Ultear, το τιγράκι με τα γαλανά ματάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα είναι ένα κουκλάκι!!! και αυτή η κοιλίτσα του πω...πω...πω....υπέροχο πλασματάκι!! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηθελα να σας βαλω ενα βιντεακι της μικρης να δειτε ,αλλα επειδη ειναι πολυ μεγαλο δεν γινεται. Μπορειτε να ακολουθησετε τον συνδεσμο και να το δειτε στο facebook μου.
το παιχνιδι της Ul

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

This content is currently unavailable

Μανόλη μάλλον πρέπει να το κάνεις ανοιχτό σε όλους για να έχουμε πρόσβαση το υπέροχο-είμαι σίγουρη για αυτό! :P-βιντεάκι σας! :D

Εχεις δικιο αγαπητη μου ,επειδη μπηκε στον φακελο των βιντεο δεν το ειχα προσεξει. Τωρα διορθωθηκε.

EDIT: τα υπολοιπα βιντεο ,που αφορουν το στρατο ,μην με παρεξηγησετε αν τα δειτε ! :P

Ωχ Χριστούλη μου, λατρεύω μωρά τσιτσινάκια!!!! :inlove: :inlove: :inlove:
Τι καλά να γινόντουσαν πάλι και τα ζικά μου για μια στιγμή μωλάκια!! :baby:
Τυχερός αυτός που θα αγαπήσει η μικρή μας Ulti! :D

Πολλή πλάκα είχε το μικρό στο video έτσι όπως παίζει κι "επιτίθεται" στο παιχνίδι! :laugh:

Εντάξει, τα videos του Στρατού είναι κλασικά, εμείς κάναμε και χειρότερα μην σου πω! :hehe:
306 ήσουν, ε;

Γειά σου Μανόλη. Έγινε η συνέντευξη;

Παιδια δεν ξερω τι παιζει με την κοπελα ,απο το τελευταιο μηνυμα ,αναβληθηκε και το 2ο ραντεβου με SMS και απο τοτε της εχω στειλει να με ενημερωσει για ωρα (οχι μερα) και δεν εχω ασχοληθει ξανα να τηλεφωνησω . Μονο σιωπη .Δεν θα παρακαλαω κι ολας ,ισα ισα ολο αυτο μου δινει ασχημη εντυπωση...
Τελοσπαντων ,οπως εχω ενημερωσει τωρα εχει κανει και εμβολιο αν και δεν εχει σημαδια αδιαθεσιας και της δινω αντιπαρασιτικο σε συρριγγα (τελευταια δοση αυριο). Επισης χθες κοιμηθηκε μεσα και απο ο,τι φαινεται θα το καθιερωσουμε. Παροτι οι μεγαλοι του σπιτιου εξακολουθουν τα νταηλικια αν πλησιασουν πολυ ,το συνηθες ειναι η αποσταση και ενταξει το μικρο χωνεται και κοιμαται ,αλλα δεν το πειραζουν κι ολας ,εκτος και βρεθει μπροστα τους ξαφνικα.

306 ήσουν, ε;
.
"Ωραιοι και σεξι" μας ειχε πει ο φωτογραφος στην Λυδας ,στην Κυπρο. Ενας ανθρωπος που εχει φωτογραφησει ολες τις ΕΣΣΟ της ΕΛΔΥΚ.

Πάνγλυκο είναι το μπεμπούλι!! (ξέρω ότι δεν είναι λέξη...αλλά είναι!! )
Ε, όχι και να παρακαλέσεις. Και αυτό να μη γίνει τελικά, θα το βρει το σπιτάκι του το μικράκι. :)

.
"Ωραιοι και σεξι" μας ειχε πει ο φωτογραφος στην Λυδας ,στην Κυπρο. Ενας ανθρωπος που εχει φωτογραφησει ολες τις ΕΣΣΟ της ΕΛΔΥΚ.

311 εδώ αλλά δεν ήμουν ΕΛΔΥΚ. :P

Α ο Ρίκο μου ενθουσιάστηκε με το video τηε Ultear!Προσπαθούσε να μυρίσει την οθόνη,να πιάσει το μπαλάκι αλλά ατύχησε!:lol:

Εχει περασει 1 μηνας απο τα τελευταια μας νεα. Δυστυχως η ενδιαφερομενη εχει εξαφανιστει απο καιρο. Υπηρξε το διλλημα να κρατησουμε εμεις την μικρουλα ,ομως δεν γινεται. το θεμα λοιπον της υιοθεσιας επανερχεται και ειναι πιο επειγον απο πριν. Οσο και αν με θλιψει που θα φυγει απο το σπιτι το γατακι ,ειναι καλυτερα να παει καπου που θα μπορεσουν να το κανουν τα εμβολια του τουλαχιστον...

Εύχομαι να βρεθεί σύντομα το σπίτι που θα χαρίσει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που αξίζει αυτό το μικρό! :D

Όλα να σας πάνε καλά Μανόλη μου! Να βρει το καλύτερο σπίτι η μικρή! :)

Σπουδαια νεα!

Εκανα μια ανανεωση της αγγελιας στο facebook χθες το βραδυ και πριν λιγο με πηρε ενας νεαρος τηλεφωνο ,θα βρεθουμε το απογευμα να συζητησουμε

Αντε με το καλο. Της αξιζει ολη η φροντιδα, η αγαπη, η σημασια και η περιποιηση που μπορει να βρει

Παιδια ,μολις ελαβα νεα ακομη σπουδαιοτερα!
Η αδερφη μου ,ετων 17 ,μολις ακουσε οτι παει για υιοθεσια ,δεν αντεξε και φανερωσε αυτο που πασχιζε να βγει και απο μεσα μου ,αλλα το κρατουσα. Δηλωσε λοιπον οτι θελει να με βοηθησει να την κρατησω και οτι θα αναλαβει η ιδια την γατουλα ,οταν θα φυγει στο δικο της σπιτι να φοιτησει. Ετσι και εγω ειμαι πολλακις χαρουμενος ,γιατι το μοναδικο μου αδερφι ακολουθει το παραδειγμα μου προς την φιλοζωΐα ,αλλα και γιατι η μικρη Ul σε λιγο καιρο θα εχει το ολοδικο της σπιτακι και αγκαλια ,χωρις να χασει καθολου την φροντιδα που της αξιζει. Μεχρι τοτε , η τρελοπαρεα στο σπιτι μου θα παραμεινει τρελη για καμποσο ακομα!
Το θεμα πλεον μπορει να κλειδωσει πιστευω ,σας ευχαριστω ολους και για τα καλα λογια και για την στηριξη και βοηθεια. Θα ενημερωθει κα το σωματειο νοιαζομαι και συντομα θα τοποθετηθει microchip με τα στοιχεια της αδερφης μου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back