Whiskas Adult με μοσχάρι

βασικα οι wiskas φερνουν καποια διατροφικα προβληματακια π.χ. διαρροια σ εμας σε καποιες γατες ομως αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι νοστιμες και οτι μπορει να πειραζουν ολες τις γατουλες

Νόστιμες είναι, κορίτσι μου, αλλά δεν κάνουν για τις γάτες αν θες να τις ταϊζεις σωστά και να μην παρουσιάσουν προβλήματα. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μου έχουν πει ότι η γάτα τους πέθανε από νεφρά εξαιτίας αυτής της τροφής και παρόμοιων τροφών; Περιέχουν συστατικά που μακροπρόθεσμα βλάπτουν τον οργανισμό της γάτας. Αν θες το ζωάκι σου να ζήσει χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας, αγόραζε κροκέτες από πετ σοπ. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ.Και δεν έχει καμμία σημασία αν είναι νόστιμες ή όχι...και πόσο πολύ ξετρελαίνονται οι γάτες μας με αυτές.Και εμάς μας αρέσουν οι ¨βρώμικες τροφες¨,βλέπε φαστ φουντ κλπ...αλλά δεν σημαίνει ότι μας κάνουν καλό.Ισα-ισα ακριβώς το αντίθετο...και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για μια φορά στο τόσο,αλλα για την καθημερινή διατροφή του.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσι μου.. εγω δεν ταιζω το γατι μ με wiskas μου φαινεται εδω μεσα αλλα λεμε κ αλλα καταλαβαινουμε εγω αναφερω αυτο γιατι εχω γραψει πως δεν μπορεις να λες οτι κατι ειναι χαλια η παντα κατι ειναι καλο... το γατι μου εκανε εμετους διαρροιες ακομη με την Royal cannin που αλλοι την εκθειαζουν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back