AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρια μου το εστειλες αυτο που λες στο μηνυμα σου; τοτε μαλλον με βλεπω για χαμστερ (ειμαι και πολυ σταθερη στις αποψεις μου οπως βλεπετε

) αλλα οντος ενας φιλος μου που ειχε χαμστερακι μας αφηνε να το χαιδεψουμε και ετρωγε και απο το χερι μας

KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Πάντως αν αποφασίσω να πάρω γάτα ξέρω πού να ζητήσω συμβουλές!
το μονο σιγουρο!
στους ειδικους!
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Μολις χθες πηρα ενα χαμστερακι..αλλα δυστυχως στο πετ σοπ ουτε φυλλο μου ειπανε.ουτε ρατσα
Πως μπορω να καταλαβ το φυλλο αλλα και τι ρατσα ειναι..ωστε να ξερω αν μπορει να συμβιωσει και με 2ο χαμστερακι χωρις να φαγωθουνε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Απ' όσο ξέρω τα περισσότερα χαμστεράκια δεν τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους.
Μπορείς να ρωτήσεις και σε αυτό το φόρουμ, όπου υπάρχουν περισσότεροι ιδιοκτήτες. Καλή τύχη και να το χαίρεσαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamster :-)
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από hamster :-);482984[U:]Τα χάμστερ δεν κάνουν την ανάγκη τους πάνω[/U] σου,είναι καλοι φίλοι και κάθονται ν α τα χαιδέψεις αν τα εκπαιδέυσεις σωστά!!!Δεν ξέρω απο που βγάλατε αυτο το συμπερασμα,μα είναι μυθος!!!![]()
συγνωμην...αλλα που ειδες οτι γραφτηκε εδω πως τα χαμστερ κανουν την αναγκη τους επανω στους ανθρωπους???? εγω,απο τα ποστ που διαβασα δεν το ειδα πουθενα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπουλινα το λεει στην σελιδα 1ή2 νομιζω..αλλα επειδη εχω και εγω χαμστερ να πω οτι δενονται με τους ανθρωπους..εμενα καθε φορα που αντιλαμβανεται την παρουσια μου τρεχει στα καγκελα,,δεν ξερω γιατι εχει βγει αυτο το συμερασμα![]()
ναι βρε...αλλα αυτα τα ποστ...ειναι απο την εποχη του νεαντερνταλ...

...οι κοπελες που μιλαγαν πριν,δεν ειχαν πει κατι τετοιο...
hamster :-)
Νεοφερμένο μέλος
(και ειναι ψεμα!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
https://hamsterakia.blogspot.com/
Ελπίζω να φάνικα χρήσημη! Αν έχεις ακόμα απορείες, εδώ είμαι εγώ!
giwrgosbe
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giwrgosbe
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool