yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
06-08-07
17:31
.............................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Η Mplimpliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
07-08-07
11:06
καλο... αλλα κατι σε goooothic που αρεσει στις δικες μου δεν εχεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
08-08-07
15:33
Καλο! 
Εγω τον Σαββα τον φανταζομαι σαν το δευτερο γατι, γιατι ωρες ωρες βαριεται πολυ!! 

Εγω τον Σαββα τον φανταζομαι σαν το δευτερο γατι, γιατι ωρες ωρες βαριεται πολυ!! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
08-08-07
15:50
Κι εμένα το Χιόνη μου μάλλον για το 2ο γατί τον κόβω. Ο Πίπης πάλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, κάτι ανάμεσα στο 1ο και το τελευταίο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum