Ultear, το τιγράκι με τα γαλανά ματάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Greg House

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μανόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Βρεθηκε στο δρομο απο τις ανιψιες μου. Ειναι μολις 1 μηνου και ηδη εχει περασει βασανα μιας ζωης. Η βρωμα του κεντρου της πολης ,η ζωη διπλα στην λεωφορο και η κακια των ανθρωπων το εχουν ταλαιπωρησει πολυ. Εχει χτυπημενο το μπροστινο δεξι ποδαρακι του ,εχει δεσει στραβα και παροτι δεν ποναει ,θα εχει κουσουρι για την υπολοιπη ζωη του. Το δεξι του ματακι υποφερει απο μια μολυνση για την οποια ο κτηνιατρος μας εδωσε κωλυριο. Οι ψυλοι που ειχε ηταν τοσο πολλοι που απορησα τι μπορει να ειχαν αφησει για να ζει αυτο το πλασμα. Παρολαυτα ενα μικρο αγγιγμα ειναι αρκετο για αυτο το αγγελουδι να αρχισει αν γουργουριζει σαν τρακτερ. Λαχταραει ενα χαδακι και λιγη προσοχη ,εκλιπαρει ολη την ωρα για αυτα φωναζοντας.
Δυστυχως ,οσο και αν εχω λυπηθει για το καημενο πλασματακι ,δεν εχω δυνατοτητα να το κρατησω. Εχω 2 γατες ηδη (που δεν το εχουν παρει και με πολυ καλο ματι) και εχουν υπαρξει ηδη προβληματα με αυτες στην πολυκατοικια. Πρεπει οπωσδηποτε αυτο το μικρο "γαλαζιο-δακρυ" να βρει την θαλπωρη που του αξιζει. Ανεβαζω αυτην την αγγελια με φωτογραφειες ,ταυτοχρονα προσπαθω να επικοινωνησω με καποια ,οποιαδηπτοε φιλοσωϊκη της Κρητης για να μου δωσουν αριθμο πρωτοδικειου-μεχρι στιγμης δεν εχω τυχη.Βοηθηστε με και εσεις σας παρακαλω γιατι και μονο στην σκεψη οτι μπορει να αναγκαστω να το αφησω στον δρομο μου ερχεται να με παρουν τα ζουμια...

θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας Σωματειο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (αρ.εγκρ.πρωτ.15/2013)

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

photo.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ultear,το τιγράκι με τα γαλανά ματάκια.

την 1η ημερα ,αμεσως μετα τον κτηνιατρο ηταν ετσι:
1240136_10201966222061359_846508068_n.jpg

1184758_10201966223781402_655162158_n.jpg

Την 3η ημερα (χθες) ειχε ξεκινησει ηδη η μεταμορφωση:
1186249_10201978870577564_849607705_n.jpg

10875_10201978871217580_1148156286_n.jpg

1011497_10201978871697592_1696443752_n.jpg

1174720_10201978872937623_1787361613_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλαμε οντως για πραγματικη μεταμορφωση!!!Ειναι φοβερο :clapup: Την καλυτερη τυχη να εχει!!

Είναι κουκλάκι! Έχω δει κ την αγγελία του στο Facebook. Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι το γατογλυκάκι.
Η μία μου γάτα είχε κι αυτή πάθει κάταγμα μικρή, όταν τη βρήκα ήταν αργά γιατί ήδη είχε δέσει στραβά, αλλά δεν την εμποδίζει σε τίποτα. Απλά έχει ένα πιο ΄τσαχπίνικο' περπάτημα. Μια χαρά θα είναι το γατάκι :)

Eίναι ένα υπέροχο μωράκι, πανέμορφο και πολύ τυχερό που σε βρήκε....εύχομαι να βρει γρήγορα το σπιτάκι του...σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να ζει στο δρόμο....με το καλό λοιπόν!!!

Οπως αποδειχθηκε πριν λιγο ,το μωρακι ξερει ηδη να χρησιμοποιει αμμο τουαλετας , αρκει να το βαλει καποιος μεσα επειδη δεν φτανει! :P

Ώχου το, είναι πανέμορφο! :) Καλή τύχη μωράκι!

Τόσο όμορφο και τόσο ταλαιπωρημένο πλασματάκι..
Τώρα που, χάρη σε σας, άρχισε να παίρνει τα πάνω του, θα γίνει πραγματικό κουκλί
inlove.gif
inlove.gif

Άντε, μ'ένα καλό σπιτάκι και τη ζεστή αγκαλιά που του αναλογεί
happy.gif

Και γρήγορα μάλιστα!
smile.gif

Είναι πανέμορφο το τιγράκι, μακάρι να βρει το καλύτερο σπίτι πολύ σύντομα! :D

Καλα νεα φιλοι! Σημερα το απογευμα καθως ετοιμαζομουν για δουλεια ελαβα τηλεφωνημα ενδιαφεροντος απο μια κοπελα που μου ειπε οτι εχει αλλο ενα γατακι 4 μηνων και θελει να του βρει παρεα και μενει και κοντα ,σε διπλανη περιοχη. Θα περασει την Κυριακη απο το σπιτι να γνωρισει την μικρουλα και αργοτερα θα δουμε πως ειναι τα 2 γατια μεταξυ τους. Αντε ευχηθειτε αλλη μια καλη τυχη και εγω αυριο θα κατσω να διαβασω για να κανω σωστη συνεντευξη!

Τέλεια νέα!! Με το καλό να γίνει η συνάντηση και να ευοδωθεί η υιοθεσία!! :) Τα καλύτερα εύχομαι!

Τελευταία επεξεργασία:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, Μανόλη! :D
Και για την υιοθεσία αλλά και για τη συνέντευξη, σου εύχομαι καλή τύχη! :)

Η ωρα 19:46 ,λιγο πριν τηλεφωνησω για να μαθω νεα της ενδιαφερομενης. Ολη μερα προετοιμασια και το μικρακι κατι εχει μυριστει και καθεται σε αναμμενα καρβουνα ,εχει "φορεσει" τα καλα του και τα ζωηρα του και περιμενει.

1234901_10201998984000387_660225624_n.jpg

1240454_10201998984160391_2131082181_n.jpg

1170886_10201998986960461_835351756_n.jpg

1229923_10201998987360471_1599218376_n.jpg

1186723_10201998987880484_878365053_n.jpg

και αυτη ειναι η 6η ημερα απο την επισκεψη στον κτηνιατρο.

Υπέροχο τιγράκι!
Περιμένουμε με αγωνία νέα μετά τη συνάντηση με την υποψήφια οικογένεια!!!

Kουκλάκι μου πανέμορφο.... Καλή τύχη με τη συνέντευξη!

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.

Λιγες ωρες υπομονη ,εως αυριο. Αυτο θα χρειαστει ,διοτι η κοπελα επικοινωνησε μαζι μας ,για να μας πει οτι μετα το περας της δουλειας της εφτασε σπιτι με πυρετο και αδιαθεσια και δεν μπορει να μας επισκεφθει αποψε.

Δεν πειράζει...το καλό πράγμα αργεί να γίνει! ;)

1186094_10201999913983636_1916501818_n.jpg

Τι γλυκια φατσουλα που εχει!!!! :inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back