Vet aquadent, πού μπορώ να το βρω;

fidele

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η fidele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Γεια σας......Μενω στο γαλατσι και πηγα σε καποια φαρμακεια εδω και δεν ειχαν το Vet aquadent....Μηπως ξερει καποιος κανενα φαρμακειο που να το εχει εδω κοντα;Σε κτηνιατρους που εχουν επωνυμες τροφες(royal,hillS,κλπ)μπορω να το βρω;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ειχα και ειναι πολυ καλο...μηπως και σε μεγαλα pet shops? εμενα μου το ειχε δωσει μια Κτηνιατρος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω για αυτο θελω να το παρω στον γατουλη μου που ειχε προβλημα με τα δοντακια του....Ο κτηνιατρος μας βρισκεται στο μαρουσι και απεναντι του ειναι ενα φαρμακειο που εχει κτηνιατρικα ειδη αλλα δεν προλαβενω να παω αυτες τις μερες....λογω γιορτων εχει πολυ δουλεια και τα πρωινα οταν δεν δουλευω εχω αγγλικα....για αυτο ψαχνω κατι εδω κοντα:)

Γεια σας......Μενω στο γαλατσι και πηγα σε καποια φαρμακεια εδω και δεν ειχαν το Vet aquadent....Μηπως ξερει καποιος κανενα φαρμακειο που να το εχει εδω κοντα;Σε κτηνιατρους που εχουν επωνυμες τροφες(royal,hillS,κλπ)μπορω να το βρω;:hmm:

Και εμείς το προσθέτουμε στο νεράκι μας εδώ και μερικούς μήνες.
Η Μυρτούλα έχει ήδη σχηματίσει πέτρα στα δοντάκια της και ο Άρης το πίνει προληπτικά.:D'Και τις δύο φορές το προμηθευτήκαμε από την κτηνίατρό μας στην τιμή 14,5 Ευρώ.:)
Είχα κάποιες επιφυλάξεις στην αρχή, αλλά και στα δυό μου γατιά άρεσε πολύ, ιδιαίτερα η δύστροπη Μυρτούλα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back