Xαρίζεται γλυκιά γατούλα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι αυτη ειναι.;) Και αλλων 4 μωρουλινιων που υιοθετηθηκαν!:clapup:
Του Τελη, της Τινας η αλλιως Ινδης, του Τιμυ και του Τονυ:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι!! Η μαμά της Τόνιας της ντροπαλής!! Εύχομαι τα καλύτερα για τη Μιμίκα που είναι ίδια η Τόνια!! Καλή τύχη!!

Πάντως δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα ονόματα όλων των μωρών της αρχίζουν από "Τ" :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν ειναι τυχαιο;) Εγω τους τα εβγαλα επειδη μοιαζανε πολυ ολα:P
Και μια οικογενειακη φωτο οταν ολα ηταν μαζι της:)
100_3150.jpg

Τη γλυκιά οικογενειακή στιγμή! Και είναι όλα ασπρομαυράκια. Δεν είναι ν'απορεί κανείς γιατί υιοθετήθηκαν όλα! :D:clapup: Με λίγη υπομονή και καλή προώθηση είμαι σίγουρη πως και η μαμά Μιμίκα θα υιοθετηθεί στο πι και φι ακόμα κι αν δεν είναι και πολύ μικρή. Ούτως ή άλλως ποιος δε θέλει μια ήσυχη και χαδιάρα γατούλα που έχει ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα;:)

Καποιος για μενα;;:worry:

Aντωνία έχει συνηθίσει έξω ?

Βουλα μου ναι αυτη η γατα ειναι αμεσα προσαρμοσιμη σε οποιο περιβαλλον ζει. Να φανταστεις ανοιγουμε την πορτα για να τους βαλουμε φαι και για χαιδεμα τα μικρα μπαινουν μεσα και αυτη καθεται εκει και κανει κουτρουβαλες..:inlove::inlove:

Βουλα μου ναι αυτη η γατα ειναι αμεσα προσαρμοσιμη σε οποιο περιβαλλον ζει. Να φανταστεις ανοιγουμε την πορτα για να τους βαλουμε φαι και για χαιδεμα τα μικρα μπαινουν μεσα και αυτη καθεται εκει και κανει κουτρουβαλες..:inlove::inlove:

Ψυχούλα μου... της έχετε δώσει κάποιο όνομα ?

Kαλή τύχη στην όμορφή ασπρόμαυρή χαδιάρα. Μακάρι να βρει γρήγορα μια αγκαλίτσα...

Mιμικα τη φωναζουμε:P
Μην μου την πεις και εσυ σαν την Ηλιαννα για το ονομα η αδερφη μου τη βαφτισε!!:whistle:

Mιμικα τη φωναζουμε:P
Μην μου την πεις και εσυ σαν την Ηλιαννα για το ονομα η αδερφη μου τη βαφτισε!!:whistle:

Χαχα, κι η μαμά μου είχε μια γατούλα κάποτε που την φώναζε έτσι:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back