Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο για τα καλά νέα!!!

Σιδερένιος να είναι κι εύχομαι να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Γ....Ι...Ο...Υ....Π....Ι !!!!!!
Σιδερένιος.........Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία δυσκολία του μικρούλη,αρκετά έχει περάσει.......όλα SUPER από δω και πέρα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απο αυριο θα τον βγαλω απο την γατοφορο και θα μπορεσει να φαει κιολας, για να πιει και την αντιβιωση του.

Οτι νεωτερο εχω θα σας ενημερωσω.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω μου, μην ανησυχείς που θα μείνει κλεισμένος, σου υπόσχομαι πως θα περάσει όλο το βράδυ κοιμισμένος βαθιά.. και θα ξυπνήσει αύριο το πρωί πολύ πολύ καλύτερα.
Φίλα τον με αγάπη και από μένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τέλος καλό, όλα καλά και να'ναι ο τελευταίος πόνος που περνάει.
Γρήγορα περαστικά του και ..Σιδερένιος!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ειμαι ερωτευμενη μαζι του

καλη αναρωση να εχει το κουκλακι

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η "νοσοκομα"Βασω θα κοιμηθει ησυχα αποψε;γρηγορη αναρρωση κ αυτο να ναι το τελευταιο..αληθεια με συγκινησες βρε Βασω μου..εισαι απαιχτη
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειναι καπως ακομα, ειναι μολις ενα 24ωρο απο την επεμβαση και ειναι φυσικο να ειναι ταλαιπωρημενος, αλλα σπαραζει η καρδια μου να τον βλεπω ετσι, ουτε χαδια θελει ουτε τιποτα. Παντως παμε καλα.

kat-cats
Διάσημο μέλος
Βάσω τώρα διάβασα τα νέα του μικρούλη πρίγκηπα!!! σιδερένιος και εύχομαι από εδώ και πέρα η ζωή του να είναι ζαχαρένια!!! ταλαιπωρήθηκε μωρέ το μικράκι.... δως του χρόνο να καταλάβει ότι δεν απειλείται πια!!! το ξέρεις και εσύ....δυστυχώς έχει τρομάξει το μικρούλι μωρέ....πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ναι καλυτερα θα ναι παλι συντομα ξενιαστος..
Βασούλα πως είναι τοο ζουλάπι μας σήμερα;!
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα είδα τα μηνύματα!!!
Περαστικά στον μικρούλη και να γίνει γρήγορα καλά!!!
Είναι καλύτερα σήμερα??
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τελικα εφαγε κανονικα σημερα, ολο του το φαι και μετα μου εκανε και γουργουρισματα και κουτουληματα και απ' ολα.

Ευτυχως το ματακι του δεν το πειραζει καθολου, καθεται στον ηλιο και κανει βαρελακια σαν να μην συμβαινει τιποτα. Βεβαια καπου-καπου μπαινει στην γατοφορο και την μυριζει, σαν να θυμαται ολο αυτο που περασε.

Ηδη ομως μεσα στο δευτερο 24ωρο απο την επεμβαση εχει σημαντικη βελτιωση ακομα και στην συμπεριφορα του, εχθες δεν ηθελε ουτε να τον ακουμπαμε.

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε τέλεια!!!
Κι όσο περνάνε οι μέρες θα καλυτερεύει ο μικρός!!!!
Αφού σου κάνει και νάζια μη φοβάσαι τίποτα!!!!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω πως η μετεγχειρητική πορεία του είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ήδη βρει τον παλιό καλό εαυτό του σα να μην συνέβη τίποτα!
Πολύ χαίρομαι που τα πάει καλά ο όμορφος White!

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

όλα καλά όλα καλά!!!!!
πολλά φιλάκια στη ΡΟΖ μυτούλα από τα μαυρομύτικα

Hlianna
Διάσημο μέλος
Βασω στην αρχη της αγγελιας του ειχε αναφερθει οτι στρεσαρεται με τις αλλες γατες μεσα στο σπιτι..
τωρα μετα απο αρκετο καιρο πως τα παει με τις δικες σου γατες? ή δεν ερχονται σε επαφη?
και ξαναλεω ειμαι ερωτευμενη..θα τον επαιρνα χθες αν μπορουσα..
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ωραία

θέλουμε και φωτογραφίες

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο το καλό μου!..
Φαντάζομαι πόσο θα χάρηκες Βάσω μου που ανησυχούσες!
'Ηταν πρόσφατο χτες, σήμερα έχει ήδη αφήσει πίσω του την δυσάρεστη εμπειρία, επανήλθε
και καταχάρηκε την πρώτη ανοιξιάτικη λιακάδα

Ένα φιλάκι κι από μένα στο λαιμουδάκι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παρα πολυ ωραια νεα για το αγαπημενο μας ζουζουνι!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool