Isidora_p.
Νεοφερμένο μέλος

Αυτή είναι η Σμιθ - μακρύτριχη γκρι-ασημί με λευκό γατούλα, σαν ζωγραφισμένη ♥ τυχερούλα ♥
απίστευτη παιχνιδιάρα & καθαρή κι ας είναι μια χουφτίτσα !!!!
Βρίσκεται Σαλαμίνα, μόνη οικονομική επιβάρυνση η ηλεκτρονική του ταυτότητα όπως ορίζει ο νόμος . Ζ.O.Ε.Σ 1580/05
Τηλφ.επικοιν. 6945/ 040785 Λιλιάννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SolBallads
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ΜΑΦΗ
Νεοφερμένο μέλος
Isidora_p.
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω οτι βρηκα μαμα για την μικρη στειλε αν μπορεις της φωτο στο vorlit.@gmail.com Κα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ψαχνει για ενα τετοιο γατακι.
Ευχαριστώ πολύ φίλη Μαρία, ειλικρινά εκτιμώ πολύ την προσπάθεια σου να βοηθήσεις να έρθουμε σε επικοινωνία με την κυρία Ευαγγελία, όμως δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δεν γνωρίζω για ποιον λόγο δεν στέλνει το σύστημά μου e-mail στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, μήπως δεν είναι σωστή?
Σε παρακαλώ θερμά, κάνε μια προσπάθεια να ενημερώσεις την κ. Ευαγγελία, ή ξαναγράψε μου την ηλεκτρονική της διεύθυνση μήπως και λυθεί το πρόβλημα...
Και πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ, επειδή πίστεψέ με, είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη, να βρουν τα ζωάκια αυτά ένα ζεστό σπιτικό το συντομότερο δυνατόν. Αν λοιπόν η κυρία αυτή ψάχνει για ένα τέτοιο γατάκι, θα είναι κρίμα να μην την φέρουμε σε επαφή μαζί με την κυρία που το φιλοξενεί προσωρινά, ώστε να το δει και από κοντά και γιατί όχι..., να το υιοθετήσει κι΄όλας!
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας παέι η καρδιά να δώσετε αυτό το κουτσούνι;
Isidora_p.
Νεοφερμένο μέλος
Αχχ... καλέ μου Γιάννη, μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω όλα, αλλά δεν γίνεται, έχω ήδη 12 γατάκια και 4 σκυλάκια (μεγαλόσωμα), μακάρι να μπορούσα...τι λέτε τώρα;;;
σας παέι η καρδιά να δώσετε αυτό το κουτσούνι;
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια άλλη επιλογή είναι μήπως μπορεί η ΜΑΦΗ να δώσει το τηλ της αγγελίας στην κα Ευαγγελία για να έρθει σε απευθείας επαφή...
Πάντως το γατάκι είναι αξιολάτρευτο, πολύ τυχερός όποιος την πάρει!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool