μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

) μερικα πραγματα γι αυτα. καταρχας τους αρεσουν τα χαδια και τα παιχνιδια; εχω μαθει ηδη πως ζουνε μονο 2 χρονια (
) για οσο ζουν θα εχουν την ιδια συμπεριφορα ή μεγαλωνοντας δεν θα θελουν παιχνιδια και χαδια; (σοβαρευουν δηλαδη οταν μεγαλωνουν
ποσο κοστιζουν; μηπως μπορειτε να με παραπεμψετε σε σαιτ με κλουβια και αλλα ειδη για χαμστερ για να δω τιμες; (τα οποια ειδη να πωλουνται και στην ελλαδα) δεχονται θετικα τις μετακινησεις; (πχ αν θελω ενα σαββατοκυριακο να ερθω να μεινω στο σπιτι των γονιων μου και το παρω μαζι μου θα σοκαριστει
θα βρω κι αλλες αποριες στην πορεια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν, ωστόσο, είδη χάμστερ, όπως τα σιβηρίας (αν θυμάμαι καλά) που είναι από τη φύση τους κοινωνικά και ζουν σε ομάδες. Αυτά δένονται πιο εύκολα μαζί σου.
Το ινδικό χοιρίδιο που πρότεινε η Χαρούλα είναι καλή λύση, γιατί είναι φιλικό ζώο και δεν χρειάζεται να μένει μόνιμα σε κλουβί. Αλλά δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό και για το πώς αντιδρά σε ματακινήσεις. Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα...

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

να σε ρωτησω ομως και κατι αλλο τα χαμστερ ή τα ινδικα χοιριδια μπορει να κανουν την αναγκη τους ενω τα κρατας (οπως τα κουνελια);

οσο για τα χαμστερ κριμα κι εγω ειχα διαβασει οτι τους αρεσει η ανθρωπινη παρουσια..

τα ινδικα χοιριδια τι ειναι, πως μιαζουν, ειναι ακριβα σε τι κλουβια ζουν; αρρωσταινουν ευκολα; (

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.interpet.gr/AskTheVet/ask_troktika.htm βρηκα κι αυτο το σαιτ.Καλο ειναι?
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

) κατοικιδιο (το οποιο πιθανο θα ειναι σκυλος) εγω θα εχω ηδη το πρωτο μου σκυλι και δεν θελω να το κανω να νιωσει ασχημα οταν παρω ενα κουταβι..
επομενως λεω να παρω σκυλο οταν θα εχω την δικια μου σταθερη (ελπιζω, πρωτα ο θεος
) κατοικια
εχω σκεφτει να παρω και γατα αλλα σκεφτομαι τους κινδινους που διατρεχει η γατα στην πολη και μονο στη σκεψη τρομαζω
(λεγοντας αυτα εννοω πως δεν θα επιδιωκω να παρω σκυλο/γατα οχι πως αν βρω ενα απορο σκυλακι/γατακι δεν θα το φροντισω
) αρα μας μενουν τα εξης πτηνο, τρωκτικο, ψαρι. το τελευταιο φοβαμε πολυ μηπως μου πεθανει (δεν θα κοιμαμαι τα βραδια) ειναι και ακριβο
το πτηνο ειναι ενα ζωο που δεν δεχετε αγκαλιες φυσικα
αρα μας μενουν τα τρωκτικα... ακουω λοιπον τι λες επ αυτου και τι μου προτινεις

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
απο την αλλη η μαμα μου λεει πως αν παρω τροκτικο δεν θα ερχετε ποτε στο σπιτι μου..
ζορικα τα πραγματα...
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Ουφ!
Αυτά προς το παρόν!
Τα υπολοιπα σου τα στέλνω τώρα!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

. Είχα πάρει ένα αλλά η γάτα αντιδρούσε λίγο περίεργα και το έδωσα στην ξαδέρφη μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Τα κουνελάκια θέλουν μεγάλα κλουβιά, που δεν μεταφέρονται έτσι απλά, και εκ πείρας σου λέω οτι φρικάρουν με τα ταξίδια και με τις συνεχείς αλλαγές περιβάλλοντος! Εδώ μιά φορά πήγα τον Οδυσσέα στον κτηνίατρο για το μάτι του, όλη η υπόθεση μέχρι να επιστρέψουμε δεν κράτησε ούτε μισή ώρα και μετά καθόταν όλο το βράδυ μαραμένος στη γωνία! Για φοιτητή νομίζω το πιο κατάλληλο κατοκίδο είναι είτε κάτι σε μικρό τρωκτικό, είτε σε πουλί!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool