To MyCat πάει εκδρομή στον Βόλο

και νομίζω πως κι η Στέλλα και η Μαριτάσσια είναι μέσα.

Μίκυ μου, δε νομίζω... Για μένα τουλάχιστον, δεν το βλέπω.
Ε, την κατάσταση της φιλενάδας μας την ξέρεις, οπότε...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίκυ μου, δε νομίζω... Για μένα τουλάχιστον, δεν το βλέπω.
Ε, την κατάσταση της φιλενάδας μας την ξέρεις, οπότε...:/:

:(:(:( κρίμα γμτ! όταν η παρέα δεν είναι ολόκληρη δεν έχει γούστο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πότε θα γίνει η εκδρομή;; :rolleyes:

Πότε θα γίνει η εκδρομή;; :rolleyes:
Η ημερομηνία λόγο εκλογών μετατέθηκε για 10-11/10/09. Διάβασε τις πρώτες σελίδες. Βέβαια περιμένουμε κιάλλες προσφορές γραφείων.

κορίτσια μετά το Βόλο δεν έρχεστε για ένα διήμερο Τρίκαλα; το πουλμανάκι θα το έχετε:lol:

Bρε παιδιά εγώ θα το ξαναπώ χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστική. Προσφορές χωρίς πρώτα να τους δώσεις αριθμό ατόμων στο περίπου τουλάχιστον δεν γίνονται. Εδώ δεν έχουμε πει ποιές θα έρθουν και ποιές όχι.

Bρε παιδιά εγώ θα το ξαναπώ χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστική. Προσφορές χωρίς πρώτα να τους δώσεις αριθμό ατόμων στο περίπου τουλάχιστον δεν γίνονται. Εδώ δεν έχουμε πει ποιές θα έρθουν και ποιές όχι.

Ουρανία μου δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ αυτό, ίσως η Λέτα να δώσει έναν αριθμό στο περίπου, γιατί αν δεν μάθουμε τιμή, ξενοδοχείο κλπ πως θα δηλώσουμε συμμετοχή? :hmm::hmm:

Αν είναι όμως απαραίτητο για να μάθει τιμές, τότε να δηλώσουμε συμμετοχή με επιφύλαξη, εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω, σόρυ αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ έτσι κι αλλιώς:confused:

Γι'αυτό ρώτησα πριν την Λέτα, τι να κάνουμε, να δηλώσουμε να ψηφίσουμε τι θέλουμε, να μας δώσει μια γραμμή. Αν είναι να δηλώσουμε συμμετοχή (έστω κ με επιφύλαξη ) ας μας το πει να ξεκινήσουμε.

Ουρανία μου δεν νομίζω ότι είναι στάνταρ αυτό, ίσως η Λέτα να δώσει έναν αριθμό στο περίπου, γιατί αν δεν μάθουμε τιμή, ξενοδοχείο κλπ πως θα δηλώσουμε συμμετοχή? :hmm::hmm:

Αν είναι όμως απαραίτητο για να μάθει τιμές, τότε να δηλώσουμε συμμετοχή με επιφύλαξη, εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω, σόρυ αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ έτσι κι αλλιώς:confused:

Γι'αυτό ρώτησα πριν την Λέτα, τι να κάνουμε, να δηλώσουμε να ψηφίσουμε τι θέλουμε, να μας δώσει μια γραμμή. Αν είναι να δηλώσουμε συμμετοχή (έστω κ με επιφύλαξη ) ας μας το πει να ξεκινήσουμε.

Νομίζω ότι έτσι είναι καλύτερα , για να αρχίσουμε να βγάζουμε άκρη!;)
Να αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχή και αν θέλουμε διήμερη ή μονοήμερη εκδομή!:)
Ας έχουμε έναν αριθμό(έστω κατά προσέγγιση) και τι είδους εκδρομή θέλουμε για να συγκρίνουμε τις προσφορές που θα πάρουμε.;):D

Υ.Γ Και μονοήμερη να πάμε νομίζω ότι αξίζει να έχουμε πούλμαν!
Εκεί θα γίνει ο χαβαλετζερτζελές!!!;):up:Τι θα δώσει αν πηγαίνουμε κομβόι 5-6 ή και περισσότερα αυτοκίνητα και να σταματάμε σε διάφορα μέρη.:hmm:Το Πήλιο νομίζω ότι λίγο,πολύ οι περισσότερες το έχουν ξαναεπισκεφτεί...αξία έχει να είμαστε όλες μαζί!!!;):up::up:
Υ.Γ 2 Ελένα να έρθεις οπωσδήποτε τον Βόλο!:D
Σιγά την απόσταση Τρίκαλα-βόλος!:P;)Μετά θα 'ρθουμε και εμείς Τρίκαλα!!!;)

Βρε Χριστίνα μου δεν είπα να δεσμευτεί κανείς από τώρα αλλά για να πει τιμή η Λέττα πρέπει να δει πόσοι μαζευόμαστε για να πάρει και τις ανάλογες προσφορές. Σου μιλάω εκ πείρας ότι άλλες είναι οι τιμές που θα δώσει ένα ξενοδοχείο για 10 άτομα και άλλη για 30. Οπότε κατά προσέγγιση θα πρέπει να ξέρει. Επιπλέον δεν νομίζω πια να έχει και τόση πια μεγάλη σημασία αν η εκδρομή θα βγει 60 ή 70 ευρώ. Απλά θα ψάξουμε για την καλύτερη τιμή και τις καλύτερες υπηρεσίες. Για αυτό πρέπει να υπάρχει ένα αρχικό πλάνο. Τι τιμή να σου πει αν δεν ξέρει κατά προσέγγιση πόσες θα είμαστε. Τέλος πιστεύω ότι θα πρέπει να ρωτήσουμε και την Βίκυ που έχει πρακτορείο και ξέρει περισσότερα. Εγώ μια πρώτη ματιά που έριξα στο ιντερνετ οι τιμές παίζουν για μεμονωμένους και όχι πολλά άτομα όπως εμείς από 60 έως 100 ευρώ που είναι και το Βόλος Πάλλας.

Βρε Χριστίνα μου δεν είπα να δεσμευτεί κανείς από τώρα αλλά για να πει τιμή η Λέττα πρέπει να δει πόσοι μαζευόμαστε για να πάρει και τις ανάλογες προσφορές. Σου μιλάω εκ πείρας ότι άλλες είναι οι τιμές που θα δώσει ένα ξενοδοχείο για 10 άτομα και άλλη για 30. Οπότε κατά προσέγγιση θα πρέπει να ξέρει. Επιπλέον δεν νομίζω πια να έχει και τόση πια μεγάλη σημασία αν η εκδρομή θα βγει 60 ή 70 ευρώ. Απλά θα ψάξουμε για την καλύτερη τιμή και τις καλύτερες υπηρεσίες. Για αυτό πρέπει να υπάρχει ένα αρχικό πλάνο. Τι τιμή να σου πει αν δεν ξέρει κατά προσέγγιση πόσες θα είμαστε. Τέλος πιστεύω ότι θα πρέπει να ρωτήσουμε και την Βίκυ που έχει πρακτορείο και ξέρει περισσότερα. Εγώ μια πρώτη ματιά που έριξα στο ιντερνετ οι τιμές παίζουν για μεμονωμένους και όχι πολλά άτομα όπως εμείς από 60 έως 100 ευρώ που είναι και το Βόλος Πάλλας.

Μάλλον έχεις δίκιο, εξάλλου κ εγώ αυτό εννοούσα μωρέ ;) γι'αυτό ρώτησα στο τέλος αν θέλει να δηλώσουμε ή όχι.

Λέτα στείλε πμ στη vickymoon που έχει πρακτορείο μήπως μπορεί να βοηθήσει.

Εγώ πάντως, δηλώνω ότι θα έρθουμε δύο άτομα, για το ξενοδοχείο ότι αποφασίσετε δεν έχω πρόβλημα (τα βασικά να έχει) απλά θα έρθουμε με δικό μας αυτοκίνητο γιατί δεν εμπιστεύομαι λόγω εγκυμοσύνης τα πούλμαν - αυτό κατά 80% κρατάω κ πισινή μην τυχόν :):):)

Βρε Ουρανία μου,
διάβασες τις προσφορές που έχω αναρτήσει?
Επειδή συνήθως μαζευόμαστε περίπου 20-25 άτομα ζήτησα προσφορές πρώτα των 20 και μετά των 30 ατόμων που όπως θα είδες (ελπίζω:blink:) αναφέρονται τα γραφεία. Εάν τελικά δεν μαζευτούμε πολλοί εννοείτε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε γραφειο και να τους πούμε να μας πάνε 10 άτομα. Τότε θα βρούμε έναν άλλο τρόπο από αυτούς που έχουμε ήδη αναφέρει.:happy:

Διαβάζω και αναφέρεστε σε τιμές ξενοδοχείων από 60 εώς 100€ (Συγνώμη αλλά δεν σας φαίνονται ακριβές?:blink:).
Οι τιμές που έχω αναρτήσει των γραφείων αναφέρονται από 60-80€
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ δεν περιλαμβάνουν μόνο το ξενοδοχείο αλλα και το ταξίδι Αθήνα -Βολο και Βολο - Πήλιο.
Επειδή βλέπω ότι τα κορίτσια θέλουν να ξεκινήσει μία λίστα καινούργια σας θέτω σαν ερώτημα και θέλω να μου απαντήσετε και να δηλώσετε συμμετοχή.
  1. Δηλώστε ποιο γραφείο προτιμάτε? με ποια τιμή?
  2. Θέλετε δίκλινό η τρίκλινο?
  3. Αν θα συμμετάσχετε στην ημερήσια ή την διήμερη ?
  4. και αν θα έχετε μαζί σας συνοδό.
Πιο φθηνά από 60 δεν νομίζω να βρεθεί γιατί ο Βόλος είναι μακριά και είμαστε μικρός αριθμός ατόμων.Μακάρι να βρουν τα κορίτσια μία μικρότερη τιμή.
Σε περίπτωση που τελικά είμαστε μικρός αριθμός η εκδρομή δεν θα αναβληθεί αλλα θα νοικιαστεί το μικρό Βαν που σας είπα ότι βρήκα (9 ατόμων) με κόστος 210€+βενζίνη+διόδια που θα πληρώνονται επί τόπου. Ε! και πιστεύω θα βρούμε και ένα οικονομικό ξενοδοχειο.
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε:happy:

Λέτα 60 ευρώ έως 80 δεν είναι το μονόκλινο είναι δίκλινο δωμάτιο και είναι δια δύο οπότε πάει 30 - 40 το άτομο. Από εκεί και πέρα πάει συν το πούλμαν. 100 είδα τιμή για ξενοδοχείο (δίκλινο) το ξαναλέω για μεμονωμένους και όχι για 20 άτομα και είναι στο Βόλος Πάλλας. Για όποιον θέλει να το ψάξει airtickets.gr Οπότε γιατί να πληρώσω τα ίδια λεφτά για ένα ξενοδοχείο 3ης κατηγορίας. Αν αυτή είναι η προσφορά τους για 20 άτομα δεν είναι αξιόλογη. Επιπλέον το ξαναλέω οι τιμές που αναφέραμε όλες είναι για μεμονωμένους και όχι προσφορά για πολλά άτομα. Το Ηλεκτρα τέλος είναι ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο 2ης κατηγορίας και όχι 3ης από το οποίο θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρουμε προσφορά.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θεωρώ πολλά τα 60 απλά για ξενοδοχείο 3ης κατηγορίας :hmm:
Αποφασίστε από εκεί και πέρα ότι θέλετε:)

Λοιπόν εγώ δηλώνω
Εκδρομή διήμερη Οκ
Πρακτορείο να ρωτήσουμε πρώτα την Βίκυ.

Λέτα 60 ευρώ έως 80 δεν είναι το μονόκλινο είναι δίκλινο δωμάτιο και είναι δια δύο οπότε πάει 30 - 40 το άτομο. Από εκεί και πέρα πάει συν το πούλμαν. 100 είδα τιμή για ξενοδοχείο (δίκλινο) το ξαναλέω για μεμονωμένους και όχι για 20 άτομα και είναι στο Βόλος Πάλλας. Για όποιον θέλει να το ψάξει airtickets.gr Οπότε γιατί να πληρώσω τα ίδια λεφτά για ένα ξενοδοχείο 3ης κατηγορίας. Αν αυτή είναι η προσφορά τους για 20 άτομα δεν είναι αξιόλογη. Επιπλέον το ξαναλέω οι τιμές που αναφέραμε όλες είναι για μεμονωμένους και όχι προσφορά για πολλά άτομα. Το Ηλεκτρα τέλος είναι ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο 2ης κατηγορίας και όχι 3ης από το οποίο θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρουμε προσφορά.
Όπως καταλαβαίνεις δεν θεωρώ πολλά τα 60 απλά για ξενοδοχείο 3ης κατηγορίας :hmm:
Αποφασίστε από εκεί και πέρα ότι θέλετε:)

Λοιπόν εγώ δηλώνω
Εκδρομή διήμερη Οκ
Πρακτορείο να ρωτήσουμε πρώτα την Βίκυ.

Και επαναλαμβάνω τα 60 ή 70 είναι ξενοδοχείο + πούλμαν.Εσύ αναφέρεσαι μόνο στα λεφτά του ξενοδοχείου.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να βρεις εσύ γραφείο να μας πάει διήμερη και να βρούμε να κλείσουμε μόνες το ξενοδοχείο Β' κατηγορίας και όλα αυτά σε τιμή κάτω των 60 ΝΑΙ σαφώς και βέβαια γιατί όχι!! ?
Η Σιμώνη μου είπε ότι έχει ζητήσει καινούργιες προσφορές σε γραφεία και θα προσπαθήσει μήπως βρεί κάτι καλύτερο. Στην Βίκη έχω στείλει μήνυμα και περιμένω να μου απαντήσει.
Το ξενοδοχείο Nefeli που αναφέρεται στην πρώτη προσφορά είναι 4αστέρων και με διαμονή σε τρίκλινα το πακέτο κοστίζει 70 € το άτομο (πούλμαν και ξενοδοχείο μαζί).
Ουρανία το ζητούμενο είναι να βρούμε μία καλή τιμή αν γίνεται κάτω των 60 γιατί υπάρχουν και φοιτητές που θα ήθελαν να έρθουν. Το ξενοδοχείο μην σε απασχολεί και φοβερά , δεν πρόκειται να μείνουμε μέρες πολλές.Άμα μάλιστα βγούμε να πάμε να κάνουμε clubing πόοοοοοοσο! θα κοιμηθούμε σε αυτό 5?6? ώρες.Τι να το πληρώνουμε 80€ το δίκλινο.
Θα σημειώσω την συμμετοχή σου στην λίστα.

Κορίτσια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό που θα πω αλλά δεν γίνεται να κάνετε τις βόλτες στο Πήλιο κ να πείτε τον οδηγό το βράδυ να σας κατεβάζει στο Βολο ή Αλυκές εκει θα βρείτε σίγουρα φθηνότερα ξενοδοχεία ή ξενώνες

