drusilia
Διάσημο μέλος
Παρόλα αυτά ο μικρός Winnie, ούτε 2 ετών, είχε κοντά του τον δικό του φύλακα – άγγελο, την Δέσποινα, που αποφάσισε να παλέψει για αυτόν και να του δώσει μια ευκαιρία στην ζωή και την ευτυχία.
Ο Winnie εδώ και λίγες μέρες φιλοξενείται στο σπίτι της Δέσποινας και δείχνει πολύ χαρούμενος. Από το να βρίσκεται πονεμένος και τρομαγμένος σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον βρέθηκε καθαρός και φροντισμένος να απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα όμορφο κήπο, αλλά και ύπνο στο δικό του κρεβατάκι και όσα χάδια και αγκαλιές θέλει.
Το πρώτο του χειρουργείο έγινε αυτές τις ημέρες, το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ δρόμο της επιτυχούς, ελπίζουμε, αποθεραπείας του.
Παρόλα αυτά, τα κτηνιατρικά του έξοδα είναι πολλά και η Δέσποινα χρειάζεται βοήθεια στο να τα επωμιστεί. Όποιος μπορεί και θέλει να συμβάλει έστω και λίγο θα είναι πολύ σημαντικό.
Και φυσικά, ελπίζουμε ότι ο Winnie θα είναι έτοιμος να βρει σύντομα το δικό τους σπίτι. Όποιος θέλει ας αγκαλιάσει αυτήν την πονεμένη ψυχούλα που θα του το ανταποδώσει σίγουρα με απέραντη αγάπη και αφοσίωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον μικρούλη, για να συμβάλλετε οικονομικά ή ακόμα και να τον επισκεφτείτε, επικοινωνία με (adespotakia@gmail.com) ή απευθείας με την Δέσποινα (des_pip@yahoo.gr).
Καλή ανάρρωση Winnie!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Και περιμένουμε και εντυπώσεις
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Aυτός είναι ο μικρός Winnie (κερδισμένος)...ονομάστηκε έτσι γιατί κέρδισε άλλη μια ευκαιρία για την ζωή του που ξεκίνησε μόλις πρίν 2 χρόνια...πολύ νέος για να πεθάνει δεν νομίζετε???...αλλά παρ'όλα αυτά άν κανένας δεν του χαμογελούσε και δεν τον κοίταζε στα μάτια με αγάπη, η θανατηφόρα ένεση θα του είχε στοιχίσει τα χάδια, τις αγκαλιές, τα φιλιά με ανταπόδωση από μεριάς του ένα λάγνο βλέμμα και ατελείωτο κούνημα ουράς...
Aύριο μπαίνει χειρουργείο για το ένα του ποδαράκι...το άλλο θα παλέψουμε αργότερα να επανέλθει σε λειτουργική όσο το δυνατόν κατάσταση...η θεραπεία του θα είναι αργή και δύσκολη καθ'ότι υπάρχει και πρόβλημα με την ούρηση και τα εντεράκια του προς το παρών...όμως ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μόνο και μόνο γιατί ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..!!!
Σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν είτε με τα έξοδα νοσηλείας του είτε απλώς και μόνο στέλνοντας του θετική ενέργεια και σκέψη τις δύσκολες ώρες που θα είναι κλεισμένος στο κλουβάκι του κτηνιατρείου, ο μικρός (μόλις 6 περίπου κιλά) winnie θέλει να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ και να κουνήσει την ουρά και πάλι όταν θα σταθεί στα ποδαράκια του..!!
Η μαμά του θά κάνει τα πάντα για αυτόν επειδή έχει την συμπαράστασή σας...
Για την ώρα τα έξοδα για το χειρουργείο ήταν 450 ευρώ και θα δούμε πόσο θα στοιχίσουν τα υπόλοιπα και τι θα επακουλουθήσει.
Όποιος μπορεί να συμβάλει, σε αυτό μπορεί να επικοινωνήσει με το ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ ( adespotakia@gmail.com ) ή με την Δέσποινα,την μαμά του Winnie ( des_pip@yahoo.gr )
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδιά μήπως ξέρετε τα ονόματα που βγαίνουν στο αδεσποτολόγιο γιατί δεν θυμάμαι![]()
και γω θα ηθελα να ξερω !
τι γλυκουλης που ειναι, μπραβο που τον βοηθατε !! καλοτυχο να ειναι ειναι τοσο γλυκουλι.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδιά μήπως ξέρετε τα ονόματα που βγαίνουν στο αδεσποτολόγιο γιατί δεν θυμάμαι![]()
και γω θελω να ξερω..

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Θα προτεινα στη Δεσποινα να αναρτησει με μεηλ τα ονοματα και νικς αυτων που βοηθησαν τον Γουινι μεχρι τωρα, φιλοζωικες, εθελοντες, , και δεν ειναι λιγοι, αλλα το σκυλακι ηταν καταδικασμενο, και οσοι βοηθησαν να ειναι ευλογημενοι...γιατι το σκυλακι ΘΑ ΖΗΣΕΙ! Και θα δουμε υπεροχες φωτο στο μελλον απο αυτο το υπεροχο μαλτεζογκριφονακι οπως το βλεπω πως ειναι...
φιλικα
φρου
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ να στείλουν μειλ με το όνομα, ποσό και το ζωάκι που βοηθούν!!!!
adespotakia@gmail.com
Είμαι και εγώ σίγουρη, Κατερίνα!

drusilia
Διάσημο μέλος
Αν πάλι σας βολεύει το ταμιευτήριο οποια θέλει ας μου πει να στείλω με πμ τα ονοματα.
Ας ειναι καλά η κοπέλα που το ανέλαβε και το κηνύγησε με το σκυλάκι και πήγε πράγματι πολύ καλά. Δεν ξέρω όμως, εμένα εξακολουθεί να με ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι είναι το δεύτερο σκυλάκι αυτιο το μήνα που έχω μάθει να υιοθετεί κάποιος απο το ΔΙΚΕΠΑΖ με ορθοπεδικό πρόβλημα που αρνούνται να διορθώσουν, στην ουσία για να το σώσει...
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τι να πρωτοκανει ο ερμος Δημος Αθηναιων..να περιθαλψει δεκαδες χιλιαδες ανθρωπων, εστω και αλλοδαπων (δε φταναμε εμεις...) να μας κανει τη ζωη μας λιγο πιο γιορταστικη εν οψει Χριστουγεννων φτιαχνοντας δυο φορες το δενδρο στο συνταγμα που θα κανει καρδουλες παιδιων να χαρουν,( τα παιδακια αραγε τα σκεφτηκαν αυτοι που εκαιγαν ατακτως περιουσιες??) να τοποθετησει καινουριους καδους απορριματων για να μην ειναι ατακτως πεταμενες σακκουλιτσες εδω και εκει..να καταργησει τα δημοτικα τελη στα καταστρεφεντα μαγαζια ...
Ετσι ως εγιναν τα πραγματα και μονο που τα μαζευουν τα ζωακια, τα εμβολιαζουν, τα στειρωνουν και τα αφηνουν εκει που τα βρηκαν εγω το βρισκω υπερανθρωπο. Οσο για τις επεμβασεις οστων, κοστιζουν ενα σκασμο χρηματα. Να το πω διαφορετικα? Αν εγω π.χ. βρισκομουν στην εξης θεση... Π.Χ. ειμαι απορη, και χτυπα ξυλο σπαει το παιδι μου το ποδι του. Το παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο. Περιμενω περιθαλψη για το παιδι μου (τον ανηψιο μου, το γειτονα μου, και δε συμμαζευεται) Τι μετραει περισσοτερο για μενα, για τη πολιτεια, το σκυλακι με το σπασμενο ποδι η ενας ανθρωπος δικος μου ???
Και δε δισταζω να σας το πω. Εαν ειχα να διαλεξω μεταξυ ενος χειρουργειου οστων Ελληνα πολιτη και ενος ζωου (που τα λατρευω) ναι, θα εβαζα τον οβολο μου για τον συνανθρωπο....
Σκεφτειτε λοιπον σε τι θεση ειναι οι γιατροι στο ΔΙΚΕΠΑΖ, οταν ΔΕΝ εχουν τα βαλαντια να χειρουργησουν.
Εχουν δικιο, αλλα υπαρχουν και αλλες αναγκες ανθρωπων στη γυρα μας.
Στο χερι μας λοιπον να βοηθησουμε το ΔΙΚΕΠΑΖ οσο και ατομα που εχουν επωμισθει τη φροντιδα και τροφη των αδεσποτων, δε μιλω για οργανωσεις, γιατι....... (αυτα μονο με πμ )
Εχουν ενα πλαφον πανω στο οποιο κινουνται οι ανθρωποι - γιατροι, και ΔΕΝ μπορουν να το υπερβουν.
Οποτε επαφιεται σε εμας, τους ανωνυμους και γνωριμους εθελοντες να πραξουμε αναλογα.
Σορρυ παιδια, ο δημος Αθηναιων κατα τη ταπεινη μου γνωμη εχει πραξει τα μεγιστα στο θεμα αδεσποτων...
Μη τρελλαθουμε κιολας....
φιλικα
φρου
drusilia
Διάσημο μέλος
O Δήμος ναι, έχει πράξει τα μέγιστα, αλλά το κράτος που υποτίθεται πληρώνει το ΔΙΚΕΠΑΖ έχει να το κάνει μήνες. Αυτό έλεγαν και στην ημερίδα που είχαν κάνει πριν 2 μηνες.
Αυτοί λοιπόν οι πολιτικοί που αράζουν στις βιλάρες που έχτισαν με τους φόρους μας θα μπορούσαν να βάλουν το χέρι στην τσεπούλα όπως το βάζουμε κι εμείς κάθε μέρα να βοηθήσουν τα αδέσποτα. Τα αδέσποτα που συνεχίζουν να τα πατάνε τα αμάξια και να πεθαίνουν αβοήθητα στο δρόμο, ενώ υπουργοί και βουλευτές πίνουν την μαργκαρίτα τους δίπλα στην πισίνα τους.
Εδώ λοιπόν δείτε νέα του winnie που σώθηκε χάρι στην βοήθεια όλων εσάς και κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του πλέον.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εχεις δίκιο κατερινα, δεν ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν φταίει ο Δήμος.
O Δήμος ναι, έχει πράξει τα μέγιστα, αλλά το κράτος που υποτίθεται πληρώνει το ΔΙΚΕΠΑΖ έχει να το κάνει μήνες. Αυτό έλεγαν και στην ημερίδα που είχαν κάνει πριν 2 μηνες.
Αυτοί λοιπόν οι πολιτικοί που αράζουν στις βιλάρες που έχτισαν με τους φόρους μας θα μπορούσαν να βάλουν το χέρι στην τσεπούλα όπως το βάζουμε κι εμείς κάθε μέρα να βοηθήσουν τα αδέσποτα. Τα αδέσποτα που συνεχίζουν να τα πατάνε τα αμάξια και να πεθαίνουν αβοήθητα στο δρόμο, ενώ υπουργοί και βουλευτές πίνουν την μαργκαρίτα τους δίπλα στην πισίνα τους.
Εδώ λοιπόν δείτε νέα του winnie που σώθηκε χάρι στην βοήθεια όλων εσάς και κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του πλέον.
Βιβή δηλαδή το σκυλάκι έχει καλύψει τα έξοδα γιατί δεν κατάλαβα. Θα χρειαστεί κι άλλα χρήματα γιατί δεν πρόλαβα να πάω στην τράπεζα αυτή την εβδομάδα και έλεγα να πάω την δευτέρα αλλά αν ξέρεις ότι έχουν καλυφθεί τα έξοδα γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς.

drusilia
Διάσημο μέλος

Ευτυχώς δεν ήταν πολύ ακριβό το χειρουργείο και μαζεύτηκαν γρήγορα. Για την ώρα θα γίνει προσπάθεια για το δεύτερο πόδι με εναλλακτικές μεθόδους από ότι μας είπε η Δέσποινα, μήπως και αποφευχθεί ο ακρωτηριασμός. Αλλά τα πράγματα είναι τόσο πολύ αισιόδοξα σε σχέση με την αρχική εικόνα που είχε το ζώο, που εγώ πσιτεύω ότι σύντομα θα είναι 100% καλά.

Αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει τον winnie και δεν πρόλαβε, ας δει την περίπτωση του Ρόκυ, την οποία έχει αναλάβει μια άλλη πολύ ενεργή εθελόντρια, η Άννα.
Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά, μετά από το περιστατικό με το σκυλάκι που πυροβόλησαν και σκότωσαν στο ψυχικό, και τώρα αυτό, μάλλον είναι η νέα μόδα μετά τις φόλες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool