Tortie, μια ξεχωριστή ταρταρούγα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Είμαι ένα κοριτσάκι περίπου 7 μηνών. Βρέθηκα σε πάρκινγ πολυκαταστήματος, να ζητιανεύω για χάδια. Ήμουν πολύ τυχερή,γιατί μια κοπέλα ανταποκρίθηκε στα χάδια μου και μου ψιθύρισε στο αυτάκι μου ότι είμαι πολύ καλή γατούλα για να βρίσκομαι στους επικίνδυνους δρόμους. Με πήρε, με πήγε στον κτηνίατρο, με στείρωσε και τώρα φιλοξενούμαι προσωρινά, μέχρι να βρω το μόνιμο σπιτάκι μου.
Τα χρώματα μου είναι πολύ ξεχωριστά μου λένε, μιας και είμαι μαύρη με άσπρες ανταύγειες :D .
Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά και να διαπιστώσετε τον τόσο αγαπησιάρικο χαρακτήρα μου καλέστε στο 6944539442 ή στείλτε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com

100_2516.jpg

100_2513.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στην όμορφη ταρταρουγίτσα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_2582.jpg

100_2577.jpg

Από τις πιο ιδιαίτερες γάτες που έχω δει.........
Καλή τύχη ζουζούνα!! :)

Λοιπόν αυτοί οι floisvoscats έχουν τρομερό γούστο στα γατιά! Όλα που βρίσκουν και χαρίζουν είναι τοπ μόντελ!

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πανέμορφη γατούλα και πολύ σπάνια χρώματα!!!
Καλή τύχη!

ομορφιά μου! Καλότυχη!

Ευχαριστούμε πολύ, είναι όντως πολύ ιδιαίτερα τα χρώματα της κοπέλας μας :D

Καλά, είναι κούκλα!

Το κοριτσάκι μας βρίσκεται ήδη στο σπιτάκι του, κλειδώστε παρακαλώ :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back