Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλέξανδρος : https://www.reservationseurope.com/h...html?gclid=CJXiiYuK35wCFQceZwodcCTuIQ&lang=GR
για το Ηλέκτρα βρήκα μόνο την καταχώρηση στο gto που έχει πολλά ξενοδοχεία, σιτε δεν βρήκα.
https://www.gto.gr/gr/accomm/hotel/detail.php?id=2433
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες για την εποχή και τις ...αναδουλειές των ξενοδοχείων, θα συμφωνήσω με τη Ράνια.
Να σκεφτείτε ότι 15Αύγουστο έμενα σε 5***** με ημιδιατροφή και κόστιζε 50? το άτομο/ημέρα!!
Δώρα, λόγω ..."εντοπιότητας"
Ράνια και Βίκυ λόγω επαγγέλματος δείτε τί μπορεί να γίνει καλύτερο,οκ?
ΥΓ. Έχουμε αρχίσει λίστα συμμετοχών?
Μίκυ
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι τιμές τους όμως δεν είναι πιο φθηνές από αυτές που μας έχουν προτείνει ήδη. Πιστεύω οτι πρεπει να περιμένουμε και τα κορίτσια να μας φέρουν τις δικές τους προσφορές. Το δεύτερο ξενοδοχείο το "Ηλέκτρα" έδειχνε προκατοχικό λίγο ή μου φάνηκε?
Να αναφέρω κάτι πάνω στο οποίο έκανα έρευνα:
Σε περίπτωση που δεν μαζευτούμε πολλα κορίτσια μπορούμε να νοικιάσουμε μόνες μας ένα minibus τον 9 ατόμων.
Τηλεφώνησα και ρώτησα πόσο κοστίζει και μου έδωσαν τιμή 210€ χωρίς βενζίνη όμως. Αμα υπολογίσουμε την βενζίνη βγαίνει πάνω κάτω το ίδιο ποσό μαυτό που έχουμε και τώρα. Επομένως ακόμα και αν μαζευτουν λίγα κορίτσια η εκδρομή μπορεί ακόμα να γίνει
.(και θα κλείσουμε μόνες μας το ξενοδοχείο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον να εχω κατι να περιμενω τώρα που τελειωσε και η αδεια μου.:cry::cry::cry:
Συγνωμη για το εκτος θεματος, Παρακαλω συνεχίστε....
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Σε περίπτωση που δεν μαζευτούμε πολλα κορίτσια μπορούμε να νοικιάσουμε μόνες μας ένα minibus τον 9 ατόμων.
Κοίτα, αν είμαστε μόνον 9-10 και υπάρχουν και 2-3 με αυτοκίνητο δεν χρειαζόμαστε ούτε mini bus.
Απλά μοιραζόμαστε βενζίνες και διόδια (Γερμανικό σύστημα) και το λύσαμε το θέμα μεταφοράς.(Το πολύ πολύ αυτές που θα βάλουν το αμάξι και την αγκαρεία της οδήγησης να μην πληρώσουν για τα παραπάνω.)
Πχ αν ανέβουν 2 αυτοκίνητα απο Αθήνα και κατέβουν κι άλλα 2 απο Θεσσαλονίκη, οι Βολιώτες θα έχουν το δικό τους και είμαστε μια χαρά!!
Αρκεί να ξέρουμε ποιοί θα έρθουν και να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.
Δεν αρχίζουμε μια λίστα συμμετοχών όπως είπα και παραπάνω?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο πρώτος αριθμός που είχε δηλώσει για συμμετοχή σε διήμερη ήταν 12 ατομα με εσένα πάμε 13 αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τις καινουργιες προσφορές των κοριτσιών γιατί όπως προείπες το ήδη κόστος φαίνεται λίγο μεγάλο στα κορίτσια και όλα είναι ρευστά ακόμη.Αφού καταλήξουμε τι θα κάνουμε τελικά τότε θα ανοιξει η κανονική λίστα.Δηλώνω οτι δεν πρόκειται να χάσω τέτοιο τζέρτζελο και φυσικά count me in.
Οι τιμές είναι όντως τσιμπημένες για την εποχή και τις ...αναδουλειές των ξενοδοχείων, θα συμφωνήσω με τη Ράνια.
Να σκεφτείτε ότι 15Αύγουστο έμενα σε 5***** με ημιδιατροφή και κόστιζε 50 το άτομο/ημέρα!!
Δώρα, λόγω ..."εντοπιότητας"
Ράνια και Βίκυ λόγω επαγγέλματος δείτε τί μπορεί να γίνει καλύτερο,οκ?
ΥΓ. Έχουμε αρχίσει λίστα συμμετοχών?
Μίκυ
Κορίτσια να τονίσω πάνω σαυτό ότι το κόστος της μεταφοράς είναι τέτοιο επειδή η εκδρομή είναι αρκετά μακριά.Και εδώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσα και ποια κορίτσια θα μπορέσουν να μας συναντήσουν/κατέβουν άμα τελικά καταφέρουμε να ανεβουμε Βόλο?
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα να ρώτήσω από εδώ(θα το γράψω και στο mycat Θεσ/νίκης) ποιά από τα "νέα" μέλη(από Θεσ/νίκη) ενδιαφέρονται για την εκδρομή?
Να δούμε πρώτα τι συμμετοχές έχουμε για να κανονίσουμε πώς θα 'ρθουμε.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε συ το θέμα είναι να κάνουμε χαβαλέ και κατά την διάρκεια της εκδρομής . Αμα είναι να πάρουμε τα αμάξια μας και να ανεβούμε η καθεμία επάνω τότε δεν υπάρχει κάν λόγος συζήτησης δίνουμε ένα ραντεβού κάπου και η κάθε μία κάνει ότι κράτηση μπορεί και θέλει.Κοίτα, αν είμαστε μόνον 9-10 και υπάρχουν και 2-3 με αυτοκίνητο δεν χρειαζόμαστε ούτε mini bus.
Απλά μοιραζόμαστε βενζίνες και διόδια (Γερμανικό σύστημα) και το λύσαμε το θέμα μεταφοράς.(Το πολύ πολύ αυτές που θα βάλουν το αμάξι και την αγκαρεία της οδήγησης να μην πληρώσουν για τα παραπάνω.)
Πχ αν ανέβουν 2 αυτοκίνητα απο Αθήνα και κατέβουν κι άλλα 2 απο Θεσσαλονίκη, οι Βολιώτες θα έχουν το δικό τους και είμαστε μια χαρά!!
Αρκεί να ξέρουμε ποιοί θα έρθουν και να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.
Δεν αρχίζουμε μια λίστα συμμετοχών όπως είπα και παραπάνω?
Όμως (γνώμη μου) ένα από τα ωραία είναι
" ο χαβαλές της διαδρομής στο πούλμαν!" άσε που εγώ πιστεύω ότι με τα αμάξια θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο στο να ψάχνουμε η μία που είναι η άλλη.

P.S.άμα κλείσουμε με γραφείο εκτός του ότι θα είμαστε όλη η παρέα μαζί στην διαδρομή πάλι τα ξενοδοχεία θα μας κάνουν καλύτερη τιμή.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αν μαζευτούμε 20 απο Αθήνα κι άλλες τόσες απο Θεσσαλονίκη τότε φυσικά θα πάρουμε λεωφορείο για να κάνουμε όλες μαζί χαβαλέ.
Αν όμως ο αριθμός είναι μικρότερος κι άλλες έρθουν μονοήμερο κι άλλες διήμερο τότε μπλέκουμε τα μπούτια μας λιγάκι-----> ραντεβού το Σάββατο στις 12 στο ξενοδοχείο στο Βόλο.
Οπότε όπως είπε και η Ράνια πρέπει να δηλώσουμε πολύ υπεύθυνα και σύντομα τις συμμετοχές.
Επίσης ξέχασες απο τη λίστα τη Βούλα και νομίζω πως κι η Στέλλα και η Μαριτάσσια είναι μέσα.
starter
Δραστήριο μέλος
Μιά πρώτη κουβέντα που κάναμε μεταξύ μας(με την Ζωή-Zbeebz και Ζήνα) λέμε να κατέβουμε με αυτοκίνητο(της Ζωής) μάλλον για διήμερο, αλλά δεν είναι σίγουρο 100% ακόμη.
Τώρα να ρώτήσω από εδώ(θα το γράψω και στο mycat Θεσ/νίκης) ποιά από τα "νέα" μέλη(από Θεσ/νίκη) ενδιαφέρονται για την εκδρομή?
Να δούμε πρώτα τι συμμετοχές έχουμε για να κανονίσουμε πώς θα 'ρθουμε.![]()
Εμείς εμείς!!! Προς το παρόν μόνη μου και επειδή θα πάρω αυτοκίνητο μπορώ να πάρω και κάποιον ακόμη. Μόνο για την Κυριακή όμως
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω φτιάξει τελική λίστα γιατί υπάρχει ακόμα η διαφωνία ημερήσιας με διήμερης. Τα πάντα εξαρτώνται από τις τιμες των προσφορών.Το είπα διότι αναφερες 9 περίπου συμμετοχές συνολικά απο Νότο κι απο Βορρά οπότε 4 άτομα περίπου αντίστοιχα κι ενα αμάξι--> ο χαβαλές θα γίνει μέσα στο αμάξι.
Αν μαζευτούμε 20 απο Αθήνα κι άλλες τόσες απο Θεσσαλονίκη τότε φυσικά θα πάρουμε λεωφορείο για να κάνουμε όλες μαζί χαβαλέ.
Αν όμως ο αριθμός είναι μικρότερος κι άλλες έρθουν μονοήμερο κι άλλες διήμερο τότε μπλέκουμε τα μπούτια μας λιγάκι-----> ραντεβού το Σάββατο στις 12 στο ξενοδοχείο στο Βόλο.
Οπότε όπως είπε και η Ράνια πρέπει να δηλώσουμε πολύ υπεύθυνα και σύντομα τις συμμετοχές.
Επίσης ξέχασες απο τη λίστα τη Βούλα και νομίζω πως κι η Στέλλα και η Μαριτάσσια είναι μέσα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να πάμε στο mycat Θεσ/νίκης να δούμε αν υπάρχουν και άλλοι για να συννενοηθούμε.Εμείς εμείς!!! Προς το παρόν μόνη μου και επειδή θα πάρω αυτοκίνητο μπορώ να πάρω και κάποιον ακόμη. Μόνο για την Κυριακή όμως.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Εγώ την άλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα μπορούμε να το ξαναδούμε μαζί γιατί εδώ δυσκολεύομαι με το ιντερνετ

Άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν οι διακοπές για μερικές μερικές
Του δώσαμε και κατάλαβε φέτος κιουρία μου

Οδυσσέας πλέον που δεν βρίσκει το δρόμο για το σπίτι του μας γίνατε

Σας ξεμυάλισε το νησί των Φαιάκων

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρώτο Σ/Κ του Οκτωβρίου ήταν καλά... αλλά μας τα χάλασαν οι εκλογές.

Καλά να περάσετε και που θα πάει κάπου στο μέλλον θα τα καταφέρω και γω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool