκεί πάν και τα κορίτσια. Τώρα αν γίνει κάτι και πούν ξανά για 2εκλογές εγώ τι να πώ . Μάλλον δεν θα πάω και 2 να ψηφίσω και η μία πολύ τους είναι.
Κορίτσια συμφωνείτε όλες για το Σ/Κ 10-11/10/09?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, ναι και βέβαια Νίκη μου,
μάλλον κατά προς εκεί πάν και τα κορίτσια. Τώρα αν γίνει κάτι και πούν ξανά για 2εκλογές εγώ τι να πώ . Μάλλον δεν θα πάω και 2 να ψηφίσω και η μία πολύ τους είναι.
Κορίτσια συμφωνείτε όλες για το Σ/Κ 10-11/10/09?
Λέττα και να πάνε σε δεύτερες εκλογές(αν δεν μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση είτε από ένα κόμμα, είτε από περισσότερα)
αυτό θα διαρκέσει.Σίγουρα δεν θα έιναι η επόμενη κυριακή των εκλογών.
Μόνο οι δερευνητικές εντολές που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικά στο πρώτο, μετά στο δεύτερο κόμμα(αν μπορούν σχηματίσουν κυβέρνηση) κρατάει μέρες.Και να δεν καταλήξουν πουθενά πάει ξανά νέα προκύρηξη εκλογών με πορεκλογική περίοδο κ.τ.λ.Κάτι πήρε τ'αυτί μου ότι αν γίνουν δεύτερες εκλογές προβλέπονται για τέλη Νοεμβρίου.
Καμιά σχέση με τις δημοτικές εκλογές που ο δεύτερος γύρος είναι την επόμενη Κυριακή.Μην μπερδεύεστε.
Οπότε το Σ/Κ 10-11/10 σίγουρα δεν θα έχει εκλογές.Εμένα πάντος με βολεύει.
Να δούμε και τι λένε οι άλλες.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι δουλειά κάνεις βρε Νίκη?Λέττα και να πάνε σε δεύτερες εκλογές(αν δεν μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση είτε από ένα κόμμα, είτε από περισσότερα)
αυτό θα διαρκέσει.Σίγουρα δεν θα έιναι η επόμενη κυριακή των εκλογών.
Μόνο οι δερευνητικές εντολές που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικά στο πρώτο, μετά στο δεύτερο κόμμα(αν μπορούν σχηματίσουν κυβέρνηση) κρατάει μέρες.Και να δεν καταλήξουν πουθενά πάει ξανά νέα προκύρηξη εκλογών με πορεκλογική περίοδο κ.τ.λ.Κάτι πήρε τ'αυτί μου ότι αν γίνουν δεύτερες εκλογές προβλέπονται για τέλη Νοεμβρίου.Καμιά σχέση με τις δημοτικές εκλογές που ο δεύτερος γύρος είναι την επόμενη Κυριακή.Μην μπερδεύεστε.
Οπότε το Σ/Κ 10-11/10 σίγουρα δεν θα έχει εκλογές.Εμένα πάντος με βολεύει.Να δούμε και τι λένε οι άλλες.
![]()
Που τα ξέρεις όλα αυτά?
Εγώ ζαλίστηκα μόνο και που τα διάβασα!!!!!

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το φόρτε μου.
Ναι, και εγώ λέω 10-11 είναι καλά. Ποιο πέρα δεν το συστήνω μετά τις 15 θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός.
Voula
Διάσημο μέλος
Μετά ότι αποφασίσει η πλειοψηφία

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
βρε κοριτσια,ωραια ολα αυτα...αλλα πρεπει να μαθουμε και καποιες λεπτομερειες,σημαντικες για καποιους,για να μπορεσουμε να δηλωσουμε συμμετοχη...πχ..απο που θα ξεκινησει το πουλμαν,απο αθηνα?? αυτο ποια μερα θα γινει,το σαββατο?? και τι ωρα περιπου?? γιατι εμεις που δεν μενουμε αθηνα,θα πρεπει να δουμε πως θα ερθουμε,μας βολευουν τα δρομολογια??![]()
Πούπι μου, εσύ μάλλον θα πας Αθήνα και θα ξεκινήσεις μαζί τους με το πούλμαν που θα φύγει από Αήνα ή Πειραιά.Οπότε θα ξέρεις την ώρα (και τόπο) αναχώρησης και θα φροντίσεις να έχεις έρθει ήδη απο Ζάκυνθο.
Εκτός αν σε βολεύει καλύτερα να πας απευθείας στον Βόλο.

Εγώ (πιστεύω και η Ζωή και η Ζήνα, αν έρθουν τελικά) θα πάμε απ'ευθείας στον Βόλο.Δεν έχει νόημα να κατεβαίνουμε Αθήνα και να ξανανεβαίνουμε Βόλο
, αν και θα χάσουμε το τζερτζελέ της διαδρομής του πούλμαν του mycat!
Πιστεύω εντός ημερών να καταλήξουμε σε ποιά προσφορά θέλουμε, οπότε θα ξέρεις και την ακριβή ώρα και τόπο αναχώρησης για να τσεκάρεις δρομολόγια από Ζάκυνθο.
Αλήθεια πόση ώρα θέλεις για Αθήνα?Θα πρέπει να κοιτάξεις και το δρομολόγιο της επιστροφής για Ζάκυμθο.

Μακάρι να σε βολέψει να και έρθεις!!!

Υ.Γ Πολύ έξυπνη η ιδέα Λέττα να γίνει διήμερη(αν θέλουν αρκετές) η εκδρομή και όσες μπορούν μόνο για μιά μέρα να συμμετέχουν μόνο την δεύτερη μέρα(κυριακή).

Εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Ουρανία,Παιδιά εγώ συμφωνώ για την ημερομηνία. Οι τιμές ξενοδοχείων μου φαίνονται τσιμπιμένες. Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε εμείς απευθείας στο electra ή στον Αλέξανδρο που από ότι ξέρω δέχονται και ζωάκια και αξίζει να τους επιβραβεύσουμε. Σε ένα από τα δύο είχα πάει εγώ κάποτε. Και το πούλμαν τσιμπιμένο όταν με το τραίνο πληρώνεις ίδια χρήματα και πας πιο ανεξάρτητα. Δεν ξέρω λέω να ρωτήσουμε κι αλλού και η Βίκυ θα μπορούσε να βοηθήσει![]()
- ποια είναι η Βίκη? και που εργάζεται? Σε τουριστικό γραφείο?Ναι και βέβαια να ρωτήσει αν μπορεί. Η aporw=Σιμώνη εργάζεται σε τουριστικό γραφείο και θα ψάξει και αυτή για καλύτερες τιμές.
- Η τιμές που μας έχουν δώσει μέχρι αυτήν την στιγμή κορίτσια πιστεύω ότι είναι τσιμπημένη επειδή δεν είμαστε μεγάλος αριθμός.Θα ψάξω και κάτι άλλο που σκέφτομαι.
- Νίκη και βέβαια δεν υπάρχει λόγος να κατεβείτε κάτω για να ξαναανεβείτε. Εσεις μεταξύ σας θα κανονίσετε πως θα κατέβειτε και ως σημείο συνάντησης θα είναι το ξενοδοχείο που θα μείνουμε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ συμφωνώ με το επόμενο σκ δηλ. 10-11 οκτ. γιατί με τις εκλογές θα μετράμε πρώτων απώλειες, λίγοι θα έρθουν κ θα έχει κίνηση σίγουρα. Ενώ το επόμενο δεν θα έχει κίνηση, ούτε θα ξαναεπαναληφθούν εκλογές.
Επίσης συμφωνώ με τη διήμερη γιατί ο Βόλος είναι 324χλμ από την Αθήνα και 216 από Θεσ/νίκη αν δεν κάνω λάθος οπότε θέλεις ένα τρίωρο σίγουρα να πας και άλλο ένα να έρθεις
, εδώ 220 στην ΑΡκαδία κ ένα 2 1/2 το έχουμε σίγουρο. Εγώ τουλάχιστον δεν τα κάνω αυτά αυθημερόν.Για το ξενοδοχείο θα συμφωνήσω με την Ουρανία, να δούμε και τα δύο που προτείνει, να επιβραβεύουμε τους φιλόζωους επαγγελματίες (δεν υπάρχουν κ πολλοί

)Εγώ κοριτσούδια υπάρχει πιθανότητα να έρθουμε με το Φώτη, αν όλα είναι καλά κ δεν διαφωνήσει κ η γιατρό μου
αλλά σίγουρα με διανυκτέρευση, και με το δικο μας αυτοκίνητο για ευνόητους λόγους.
Θέλω πολύ να έρθω, και νομίζω ότι θα περάσουμε τέλεια, θα είναι κ δύο μέρες θα το χορτάσουμε πιο καλά, θα φάμε, θα πιούμε θα κάνουμε τις βόλτες μας... τέλεια θα είναι !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μακαρι να μπορεσεις να ερθεις,να σε γνωρισω κι απο κοντα επιτελους!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρες τα σιτε των ξενοδοχείων που προτείνεις να μπούμε για να έχουμε μία εικόνα. Τι κατηγορίας είναι?Παιδιά εγώ συμφωνώ για την ημερομηνία. Οι τιμές ξενοδοχείων μου φαίνονται τσιμπιμένες. Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε εμείς απευθείας στο electra ή στον Αλέξανδρο που από ότι ξέρω δέχονται και ζωάκια και αξίζει να τους επιβραβεύσουμε. Σε ένα από τα δύο είχα πάει εγώ κάποτε. Και το πούλμαν τσιμπιμένο όταν με το τραίνο πληρώνεις ίδια χρήματα και πας πιο ανεξάρτητα. Δεν ξέρω λέω να ρωτήσουμε κι αλλού και η Βίκυ θα μπορούσε να βοηθήσει![]()
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω,θα μας κανετε την τιμη!
Μακαρι να μπορεσεις να ερθεις,να σε γνωρισω κι απο κοντα επιτελους!
Το θέλω πάρα πολύ

(κ η μπέμπα 
) απλά πρέπει να συμφωνήσει κ ο μέλλων μπαμπάς που εχει γίνει υπερπροστατευτικός 
και νιώθω σα τη κλώσσα που θα σπάσει τα αβγά
αλλά του το είπα εχτές το βράδυ πάλι (μες τον ενθουσιασμό η καλή σου
) και έδειξε ενδιαφέρον, αν δεν είναι στις εκλογές, μου λέει, κ αν η γιατρός πει το οκ θα πάμε. ΘΑ κάνουμε κ στάσεις να ξεκουράζεσαι κλπ κλπ μάλλον θα τα καταφέρουμε κ θα σας δούμε επιτέλους από κοντά
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Θα ρωτησω τους δικους μου οταν γυρισω σπιτι μηπως ξερουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool