avtwvia
Διάσημο μέλος
Και αλλων 4 μωρουλινιων που υιοθετηθηκαν!
Του Τελη, της Τινας η αλλιως Ινδης, του Τιμυ και του Τονυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα ονόματα όλων των μωρών της αρχίζουν από "Τ"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εγω τους τα εβγαλα επειδη μοιαζανε πολυ ολα
Και μια οικογενειακη φωτο οταν ολα ηταν μαζι της

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Με λίγη υπομονή και καλή προώθηση είμαι σίγουρη πως και η μαμά Μιμίκα θα υιοθετηθεί στο πι και φι ακόμα κι αν δεν είναι και πολύ μικρή. Ούτως ή άλλως ποιος δε θέλει μια ήσυχη και χαδιάρα γατούλα που έχει ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα;
avtwvia
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Βουλα μου ναι αυτη η γατα ειναι αμεσα προσαρμοσιμη σε οποιο περιβαλλον ζει. Να φανταστεις ανοιγουμε την πορτα για να τους βαλουμε φαι και για χαιδεμα τα μικρα μπαινουν μεσα και αυτη καθεται εκει και κανει κουτρουβαλες..![]()
Ψυχούλα μου... της έχετε δώσει κάποιο όνομα ?
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Μην μου την πεις και εσυ σαν την Ηλιαννα για το ονομα η αδερφη μου τη βαφτισε!!

Voula
Διάσημο μέλος
Mιμικα τη φωναζουμε
Μην μου την πεις και εσυ σαν την Ηλιαννα για το ονομα η αδερφη μου τη βαφτισε!!![]()
Χαχα, κι η μαμά μου είχε μια γατούλα κάποτε που την φώναζε έτσι

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool