Xαρίζεται γάτος ενός χρόνου πολύ ήσυχος και κούκλος!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dudu

Νεοφερμένο μέλος

Ο dudu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Τον βρηκα με σπασμενο σαγονι,εκανε χειρουργιο και ειναι καλα πια,δοθηκε για υιοθεσια και σε 7 μερες τον χασανε.Μετα απο ψαξιμο βρεθηκε και τωρα ειναι στο σπιτι μου μεχρι να βρεθει καποιος να τον υιοθετησει.Κλεισμενος σε ενα δωματιο γιατι ο γατος του σπιτιου δεν τον πηρε με καθολου καλο ματι....
Ειναι ενος ετους εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος και σε λιγες μερες θα στειρωθει.Τα παει καλα με αλλες γατες αν δεν ειναι επιθετικες.

Photos de Dimitris Nikos | Facebook
photo.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όντως καρακούκλος!!! Βάλε αγγελία και αλλού και να την επαναλαμβάνεις, όλο και κάποιος θα εκτιμήσει την ομορφιά του;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά εύχομαι σε αυτόν τον όμορφο γάτο την καλύτερη τύχη.
Δυστυχώς, έχει ταλαιπωρηθεί ήδη αρκετά απ' ό,τι φαίνεται... :(

Οντως εχει περασει πολλα.....φαινεται και στα ποδια το ξυρισμα που του εκαναν για να βαλουν τον ορο.
Τωρα ειναι σε καλα χερια,τρωει πολυ και παχαινει σιγα,σιγα.
Το θεμα ειναι να βρει ενα σωστο σπιτακι και αυτος που θα τον παρει δεν θα χασει.Ειναι τρομερος γατος σε συμπεριφορα.
Αν τον ειχε δεχτει ο δικος μου δεν θα τον εδινα,θα ειχε την θεση του στον καναπε διπλα στο τζακι,ο Dudu μου ειχε αλλη γνωμη ομως και μου χαλασε τα σχεδια.....

Ειναι απο τα πιό όμορφα γατούλια που έχω δεί!!!
Καλή τύχη (κάνε μαι προσπάθεια και δώσε χρόνοστον Dudu ίσως και να αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσετε τον κούκλο)

Ειναι απο τα πιό όμορφα γατούλια που έχω δεί!!!
Καλή τύχη (κάνε μαι προσπάθεια και δώσε χρόνοστον Dudu ίσως και να αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσετε τον κούκλο)

Kαλλια μου ο Dudu ειναι ενα μετρο γατος χωρις να μετραμε τα ποδια και 9 κιλα.Ετσι και τον περιλαβει καποια στιγμη τον μικρο θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα.Μακαρι να γινοτανε αυτο που λες,θα ηταν το καλυτερο σεναριο.Μακαρι με τον χρονο να μαλακωσει και να τον δεχτει.Τι πιθανοτητες εχει αυτο να συμβει?

Πολλες.:)
Να σε ρωτησω κατι;Ποσες μερες εχεις τον νεο γατουλι;Την σταδιακη επαφη την εφαρμοσες..ή κατευθειαν τα εβαλες μαζι;Και αν μπορεις περιεγραψε λιγο και τις αντιδρασεις του παλιου σου γατου.:)

Πολλες.:)
Να σε ρωτησω κατι;Ποσες μερες εχεις τον νεο γατουλι;Την σταδιακη επαφη την εφαρμοσες..ή κατευθειαν τα εβαλες μαζι;Και αν μπορεις περιεγραψε λιγο και τις αντιδρασεις του παλιου σου γατου.:)

Τον εχω απο το προηγουμενο Σαββατο.Στην αρχη οταν τον πηγα στο σπιτι δεν ηρθαν σε επαφη,τον εβαλα στο δωματιο μου και εκλεισα την πορτα η οποια εχει τζαμι,θολο,και μπορει να δει ο ενας την σκια του αλλου.Μολις εγινε αυτο καποια στιγμη ο ''παλιος''γατος φουντωσε,κατεβασε αυτια και αρχισε να ''μιλαει'' οπως οταν μαλωνουν δυο αρσενικα.Ο αλλος απο μεσα τιποτα.Δεν μιλαγε.Οποτε πλησιαζουν στο τζαμι γινεται αυτο το πραγμα.

Κι εγω πιστευω οτι υπαρχουν πιθανοτητες να τα πανε καλα, αλλα θελει λιγη υπομονη.
Ολα αυτα εφοσον ειναι στειρωμενοι και οι δυο (που βλεπω οτι δεν ισχυει).
Ειναι πολυ λογικο σε μια μικρη περιοχη (το σπιτ σου δηλαδη) να καυγαδιζουν 2 αρσενικοι κυριως αν του μυριζει του Dudu
o μικρος "εισβολεας". Υπαρχουν διαφορες συμβουλες που μπορει να σε βοηθησουν, δες εδω κι εδω.

Πολλές είναι οι πιθανότητες να ταιριάξουν.
Τα δικά μου τα είχα στην αρχή σε ξεχωριστό δωμάτιο όπως και εσύ και ο Πάρης ειδικά έκανε σαν τρελλός.
Επειδή μου έσπασαν τα νευρα όπως κανανε όταν τα έφερνα σε επαφή σιγά σιγά, μια μέρα τα ξαμόλησα στο ίδιο δωματιο και έφυγα για προπόνηση... Παίξανε κάτι ψιλές από ότι κατάλαβα αλλά απο εκείνη τη μέρα και μετά δεν ξαναμάλωσαν και τώρα είναι πλέον κολλητάρια!!!

Ακομα περιμενει υπομονετικα να βρεθει καποιος ανταξιος της καλοσυνης του.Στειρωμενος πια και πιο γεματουλης....:D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2503580199084.2141516.1540360619&type=3
https://www.mypetz.gr/ww.facebook.com/media/set/?set=a.2503580199084.2141516.1540360619&type=3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός ο γάτος έχει απίστευτες αποχρώσεις και μάτια κεχριμπαρένια! Σίγουρα δεν θέλεις να τον κρατήσεις για παρεούλα; ;)
Όσο για τον ανταγωνισμό, κι εγώ πιστεύω όπως και οι υπόλοιποι ότι θα συνηθίσουν και θα τα βρουν μια χαρά. Τα τετράποδα συνήθως βολεύονται, τα δίποδα δεν τα βρίσκουν συνήθως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τον Οκτωβριο παλευω να τους τα φτιαξω αλλα ματαια.........
Ο Dudu δεν τον δεχεται με τιποτα,παραφυλαει εξω απο την πορτα του δωματιου που εχω τον γατο που ειδατε επι 24ωρου βασεως.......και επιτιθεται στην πορτα....
Την Παρασκευη καποια κοπελα απο εδω μεσα θα ερθει να τον δει απο κοντα.Ειδε τις φωτογραφιες και της αρεσε πολυ.
Ελπιζω απο κοντα να την κερδισει στα σιγουρα και να βρει ενα σπιτι που να του αξιζει.

Με τις ευχές μας και όλη τη θετική ενέργεια για να ευοδώσει το ειδύλλιο! :loveangel

Και εγώ πολύ το ελπίζω!!!!!!!!!!!

Ο γατουλης μετα απο πολλες περιπετειες βρηκε ενα σπιτακι οπου πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι βασιλιας.
Ελπιζω ο Φρεντυ και ο Ελβις να γινουν αχωριστοι φιλοι του!!!!!!Προβλεπω το ''τριο ανακατωσουρα'' να κλεβει καρδιες....
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοπελα που προωθησε την αγγελια στην Ευτυχια και βοηθησε το γατακι να βρει σπιτι.:clapup::clapup:

Μηπως εσυ εκανες τα προξενια???:)))

Αααα με μαρτύρησαν!!!!!:worry::confused: :P:P

Ο γατουλης μετα απο πολλες περιπετειες βρηκε ενα σπιτακι οπου πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι βασιλιας.
Ελπιζω ο Φρεντυ και ο Ελβις να γινουν αχωριστοι φιλοι του!!!!!!Προβλεπω το ''τριο ανακατωσουρα'' να κλεβει καρδιες....
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοπελα που προωθησε την αγγελια στην Ευτυχια και βοηθησε το γατακι να βρει σπιτι.:clapup::clapup:

Είμαι σίγουρη ότι θα τα βρούν και οι τρεις τους!!! (αργά ή γρήγορα...)

Παρακαλώ παρακαλώ:redface: Δεν κάνει τίποτα..
Ε μα τέτοιος γάτος....στο ράφι?!?!?:eek: Δεν κάνει...!!!

Χαίρομαι πολύ που βρήκε σπίτι ο γατούλης!! Και μάλιστα τι σπίτι?!?! Και επίσης χαίρομαι που έστω και με έναν έμμεσο τρόπο βοήθησα στην αποκατάστασή του!!

Αν κατάλαβα καλά...χμμ...ας ρωτήσω καλύτερα: ποιος υιοθέτησε το γατόνι αυτό; Και πότε θα πάει στο νέο του σπίτι;

Αυριο θα παει στο νεο του σπιτακι.
Ας ποσταρει η νεα του μαμα για να γινουν τα αποκαλυπτηρια
Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα περάσω ολη την ημερα μαζι του.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back