Xαμστεράκια;

καλως την να!ηρθε η ειδικη στα χαμστερακια και στα κουνελακια,να την ακουτε την μαρια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thanks Αγγελική! Έχω καιρό να απαντήσω σε θέμα εδώ αλλά η αλήθεια είναι οτι περισσότερο γράφτηκα για τα θέματα για άλλα ζώα! Όποτε βλέπω οτι μπορώ να πώ κάτι το λέω, και ας μην έχω ιδέα απο γάτες! Πάντως αν αποφασίσω να πάρω γάτα ξέρω πού να ζητήσω συμβουλές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω για τις απαντησεις:happy: μαρια μου το εστειλες αυτο που λες στο μηνυμα σου; τοτε μαλλον με βλεπω για χαμστερ (ειμαι και πολυ σταθερη στις αποψεις μου οπως βλεπετε:redface::redface::redface:) αλλα οντος ενας φιλος μου που ειχε χαμστερακι μας αφηνε να το χαιδεψουμε και ετρωγε και απο το χερι μας:happy::happy::happy:

Σου το έστειλα σε email αλλά δεν ξέρω αν έφτασε! Μπορείς αν θέλεις να μου στείλεις σε pm το email σου για να σου το στείλω σίγουρα σωστά;

Πάντως αν αποφασίσω να πάρω γάτα ξέρω πού να ζητήσω συμβουλές!

το μονο σιγουρο!:)στους ειδικους!:D

Καλησπερα!!Α και παλιο το παλιο θεμα:blink::lol:
Μολις χθες πηρα ενα χαμστερακι..αλλα δυστυχως στο πετ σοπ ουτε φυλλο μου ειπανε.ουτε ρατσα:down:
Πως μπορω να καταλαβ το φυλλο αλλα και τι ρατσα ειναι..ωστε να ξερω αν μπορει να συμβιωσει και με 2ο χαμστερακι χωρις να φαγωθουνε:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το φύλο νομίζω αρκεί να κοιτάξεις στο επίμαχο σημείο.:P
Απ' όσο ξέρω τα περισσότερα χαμστεράκια δεν τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. :hmm:Μπορείς να ρωτήσεις και σε αυτό το φόρουμ, όπου υπάρχουν περισσότεροι ιδιοκτήτες. Καλή τύχη και να το χαίρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσεχε, αν παρεις χαμστερακι και το βγαζεις απο το κλουβι του, μην το αφηνεις να περπαταει σε ψηλα (για εκεινο) αντικειμενα... πχ τραπεζια, καναπεδες κτλ... Εγω ειχα ενα χαμστερακι (τον Πούγκι μου) το οποιο καποια στιγμη ξεφυγε απο την επιβλεψη μου, καθως το ειχα να περπαταει στο τραπεζι, και επεσε στο πατωμα... το επομενο πρωι το βρηκα παραλυτο απο την αριστερη του πλευρα. Το πηγα κατευθειαν στο γιατρο κ τελικα ειχε παθει εγκεφαλικο απο την πτωση. Μεχρι να αναρρωσει το ταιζα εγω, του καθαριζα τα σπορια με το στομα κ του τα εδινα ενα ενα. Τελικα εγινε εντελως καλα κ πεθανε μερικους μηνες μετα. Αλλα αν θυμαμαι δεν ηταν πανω απο 2 χρονων. Ζουν πολυ λιγο, δυστυχως...

Τα χάμστερ δεν κάνουν την ανάγκη τους πάνω σου,είναι καλοι φίλοι και κάθονται ν α τα χαιδέψεις αν τα εκπαιδέυσεις σωστά!!!Δεν ξέρω απο που βγάλατε αυτο το συμπερασμα,μα είναι μυθος!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από hamster :-);482984[U:
]Τα χάμστερ δεν κάνουν την ανάγκη τους πάνω[/U] σου,είναι καλοι φίλοι και κάθονται ν α τα χαιδέψεις αν τα εκπαιδέυσεις σωστά!!!Δεν ξέρω απο που βγάλατε αυτο το συμπερασμα,μα είναι μυθος!!!:mad:

συγνωμην...αλλα που ειδες οτι γραφτηκε εδω πως τα χαμστερ κανουν την αναγκη τους επανω στους ανθρωπους???? εγω,απο τα ποστ που διαβασα δεν το ειδα πουθενα...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πουπουλινα το λεει στην σελιδα 1ή2 νομιζω..αλλα επειδη εχω και εγω χαμστερ να πω οτι δενονται με τους ανθρωπους..εμενα καθε φορα που αντιλαμβανεται την παρουσια μου τρεχει στα καγκελα,,δεν ξερω γιατι εχει βγει αυτο το συμερασμα:hmm:

πουπουλινα το λεει στην σελιδα 1ή2 νομιζω..αλλα επειδη εχω και εγω χαμστερ να πω οτι δενονται με τους ανθρωπους..εμενα καθε φορα που αντιλαμβανεται την παρουσια μου τρεχει στα καγκελα,,δεν ξερω γιατι εχει βγει αυτο το συμερασμα:hmm:

ναι βρε...αλλα αυτα τα ποστ...ειναι απο την εποχη του νεαντερνταλ...:lol::lol:...οι κοπελες που μιλαγαν πριν,δεν ειχαν πει κατι τετοιο...:)

Στη σελίδα 1,γράφει οτι γινεται οταν το κρατάς!!!:blink:(και ειναι ψεμα!!!)

Ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω, γιατί εγώ έχω χάμστερ. Σχετικά με την φροντίδα του, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη (εκτός κι αν μιλάμε για τον Καίσαρα). Πρέπει κάθε 2 μέρες να του πλένεις το σπιτάκι και την ρόδα του, αλλά αν έχει κι άλλα παιχνίδια μέσα στο κλουβί του, καλό είναι να τα πλένεις κι αυτά. Μια φορά την εβδομάδα πρέπει να του πλένεις το κλουβί και να του αλλάζεις ροκανίδι. Θέλει κάθε μέρα να του αλλάζεις το νερό. Την μέρα κοιμούνται, αλλά από το απόγευμα και μέχρι να ξυμερώσει είναι ξύπνια. Δεν πρέπει ποτέ να τα ξυπνάς επειδή εσύ θέλεις να παίξεις μαζί τους. Μπορείς να δεθείς πολύ με το χάμστερ, αν το επιτρέπει και ο χαρακτήρας του. Τα κορίτσια είναι πιο ζωηρά και πιο άγρια από τα αγόρια. Το πόσο θα ζήσει έχει να κάνει με το πόσο κρατάς καθαρό το κλουβί του. Ορίστε ένα site για τα χάμστερ.
https://hamsterakia.blogspot.com/

Ελπίζω να φάνικα χρήσημη! Αν έχεις ακόμα απορείες, εδώ είμαι εγώ!

παιδια να σας ρωτησω ξερει κανεις αν τα χαμστερ το βραδυ κανουν θορυβο?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ευχαριστω αλλα δεν μου ειπατε κανει θορυβο θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ? :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας έχω τον πρώτο ίσως γατούλη που έχει φίλους τα δύο γλυκούλικα χάμστερ μου ..τον σάλτο μου!! Είναι απίστευτο δεν το περίμενα.. δεν είναι καθόλου επιθετικός μαζί τους απλώς κάθεται και τα παρατηρεί και ούτε τα ποντικάκια φαίνεται να τρομάζουν!! Τα χάμστερ είναι τρισχαριτωμένα ζωάκια λατρεύεις να τα παρατηρείς (ίσως να ακούγεται βαρετό αλλά δεν είναι καθόλου!!!) δεν μπορείς να αναπτύξεις σχέση μαζί τους όπως με τα σκυλάκια τα γατάκια ή τα ινδικά χοιρίδια.. αλλά και τα χάμστερ σε μαθαίνουν και σε συνηθίζουν με τον καιρό!! Το μόνο κακό είναι ότι πεθαίνουν γρήγορα και ότι κάνουν θόρυβο δαγκώνοντας τα κάγκελα του κλουβιού όμως όταν ο χώρος τους τους αρέσει και έχουν όλα όσα χρειάζονται δεν το κάνουν!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορούν να συνυπάρξουν ο γατούλης μου και τα χαμστεράκια μου γιατί τα λατρεύω και τα 3!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back