dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι ενος ετους εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος και σε λιγες μερες θα στειρωθει.Τα παει καλα με αλλες γατες αν δεν ειναι επιθετικες.
Photos de Dimitris Nikos | Facebook
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Δυστυχώς, έχει ταλαιπωρηθεί ήδη αρκετά απ' ό,τι φαίνεται...

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα ειναι σε καλα χερια,τρωει πολυ και παχαινει σιγα,σιγα.
Το θεμα ειναι να βρει ενα σωστο σπιτακι και αυτος που θα τον παρει δεν θα χασει.Ειναι τρομερος γατος σε συμπεριφορα.
Αν τον ειχε δεχτει ο δικος μου δεν θα τον εδινα,θα ειχε την θεση του στον καναπε διπλα στο τζακι,ο Dudu μου ειχε αλλη γνωμη ομως και μου χαλασε τα σχεδια.....
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη (κάνε μαι προσπάθεια και δώσε χρόνοστον Dudu ίσως και να αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσετε τον κούκλο)
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι απο τα πιό όμορφα γατούλια που έχω δεί!!!
Καλή τύχη (κάνε μαι προσπάθεια και δώσε χρόνοστον Dudu ίσως και να αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσετε τον κούκλο)
Kαλλια μου ο Dudu ειναι ενα μετρο γατος χωρις να μετραμε τα ποδια και 9 κιλα.Ετσι και τον περιλαβει καποια στιγμη τον μικρο θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.Μακαρι να γινοτανε αυτο που λες,θα ηταν το καλυτερο σεναριο.Μακαρι με τον χρονο να μαλακωσει και να τον δεχτει.Τι πιθανοτητες εχει αυτο να συμβει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Να σε ρωτησω κατι;Ποσες μερες εχεις τον νεο γατουλι;Την σταδιακη επαφη την εφαρμοσες..ή κατευθειαν τα εβαλες μαζι;Και αν μπορεις περιεγραψε λιγο και τις αντιδρασεις του παλιου σου γατου.

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Πολλες.
Να σε ρωτησω κατι;Ποσες μερες εχεις τον νεο γατουλι;Την σταδιακη επαφη την εφαρμοσες..ή κατευθειαν τα εβαλες μαζι;Και αν μπορεις περιεγραψε λιγο και τις αντιδρασεις του παλιου σου γατου.![]()
Τον εχω απο το προηγουμενο Σαββατο.Στην αρχη οταν τον πηγα στο σπιτι δεν ηρθαν σε επαφη,τον εβαλα στο δωματιο μου και εκλεισα την πορτα η οποια εχει τζαμι,θολο,και μπορει να δει ο ενας την σκια του αλλου.Μολις εγινε αυτο καποια στιγμη ο ''παλιος''γατος φουντωσε,κατεβασε αυτια και αρχισε να ''μιλαει'' οπως οταν μαλωνουν δυο αρσενικα.Ο αλλος απο μεσα τιποτα.Δεν μιλαγε.Οποτε πλησιαζουν στο τζαμι γινεται αυτο το πραγμα.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα αυτα εφοσον ειναι στειρωμενοι και οι δυο (που βλεπω οτι δεν ισχυει).
Ειναι πολυ λογικο σε μια μικρη περιοχη (το σπιτ σου δηλαδη) να καυγαδιζουν 2 αρσενικοι κυριως αν του μυριζει του Dudu
o μικρος "εισβολεας". Υπαρχουν διαφορες συμβουλες που μπορει να σε βοηθησουν, δες εδω κι εδω.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τα δικά μου τα είχα στην αρχή σε ξεχωριστό δωμάτιο όπως και εσύ και ο Πάρης ειδικά έκανε σαν τρελλός.
Επειδή μου έσπασαν τα νευρα όπως κανανε όταν τα έφερνα σε επαφή σιγά σιγά, μια μέρα τα ξαμόλησα στο ίδιο δωματιο και έφυγα για προπόνηση... Παίξανε κάτι ψιλές από ότι κατάλαβα αλλά απο εκείνη τη μέρα και μετά δεν ξαναμάλωσαν και τώρα είναι πλέον κολλητάρια!!!
dudu
Νεοφερμένο μέλος

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2503580199084.2141516.1540360619&type=3
https://www.mypetz.gr/ww.facebook.com/media/set/?set=a.2503580199084.2141516.1540360619&type=3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο για τον ανταγωνισμό, κι εγώ πιστεύω όπως και οι υπόλοιποι ότι θα συνηθίσουν και θα τα βρουν μια χαρά. Τα τετράποδα συνήθως βολεύονται, τα δίποδα δεν τα βρίσκουν συνήθως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dudu δεν τον δεχεται με τιποτα,παραφυλαει εξω απο την πορτα του δωματιου που εχω τον γατο που ειδατε επι 24ωρου βασεως.......και επιτιθεται στην πορτα....
Την Παρασκευη καποια κοπελα απο εδω μεσα θα ερθει να τον δει απο κοντα.Ειδε τις φωτογραφιες και της αρεσε πολυ.
Ελπιζω απο κοντα να την κερδισει στα σιγουρα και να βρει ενα σπιτι που να του αξιζει.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Και εγώ πολύ το ελπίζω!!!!!!!!!!!
Μηπως εσυ εκανες τα προξενια???
))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ελπιζω ο Φρεντυ και ο Ελβις να γινουν αχωριστοι φιλοι του!!!!!!Προβλεπω το ''τριο ανακατωσουρα'' να κλεβει καρδιες....
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοπελα που προωθησε την αγγελια στην Ευτυχια και βοηθησε το γατακι να βρει σπιτι.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηπως εσυ εκανες τα προξενια???))
Αααα με μαρτύρησαν!!!!!

Ο γατουλης μετα απο πολλες περιπετειες βρηκε ενα σπιτακι οπου πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι βασιλιας.
Ελπιζω ο Φρεντυ και ο Ελβις να γινουν αχωριστοι φιλοι του!!!!!!Προβλεπω το ''τριο ανακατωσουρα'' να κλεβει καρδιες....
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοπελα που προωθησε την αγγελια στην Ευτυχια και βοηθησε το γατακι να βρει σπιτι.![]()
Είμαι σίγουρη ότι θα τα βρούν και οι τρεις τους!!! (αργά ή γρήγορα...)
Παρακαλώ παρακαλώ
Δεν κάνει τίποτα..Ε μα τέτοιος γάτος....στο ράφι?!?!?
Δεν κάνει...!!!Χαίρομαι πολύ που βρήκε σπίτι ο γατούλης!! Και μάλιστα τι σπίτι?!?! Και επίσης χαίρομαι που έστω και με έναν έμμεσο τρόπο βοήθησα στην αποκατάστασή του!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ας ποσταρει η νεα του μαμα για να γινουν τα αποκαλυπτηρια
Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα περάσω ολη την ημερα μαζι του.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool