Βλέπω Βάσω πως δεν είσαι καθόλου μα καθόλου επιρρεπής στις γατοαγάπες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μα καθολου ομως, ενα παραξενο πραγμα!Βλάπω Βάσω πως δεν είσαι καθόλου μα καθόλου επιρρεπής στις γατοαγάπες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
αχ βρε Βασούλα...πραγματικά συγκινούμαι....τι όμορφο πλάσμα και τι όμορφα που ζει μαζί σας....να τον χαίρεστε!!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οποτε θελετε παιδακια ασπρα σαν εμενα, θα πω στη Βασω να με φερει τωρα που εκανα και τα εμβολιακια μου μαζι με αυτο της λυσσας, παω παντου!!Whiteούληηηηη! Πότε θα έρθεις να παίξουμε; Άσε που αν έρθεις μπορεί να κερδίσει η μαμά μας μια θέση στο Guiness Book of Records ως την τρελλή που μαζεύει γατιά λευκού χρώματος μόνο...![]()

White
Μα και συ βρε παιδακι μου πως κατεληξες με ολοασπρα γατια, ειχα και εγω λευκο γατουλη αλλα εναν, τα αλλα ηταν ποικιλοχρωμα. Αποριας αξιον!

Βασω
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σκεφτείς ότι δεν το σχεδίαζα ούτε το φανταζόμουν όταν είχα την παλλευκότητά του Φιντέλ. Μάλιστα όταν άρχισε να μου αρέσει η ιδέα δεύτερου γατιού για παρέα, οραματιζόμουν ένα ακόμη μακρύτριχο κατάμαυρο ή γκρι μονόχρωμο! Αποτέλεσμα: η κοντότριχη κατάλευκη σουσουράδα που συνάντησα στις διακοπές (κ τριγυρνούσε παρέα με άλλα 2 γατάκια μαύρα με λίγο λευκό, όμορφα κι εκείνα, αλλά το λευκό έχει άλλη χάρη βρε παιδί μου) κι 'έπεσα' επί τόπου...έχουν όμως πολύ γούστο 2 κατάλευκα γατιά μαζί. Ειδικά όταν αγκαλιάζονται ή παλεύουν, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω...Μόνο που ο καημένος ο Φιντέλ θα έχει καταμπερδευτεί νομίζοντας ότι όλες οι γάτες είναι λευκές...

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασω εσυ τον υιοθετησες;; Τωρα ειδα το θέμα! Εισαι η πιο άξια γατομαμα!!!!! 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οχι Τζενη μου δυστυχως δεν τον υιοθετησα, πραγμα που πολυ θα το ηθελα αλλα δεν τον δεχονται τα γατια μου και για να ειμαι ειλικρινης ουτε κι εκεινος πολυθελει.Βασω εσυ τον υιοθετησες;; Τωρα ειδα το θέμα! Εισαι η πιο άξια γατομαμα!!!!!
![]()

Απλα τον φιλοξενω μεχρι να βρει σπιτι και θα τον κρατησω οσο καιρο κι αν χρειαστει.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πάλι άξια εισαι!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εχουμε και φρεσκο Whiteουλη, πρωινο-πρωινο. Μια στο μπαλκονι και μια στην αγαπημενη του καρεκλα!
![]()
![]()
Γατουλης για φιλημα!!!![]()
Μαναράκι μου... βελουδένιο λευκό

!!! Και πόσο όμορφο μουτράκι στη δεύτερη φωτο, πλασμένο για φιλάκια και δη ...ρουφηχτά

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γλυκουλης που ειναι!!!!

Α! Μας γύρισε την πλάτη! Τι γλυκό πωπουδάκι όμως!! Περιμένουμε να τον δούμε και ανφάς!

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ ψυχουλα μου! Ασπρουλακο μου!

simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
αχ μωρε το ασπρουλι μου ποσο καιρο εχω να τον δω?
βασω ασχετο,αλλα απο οτι βλεπω εχεις βαλει πλεγμα-σιτα-τσιπα,οπως το λεει ο καθενας,μεχρι τα καγκελα ε? δεν σκαρφαλωνει κανενα? ουτε θελει να ανεβει στα καγκελα?
Χα! Οι παλιοί όχι, ο καινούριος όμως από όσο ξέρω είναι ζωηρούλης!!!
Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
"Ο White πριν την μεγάλη απόδραση, περνούσε πολλές ώρες στον προαύλιο χώρο".
Κούκλος είναι, αντε να του βρούμε σύντομα ενα μόνιμο σπιτάκι να μπορει να βγει από το δωματιάκι και να σουλατσάρει ελεύθερος!

Κανείς για τον White;;; Δίδεται στειρωμένος, εμβολιασμένος, χτενισμένος και καλοταισμένος, με χαρτιά υιοθεσίας. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτο το βιντεακι δεν προοριζοταν για να το δει κανεις εκτος απο εμας, γιατι ηταν πολυ μικρο και μας ειχε γυρισμενη την πλατη, ηταν το πρωτο δοκιμαστικο που τραβηξαμε απο οταν πηραμε την καμερα.

Τελικα ομως σκεφτηκα οτι επρεπε να το δειτε γιατι τον αντιπροσωπευει απολυτα, το μυαλο του ειναι στο εξω.

Υ.Γ. Δημητρουλα μου λαθος κανεις, πρωτος και καλυτερος αν δεν ημασταν παροντες θα ανεβαινε ο White. Και μετα εχουμε και τον Κοναν, ευτυχως το εχει ελαττωσει πολυ αυτο, που τη βρισκει να κοβει βολτες πανω στο καγκελο.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λιγο απο White. Που αλλου; Φυσικα στο μπαλκονι!
Ε, ψιτ! Ομορφούλη!
Ναι...εσύ, ο γλυκούλης ο ασπρούλης!
Καλέ δεν μας καταδέχεσαι?
Κοίτα μας λιγο..

Σου στέλνουμε φιλάκια!!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ηταν αρρωστουλης εχθες, χτυπησε το ματακι του, αυτο που ειναι στην χειροτερη κατασταση και ηταν ολη μερα χθες χαλια. Πονουσε παρα πολυ, δεν μας αφηνε να το δουμε καθολου και τελικα οταν ηρθε η κτηνιατρος και τον ειδε, μας ειπε οτι εχει κανει μια τρυπα στο ματι του, μαλλον με το ξυσιμο θα πρεπει να εγινε.

Οποτε πρεπει να προχωρησουμε σε εξορυξη συτου του ματιου του για να μην ξαναεχει προβλημα, αλλιως μπορει να γινεται και να ξαναγινεται το ιδιο πραγμα και ειναι πολυ επιπονο για τον καημενο, μεχρι υποθερμια ειχε χθες και τον ειχα με θερμοφορα.
Σημερα ομως ειμαστε καλυτερα, τρωμε κανονικα το φαι μας, κατσαμε στον ηλιο, κανουμε κανονικα και τις αναγκουλες μας και αφηνουμε την θεια μας την Βασω να μας βαζει αντιβιωση στο ματακι μας.

Ελπιζουμε να μπορεσουμε να βρουμε συντομα τα χρηματα για να προχωρησουμε γρηγορα στην επεμβαση για να λυθει το προβλημα του του καημενουλη.

Ετοιμαζουμε ενα βιντεακι να σας δειξουμε, απολαυστικο και χορταστικο, οπου θα δειτε μια τυπικη μερα του White.

Stay tuned, White the
cat on new andendures!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool