Xαρίζεται Ταρταρουγίτσα με ιδιαίτερη ουρίτσα! (Κρήτη-Αθήνα)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΑΣΜΑ

DSC04197.jpg

DSC04199.jpg

DSC04200.jpg

DSC04193.jpg

DSC04195.jpg

video
https://www.youtube.com/watch?v=bx6Vh5bigus

ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΗ, ΗΔΗ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΣΤΗ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΥΡΙΤΣΑ ΓΥΡΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΝ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.

ΤΗΛ 6934996903

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(savetheuniversityanimals@gmail.com)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε τα σχεδια στο προσωπο της....Εχει λευκο και πορτοκαλι κουτελο που σχηματιζει το γραμμα Μ...
Δεν ειναι πολυ επιβλητικο πλασμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι όμορφη που είναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: Μου θυμίζει την Σισσούλα στο πρόσωπο:)
Καλή της τύχη!!!

Tι όμορφη που είναι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: Μου θυμίζει την Σισσούλα στο πρόσωπο:)
Καλή της τύχη!!!
Κι εμενα!!!Ελεγα κι εγω κατι μου θυμιζει!

Καλή τύχη στην ομορφούλα!!

Γκντουπ!
Τι πλασμα...Καλη της τυχη!

Κανενα νεο απο εδω Ελενα;Αλλες φωτο εχουμε;

Κανενα νεο,τα ιδια.Ακομα περιμενει,οπως και τα μικρα μου.

Βιντεακι
https://www.youtube.com/watch?v=CHCdIYnS8X4

Βαλε και καμια απο αυτες τις ωραιες φωτο που βγαζεις,να την ξαναβαλω FB.

Βαλε και καμια απο αυτες τις ωραιες φωτο που βγαζεις,να την ξαναβαλω FB.
Εχω ηδη φτιαξει αλμπουμ της στο φεις με τις υπαρχουσες φωτογραφιες. Ειναι δυσκολο να βγαλω κι αλλες γιατι δεν την εχω μεσα στο σπιτι ειναι στις εστιες και δεν πηγαινω συχνα...:/:

Βαλε σε αγγελιοπολις ομως αμα μπορεις

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back