Κορίτσια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό που θα πω αλλά δεν γίνεται να κάνετε τις βόλτες στο Πήλιο κ να πείτε τον οδηγό το βράδυ να σας κατεβάζει στο Βολο ή Αλυκές εκει θα βρείτε σίγουρα φθηνότερα ξενοδοχεία ή ξενώνες
Στο κέντρο προσπαθούμε να βρούμε φθηνό ξενοδοχείο.
Η πρώτη ημέρα θα είναι η διαδρομή και εκδρομή στην γύρω περιοχή. Το απογευμα θα πάμε στο ξενοδοχείο και το βράδυ αφού ξεκουραστούμε λιγο θα πάμε για φαγητό/ουζάκι μαζί με όλα τα άλλα κορίτσια του my cat.
Την δεύτερη ημέρα μετά το πρωινό θα μας πάνε επάνω στο Πήλιο εκδρομή.
Το γραφείο θέτει σαν ωράριο του οδηγού 7.00 με 18.00.Πρέπει να είμαστε κοντά στο κέντρο (5-9 χιλ.) για να είναι πιο εύκολος ο γυρισμός με τα πόδια στο ξενοδοχειο το βράδυ του Σαββάτου.
Τώρα περιμένουμε να δούμε τι προσφορές θα βρουν η Βίκη και η Σιμώνη.

Κορίτσια ζήτησα και μου έδωσαν το όνομα του ξενοδοχείου της τρίτης και πιο φθηνης προσφοράς. Μπορείτε να το δείτε κάτω κάτω στην τρίτη προσφορά.

Ν.Ηράκλειο 04/09/09

Προς : Κα Κοτσώνα Νικολέττα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σας ενημερώνουμε πως μπορούμε να σας διαθέσουμε πούλμαν 30 θέσεων για την διήμερη εκδρομή σας στο Βόλο στις 03/10-04/10 στην τιμή
των 61,00 κατ’άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται :

- Μεταφορές με πούλμαν .
- Διανυκτέρευση (1) σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο Γ΄κατηγορίας με πρωινό .

Για την ημερήσια εκδρομή σας στο Βόλο στις 03/10 η τιμή διαμορφώνεται στα 30,00 κατ’άτομο.

..................................................................................................
image.php

DEFKALION ΗΟΤΕL
Ελλάδα > Θεσσαλία > Πήλιο

Περιγραφή: Το Defkalion Hotel βρίσκεται στην προνομιακή θέση της Αλλης Μεριάς, λίγα χιλιόμετρα εξω απο το Βόλο, στους πρόποδες του Πηλίου και παρέχει εύκολη πρόσβαση στα κυριότερα αξιοθέατα του Πηλίου και του Βόλου. Το χωρίο είναι χτισμένο στις όχθες του ιστορικού χειμάρου Αναύρου με υπέροχη θεα προς τον Παγασητικό κόλπο και το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου. Διαθέτει 39 κλιματιζόμενα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, ιδιωτικό μπάνιο , τηλεόραση ,μπαλκόνι. Επίσης διαθέτει parking, εστιατόριο και κήπο.
https://www.travel-pelion.gr/index.php?target=products&product_id=216&sl=EN

Με εκτίμηση
Λιόλιος Βασίλειος
..........................................................................

Στο κέντρο προσπαθούμε να βρούμε φθηνό ξενοδοχείο.
Η πρώτη ημέρα θα είναι η διαδρομή και εκδρομή στην γύρω περιοχή. Το απογευμα θα πάμε στο ξενοδοχείο και το βράδυ αφού ξεκουραστούμε λιγο θα πάμε για φαγητό/ουζάκι μαζί με όλα τα άλλα κορίτσια του my cat.
Την δεύτερη ημέρα μετά το πρωινό θα μας πάνε επάνω στο Πήλιο εκδρομή.
Το γραφείο θέτει σαν ωράριο του οδηγού 7.00 με 18.00.Πρέπει να είμαστε κοντά στο κέντρο (5-9 χιλ.) για να είναι πιο εύκολος ο γυρισμός με τα πόδια στο ξενοδοχειο το βράδυ του Σαββάτου.
Τώρα περιμένουμε να δούμε τι προσφορές θα βρουν η Βίκη και η Σιμώνη.
Ψαξτε κ για Αλυκές παιδιά νομίζω ότι θα είναι πιο φθηνές οι τιμές

Ψαξτε κ για Αλυκές παιδιά νομίζω ότι θα είναι πιο φθηνές οι τιμές
Ok.
Βικη + Σιμώνη ρίξτε μία ματια και σε αυτό που λέει η Elvenstar.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back