White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Μονος του βγαινει Δημητρα, να δεις πως παει κατευθειαν εκει που θελει και οταν φθανει στην μπαλκονοπορτα, ξερει απο ποια μερια να παει, για να αποφυγει την κουρτινα!!!
Εχουμε και ενα ονυχοδρομιο στην κρεββατοκαμαρα που ηταν της Ζουζους, απο τοτε εχει να χρησιμοποιηθει, αλλο γατι μου δεν το εχει γρατζουνισει. Ο Κοκος ηταν πια μεγαλος εκεινη την εποχη και δεν του καναν αισθηση, η Τασουλα χρησιμοποιει ενα που εχουμε στο σαλονι, σαν πολυ χαμηλο γατοδεντρο και ο Κοναν ξυνει τα νυχια του στις καρεκλες, δεν καταδεχεται ονυχοδρομια. Μολις λοιπον το ανκαλυψε ο White εκανε ανασταση. Του δινει και καταλαβαινει καθε φορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Φτου-φτου-φτου! Ο καλός μου πάντα έτσι καλοδιάθετος να είναι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποσο ευχαριστα μου ακουγονται αυτα που γραφεις! :)
εχει μαθει τα κατατοπια του σπιτιου κανονικα ο χιονακος δηλαδη και κανει τις βολτουλες του..!!:clapup:
στο δωματιο που αναφερεις συνεχεια οτι κοιμαται και καθεται ειναι η κρεβατοκαμαρα σου να φανταστω? εκει ειναι το ησυχαστηριο του?? και το νεο του ονυχοδρομιο??

Το ονυχοδρομιο ειναι οντως στην κρεββατοκαμαρα μου. Το δωματιο του White ομως δεν ειναι αυτο, ειναι το διπλανο, ειναι κατα καποιο τροπο το καθημερινο μας δωματιο. Το λεμε και healing room, γιατι εκει εχουν κατοικοεδρευσει ολα τα γατια μου οταν αρρωσταιναν, η μαμα μου οταν εμεινε κατακοιτη και επιπλεον ηταν το αγαπημενο δωματιο της Ζουζους, ειχε βλεπεις και το ραφι της μεσα.

Τι ομορφος και γλυκουλης που ειναι ο Whiteακος!!!! Δωστου πολλα φιλακια απο μενα!!!:)

Τι ομορφος και γλυκουλης που ειναι ο Whiteακος!!!! Δωστου πολλα φιλακια απο μενα!!!:)
Μολις παρεδοθησαν. ;)

...και απο μενα φιλακια, μου εχει λειψει!

Ευχαριστουμε πολυ Ελενα μας, σημερα γουργουρισαμεεεεεεεε!!! Τον βρηκα το απογευμα με τον αντρα μου, να εχει χωθει μεσα στην κουβερτα και να ρονρονιζει. Και μετα εγινε μια στραβη και στεναχωρηθηκα πολυ. Αφου τους ανοιξα για λιγο την μπαλκονοποτρα να βγουν για λιγο, βγαινει πρωτος πρωτος ο μουσιου White, βγαινω μαζι του να τον εχω το νου μου, γιατι ειχε ηδη σκοτεινιασει και παει να χωθει στο αριστερο σημειο του μπαλκονιου, που το μπαλκονι στενευει και επικοινωνει με το διπλανο. Και βλεπω ξαφνικα στο διπλανο μπαλκονι, ενα απο τα αδεσποτα που ειχε ανεβει εκει και καθοταν πανω στο μαξιλαρακι του White. Προσπαθω σαν παλαβη να πιασω τον White που ειχε μισοχωθει εκει και αυτος τσατιστηκε και μου εκανε και κχχχχ. Αη στο καλο, πανω που αρχισε να ξαναγουργουριζει, ετυχε αυτο, τωρα δεν θα με θελει καθολου, μ' εχει που μ' εχει στην μπουκα που του βαζω τα κολλυρια, τωρα κι αυτο!!!
Σας βαζω και δυο νεες φωτο, η πρωτη με τον Κοναν στο μπαλκονι και η δευτερη που κοιμαται στο κρεββατακι του.
DSC00147.jpg

DSC00160.jpg

:lol:Χαχαχα, απ'οτι καταλαβαινω ο ψιψινακος ειναι καλυτερα!:clapup::clapup::clapup: Και γουργουρητο και χιιιιιιιιι σε ενα απογευμα ειναι μεγαλη βελτίωση. Είμαι πολλη χαρούμενη :D
Όσο για την σχέση σας...μην στεναχωριέσαι, είναι μονοδρομος. Είναι σίγουρο οτι θα γίνεται κολλητοί, εσύ απλα χαλάρωσε και απόλαυσε το.:hug::kissing:

Τι κατάλευκο μπουμπουκάκι μεταξένιο, είναι αυτό!!:P
Εκεί που κοιμάται στο κρεββατάκι του κουλουριασμένο είναι έρωτας, είναι τρέλλααααααααααα!!!!:yahoo:

ψυχουλα μου ομορφη εσυ !!!

εκανε τετοιο πραγμα ο White ?? :clapup::clapup: Μη στεναχωριεσαι βρε Βασουλα , εγω θα ελεγα οτι μαλλον ξεθαρευει και θελει να διξει ποιος ειναι ο αντρας του σπιτιου ! :)
:hug::kissing::inlove:

Τι κατάλευκο μπουμπουκάκι μεταξένιο, είναι αυτό!!:P
Εκεί που κοιμάται στο κρεββατάκι του κουλουριασμένο είναι έρωτας, είναι τρέλλααααααααααα!!!!:yahoo:
Δεν ειναι; E! δεν ειναι; Τωρα κοιμαται ακριβως πισω μου στην πολυθρονιτσα του Κοκου, τελικα ολα τα σημεια του Κοκου του αρεσουν, τι να πω, τραβαει το χρωμα; (πως λενε τραβαει το αιμα!!!):hmm::lol::lol::lol:

Βάσω μου μην "απελπίζεσαι και δεν θ'αργήσει/κοντά σου να'ρθει μια χαραυγή..."
και να σου γουργουρήσει
Κάνε λιγάκι υποόμονήηηη (που λέει και το παλιό τραγουδάκι). :console:

ψυχουλα μου ομορφη εσυ !!!

εκανε τετοιο πραγμα ο White ?? :clapup::clapup: Μη στεναχωριεσαι βρε Βασουλα , εγω θα ελεγα οτι μαλλον ξεθαρευει και θελει να διξει ποιος ειναι ο αντρας του σπιτιου ! :)
:hug::kissing::inlove:
Καλε για σκεψου, μας εγινε και ο αντρας του σπιτιου!!!:P Και ο Κοναν δηλαδη τι δουλεια κανει;:whistle: Καλα τον αντρα μου δεν τον ανεφερα καθολου, την εχασε τη δουλεια!!!:/:

Ε, όπως κ να το κάνουμε τώρα το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από τον λευκούλη...είναι 'πιασάρικο΄ χρώμα το λευκό, σε ρίχνει αμέσως (κάτι ξέρω, 2 έχω)! Βάσω θα έρθει σύντομα η ώρα που θα γουργουρίζει στην αγκαλίτσα σου, μην ανησυχείς, δεν τη γλυτώνεις ;)

Αχ, μακαρι!!! Παντως σημερα που τον ακουσα να γουργουριζει κι ας μην το εκανε σε μενα, χοροπηδαγα απο τη χαρα μου!!!:D

Καλησπερα κι απο μενα!!!
DSC01479a.jpg

Ψυχούλα μου

Καλέ αυτός είναι κούκλος!!! Μανάρι μου!..:) λουλουδάκι μου όμορφο !
λευκό μου όνειρο!:inlove::bigarmhug
Βάσω μου, μαζί σου είναι όμορφος και ευτυχής και αυτό φαίνεται !!!:clapup:

Καλέ αυτός είναι κούκλος!!! Μανάρι μου!..:) λουλουδάκι μου όμορφο !
λευκό μου όνειρο!:inlove::bigarmhug
Βάσω μου, μαζί σου είναι όμορφος και ευτυχής και αυτό φαίνεται !!!:clapup:
Εχει πεσει πειραγμα στην φωτο, για να φαινονται τα ματια του πιο καθαρα απ' οτι ειναι, μη λετε οτι δεν τον φροντιζω καλα!!!:pfff: Οχι απο εμενα βεβαια το πειραγμα, απο την Ελενα, εγω δεν σκαμπαζω απο τετοια!!!:fool::P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back