White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Κουλάκι μου όμορφο... Καλότυχος να είναι και υγιής! Και φτύνω μην το ματιάσω το παιδί... Να ΄ναι πάντα καλά κι εσύΒασούλα το ίδιο που τον προσέχεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει πεσει πειραγμα στην φωτο, για να φαινονται τα ματια του πιο καθαρα απ' οτι ειναι, μη λετε οτι δεν τον φροντιζω καλα!!!:pfff: Οχι απο εμενα βεβαια το πειραγμα, απο την Ελενα, εγω δεν σκαμπαζω απο τετοια!!!:fool::P
Το πείραγμα ήταν τόσο ελαφρύ:whistle:... που δεν αξίζει να το συζητάμε καν!
Στο κατω κάτω το μοντέλο είναι απλά θεός:worship::worship::worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Ειναι θεος, ηλιος καλοκαιρινος!!!:inlove::inlove::inlove: Αφου θελει να καθεται συνεχεια στον ηλιο....:/:

εχουν και αλλοι αυπνιες ε?? αλλα φανταζομαι το παιδακι μας το ασπρουλικο θα κοιμαται τετοια ωρα? :redface:
τι ομορφος ειναι βρε Βασω ετσι που ξαπλωνει στο μπαλκονακι..οντως φαινεται να του αρεσει πολυ ο ηλιος.. διαβασα οτι γουργουριζει κιολας.. αντε ποιος σε πιανει τωρα! φανταζομαι χαρηκες πολυ!! :)

Εχει πεσει πειραγμα στην φωτο, για να φαινονται τα ματια του πιο καθαρα απ' οτι ειναι, μη λετε οτι δεν τον φροντιζω καλα!!!:pfff: Οχι απο εμενα βεβαια το πειραγμα, απο την Ελενα, εγω δεν σκαμπαζω απο τετοια!!!:fool::P
Κι εσύ καλή δουλειά κάνεις με τη φροντίδα του , κι η Έλενα με το .."μακιγιάζ" της φωτο :D
Αλλά όπως και να'χει, εξακολουθεί να είναι ένας κούκλος, μικρός θεός!!!:)

Νεο σπιτικο (πως λεμε ιατρικο!) ανακοινωθεν για White.:P Ο μουσιου λοιπον, ειναι πολυ καλυτερα, γιατι μαλλον κατι τον τριγυριζε και αλωνιζει ολο το σπιτι και ολα τα μπαλκονια. Ομιλητικοτατος παει περα δωθε, ψαχνει τα παντα, μας τριβεται, μας κουτουλιεται και ρονρονιζει σε τακτα χρονικα διαστηματα. ;)
Χθες ανακαλυψε το παπλωμα στην κρεββατοκαμαρα και εχει βαλει σκοπο να κατσει εκει. Δεν τον αφηνω ομως, γιατι εκει ειναι το καταφυγιο της Τασουλας.:)
Το βραδυ αργα χθες, τον βαλαμε στο δωματιο του, για να μπορεσουμε να κανουμε τις δουλειες μας μπανια και τετοια, ξερετε, χωρις να τον κυνηγαμε απο πισω. Καποια στιγμη, ανοιξα την πορτα να δω τι κανει και αυτο το τερατιδιον περιμενε πισω απο την πορτα. Δινει μια λοιπον και παταει μια τρεχαλα,:vroum: δεν κανω πλακα, μας ξεφυγε και παει και μπαινει στην παληα γατοφορο, που τους την εχουμε να καθονται, ξερετε αυτη που κατεστρεψε ο Κοναν.:/: Ειχαμε πεσει και οι δυο στον καναπε και χτυπιομαστε απο τα γελια.:rofl::rofl: Αυτος δε, να καθεται μεσα-μεσα στη γατοφορο για να μην μπορεσουμε να τον πιασουμε και να τον ξαναβαλουμε στο δωματιο.:hehe: Τελικα οι αντιστασεις του καμφθηκαν με λιγο μοσχαρι, μολις το μυρισε βγηκε δειλα-δειλα, βουταει το καμματι και ετοιμαζεται να ξαναμπει στη γατοφορο. Τον αρπαξαμε και μεις και τον βαλαμε παλι στο δωματιο του, οπου αφου εφαγε το μοσχαρι του, μπηκε σαν καλο παιδακι που ειναι στο κρεββατακι του και εκανε ναααανι.:yawn:
Φωτο θα βαλουμε προσεχως, γιατι εχουμε ενα θεμα με το κουνητο.:crazy:

:yahoo::hehe::hehe: αχου το μωρέ.....περνάει όμορφα και έχει γίνει λωποδύτης!!! χαχαχαχαχαχα μπράβο τέλεια νέα Βασούλα!!! θέλει πάπλωμα το αγόρι μου...χχαχαχα δεν μπορεί ο πωπός του αλλιώς!!!:whistle:

Αχ βρε Βασω πως τα λες ετσι βρε παιδι μου !!! εχω πεσει στα πατωματα απ το γελιο!! :hehe::hehe::hehe:

Μπραβο τo παλικαρι μας ! αυτες κι αν ειναι εξελιξεις...:) Αμ τι νομιζες, σου εκανε για λιγο καιρο τον ησυχουλη και τωρα θα δεις τι εχεις να παθεις :D:P !

Φιλακια πολλα στα ομορφα ματακια του ! :kissing::inlove:

:yahoo::hehe::hehe: αχου το μωρέ.....περνάει όμορφα και έχει γίνει λωποδύτης!!! χαχαχαχαχαχα μπράβο τέλεια νέα Βασούλα!!! θέλει πάπλωμα το αγόρι μου...χχαχαχα δεν μπορεί ο πωπός του αλλιώς!!!:whistle:
Θα του δωκω εγω μια στον πωπο του, να σου πω εγω.:P Με εχει ολο το πρωι και τρεχω απο πισω του κι αν τον βαλω στο δωματιο του, για να κανω καμμια δουλεια, βαζει ολη του την τεχνη και κανει το πιο γλυκο και παραπονιαρικο νιαουρισμα που εχετε ακουσει ποτε, ο σκατουλος!!!:/:

Αχ βρε Βασω πως τα λες ετσι βρε παιδι μου !!! εχω πεσει στα πατωματα απ το γελιο!! :hehe::hehe::hehe:

Μπραβο τo παλικαρι μας ! αυτες κι αν ειναι εξελιξεις...:) Αμ τι νομιζες, σου εκανε για λιγο καιρο τον ησυχουλη και τωρα θα δεις τι εχεις να παθεις :D:P !

Φιλακια πολλα στα ομορφα ματακια του ! :kissing::inlove:
Τα φιλακια παρεδοθησαν μολις.:) Και που να τον εβλεπες χθες να παιζει, πρωτα με την εξωπορτα, εκανε κατι παλαβα που εσκασα στα γελια.:hehe::hehe::hehe: Μετα ανεβηκε στον καναπε και ανακαλυψε ενα παιχνιδι που εχουμε τυπου καλαμι, με ενα ελεφαντακι στην ακρη του. Εκανε κατι παλαβα πηδηματα και πιασιματα του ελεφαντακιου, μονο να τον βλεπατε!!!:panwkatw:

μωρέ είναι σκατουλομωρό!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα μην μου τον μαλώνεις....που να δεις την Κίρα τι κάνει....χαχαχαχαχα αγγελούδι είναι!!!! δώσε του φιλάκια στα μουσουδάκια!!!:)

Τα φιλακια Κατερινα μου, μολις τα εδωσα.:) Δεν μπορω να καταλαβω τι θελει!!!:confused: Πηγε παλι στο κρεββατι, ανεβηκε επανω, λεω ας τον αφησω να του φυγει το παραπονο, απο κοντα κι εγω ομως, μην κοψοχολιασω και το γατι μου το ηλικιωμενο. Μυριζε απο δω, μυριζε απο κει, ολο προς την Τασουλα πηγαινε, τελικα τον ξαναπηρα και τον εφερα σαλονι. Λετε να μυριζει τον φοβο της Τασουλας και να πηγαινει εκει εξεπιτουτου, που λενε!!!:hmm:

αχου μωρέ....ναι νομίζω πως αυτό μυρίζουν....κάπου είχα διαβάσει ότι οι γάτες οσμίζονται τον φόβο και "έλκονται" από αυτόν....μήπως γι'αυτό πηγαίνει προς τα εκεί....του μυρίζει η Τασούλα και σου λέει που είναι....την ψάχνει.... αχ και η Τασούλα μωρέ η γλυκούλα μου....δώσε φιλάκια και στα δύο τους, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα συνηθίσουν τις μυρωδιές τους και δεν θα είναι απειλή για εκείνη...και ίσως μια μέρα τα βρεις αγκαλίτσα!!

Πράcatορας 007 μας βγήκε ο White. :P

Όπως φαίνεται, ο White έχει εγκλιματιστεί πλήρως με το περιβάλλον. 'Εχει γυρίσει παντού, έχει επιλέξει τα αγαπημένα του σημεία που θέλει να αράζει, έχει οσμιστεί τα πάντα, εκτός από ...την Τασούλα!!:)
Κι όσο εκείνη προσπαθεί να κρυφτεί, τόσο του εξάπτει το ενδιαφέρον:P
Αλλά είναι και ευγνώμων, έτσι που επιτέλους του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές και τις χάρες του και σας το δείχνει με χαϊδέρματα και χουρχουρητά... Όπως και να το κάνεις, είναι αξιολάτρευτο μωρό . :inlove:

Πολυ χαιρομαι που τα νεα του Whiteακου ειναι τοσο καλα!!!!:)
Βασουλα πρεπει να περναει τελεια ο μικρος στο νεο του σπιτακι!!!! Τυχερουλης!!!:D

Πράcatορας 007 μας βγήκε ο White. :P
Δεν λες τιποτα, με το δαχτυλο, η μαλλον με το πατουσι στη διαολια!!!:P:rolleyes:

Όπως φαίνεται, ο White έχει εγκλιματιστεί πλήρως με το περιβάλλον. 'Εχει γυρίσει παντού, έχει επιλέξει τα αγαπημένα του σημεία που θέλει να αράζει, έχει οσμιστεί τα πάντα, εκτός από ...την Τασούλα!!:)
Κι όσο εκείνη προσπαθεί να κρυφτεί, τόσο του εξάπτει το ενδιαφέρον:P
Αλλά είναι και ευγνώμων, έτσι που επιτέλους του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές και τις χάρες του και σας το δείχνει με χαϊδέρματα και χουρχουρητά... Όπως και να το κάνεις, είναι αξιολάτρευτο μωρό . :inlove:
Εχει πολυ γουστο ειναι η αληθεια, παει κι ερχεται με ενα υφος, τωρα θα ανεβω κι εκει και δεν θα με προλαβετε.:P:/:

Πολυ χαιρομαι που τα νεα του Whiteακου ειναι τοσο καλα!!!!:)
Βασουλα πρεπει να περναει τελεια ο μικρος στο νεο του σπιτακι!!!! Τυχερουλης!!!:D
Ο μικρος σκατουλιτσος Κατερινα μου περναει μια χαρα, για την Τασουλα μου δεν ξερω.:) Κυκλοφορει μεσα στο σπιτι, οταν κυκλοφορει δηλαδη, σαν να εχει τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη σε αποσταση αναπνοης, αν μπορουσε θα εβγαζε ματια και στην πλατη, σαν τον Λιοντα τον ληστη ενα πραγμα.:crazy: Ο Κοναν παλι αγρον ηγοραζε, στην καρακοσμαρα του!!!:/:

Καλησπερίζω κι εγώ τη γατοοικογένεια και δηλώνω με τη σειρά μου τη χαρά και την ανακούφισή μου για τις ευχάριστες εξελίξεις και την αυτοπεποίθηση που αποκτά ο White μας! Κι ελπίζω γρήγορα, μα πολύ γρήγορα, να τον συνηθίσει η Τασούλα μας και να μη στρεσάρεται άλλο η καλή μου... Γιατί Τασουλίτσα μας γλυκιά μας κάνεις τέτοια νάζια; Αφού κατά βάθος ξέρεις τι υπέροχο παιδί είναι ο White μας!

:lol::lol::lol::alljumpy:

Τώρα μάλιστα, αυτος είναι ο White που ξέρω και λατρεύω, χαδιάρης, φαγανός και με το μυαλο του στην μεγαλη απόδραση!
Μπραβο Βασω, τον ανέστησες!!!:flowers:

Το κατα δυναμιν εκαμνα, βοηθαει αλλωστε και εκεινος, εχει το μυαλο του στην τρεχαλα.:hehe::hehe::hehe:

Ο White σε νεες περιπετειες, πανω στο μπαουλοντιβανο μαζι με το μπαλακι του.;) Εχθες και προχθες του τραγουδουσα Χριστουγεννιατικα τραγουδακια και να βλεπατε πως ανταποκρινοταν, παρ' ολο που δεν ακουει.:clapup:
DSC01484.jpg

DSC01485.jpg

DSC01486.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back