moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
02-03-12
20:14
Η Τoulouse είναι μια υπέροχη γατούλα ενάμισι έτους, πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά, στειρωμένη, και μεγαλωμένη σε σπίτι. Ο χαρακτήρας της είναι μελένιος σαν τη γούνα της, είναι πολύ κοινωνική και χαδιάρα. Πρόσφατα βρέθηκε θετική σε FIV (αν και το τεστ θα επαναληφθεί για σιγουριά καθώς η κλινική της κατάσταση είναι άριστη),και γι’ αυτό ψάχνει ένα σπίτι όπου θα είναι μόνη της, ή με άλλη γατούλα φορέα. Εννοείται ότι θα υιοθετηθεί με το βιβλιάριο υγείας της και τις εξετάσεις της. Μπορεί να μεταφερθεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και στην επαρχία, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο σπιτάκι. Αν ενδιαφέρεστε για τη μικρούλα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6973576011 και με e-mail στο moukelis@yahoo.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Η eirinaki84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 581 μηνύματα.
02-03-12
20:58
κουκλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
19-03-12
12:46

Τελευταία επεξεργασία:
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
19-03-12
17:09
Αχου, το μελένιο μπακλαβαδάκι μου! Υπέροχη, εύχομαι γρήγορα μ'ενα γλυκό σπιτάκι 

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
20-03-12
12:29
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τί υπέροχη φατσουλίτσα είναι αυτή???
Καλή τύχη γλυκούλα μου!
Καλή τύχη γλυκούλα μου!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum