Tommy, ένας μπλεδάκος για φάγωμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ο Tommy είναι ένας γατούλης περίπου 7 μηνών, αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος.
Βρέθηκε παρατημένος, υιοθετήθηκε, αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος του έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο.
Θα δοθεί στειρωμένος, μόνο για σπίτι και υπόσχεται να σας ανταμείψει με πολλά πολλά χάδια και κόλπα.
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

DSCN1484.jpg

DSCN1526.jpg

DSCN1527.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κούκλος!!Εύχομαι να βρεί γρήγορα νέο σπιτάκι!!:)

αμαν πια!!όλα θέλω να τα υιοθετήσω!!!Μακάρι να μπορούσα για άλλη μια φορά!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απίστευτα όμορφος!!!
καλή τύχη ψυχούλα μου!

Πρέπει να αναφέρω επιτέλους,ότι μπαίνω και βλέπω τις φωτογραφίες του κάθε μέρα..και τον ζαχαρώνω..αυτός εδω μας έχει πάρει τα μυαλά..αλλά...

Είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφος γάτος! :)

Γιώργο αν είχαμε πιο μεγάλη εμπειρία και δεν είχαμε στρεσαριστεί τόσο πολυ με τον Elvis δεν θα το σκεφτόμασταν δέυτερη φορά!

Εγώ πάλι θα έλεγα πως μια περιπέτεια δεν χρειάζεται να σε ανακόπτει από αυτό που θέλεις να κάνεις πραγματικά στην ζωή σου, ό,τι κι αν είναι αυτό. :)

Οι δεύτεροι σημασίας λόγοι είναι ότι μας αρέσει τώρα που ο Elvis είναι τόσο μικρός και μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα στην αγάπη και τη φροντίδα μας.Μας γεμίζει ήδη πάρα πολυ η παρουσία του στο σπίτι!Είναι απλά ο βασιλιάς..Elvis the king:D

Είναι ο ίδιος ο Σίμπα μου απλά πιο μικρός δες το Avatar, κούκλος βέβαια σαν τον δικό μου! Καλή τύχη εύχομαι.

Ναι ,ναι έχεις δίκιο!!!:)

:):):):):):):)

σε ποιο μερος ειναι το ομορφουλικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α..... σε ευχαριστω πολυ..μηπως ξερεις και για τον κονστνς το μαυρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο τόμμυ είναι ήδη στο σπιτάκι του, παρέα με μια σκυλίτσα την Κούκυ!
Κλειδώστε παρακαλώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back