Xαρίζεται η φουντωτή Ισμήνη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Ειμαι ενα μικρο γατακι μολις 2.5 μηνων και βρεθηκα ενα πρωινο να με χαιδευει ενα παιδακι πριν το σχολειο αλλα εκεινη την ωρα μια κοπελα πηγε να παρκαρει στο δρομο που εκανα κουτρουβαλες Εγω δεν τρομαξα αλλα ο μικρος μου φιλος προσπαθησε να με παρει απο το δρομο, η κοπελα που οδηγουσε του ειπε κατι και εκεινος χαμογελασε. ΜΕτα με πηρε στην αγκαλια της και με πηγε σε μια cat-sitter μου ειπε και θα με ξαναπαιρνε το μεσημερι. Εφαγα τις κονσερβες μου, εριξα τις ξαπλες μου και μετα με πηρε με εβαλε μεσα σ αυτο το ασπρο που απειλουσε να περασει απο πανω μου και με πηγε στο σπιτι της μου ειπε. Με εβγαλε και φωτο και λεει χαριζομαι γιατι ειμαι πολυ ομορφη
Ποιος θα με παρει ε;;; Tηλ επικοινωνιας 6974648207
100_4984.jpg

100_4987.jpg

100_5001.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Xαριζεται η φουντωτη Ισμηνη!!

είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και της εύχομαι καλή υιοθεσία:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολαλα...τι βλεπουν τα ματακια μου:hypno::hypno::hypno:
μια μικρη θεα:eek::eek::eek:
τι μανουλι εισαι συ παιδι μου???
αναρπαστο θα γινεις:redface::redface::redface:
αντε και σε λιγες μερες μεσα σε ενα ζεστο σπιτακι...

Eυχαριστουμε πολυ.. Και εγω τη βρισκω πολυ ομορφη και πιστευω θα δωθει ευκολα:)

Γλυκια μου!! Καλη τυχη να εχεις!!!

Ααααχχ!!Τώρα το είδα αυτό το πανέμορφο νινί!Πραγματικά πανέμορφη!:inlove:

Μαναρι μου,γλυκα ειναι...Αντε βρε παιδια καποιος να το παρει απο δω να μην το βλεπουμε....γιατι το λιμπιζομαστε καλε...τι αλλο:):)

Η μικρη Ισμηνη βοηθησε με την αγγελια της και βρηκε σπιτακι ο Βησσωνας που αν θυμαστε περιμενε για σπιτακι 1 χρονο και κατι. Θα βρεθει και για εκεινη ενα σπιτακι;;:)

Πολυ χαιρομαι οταν ακουω για γατουνια που βρισκουν σπιτι!!! Ευχομαι και παλι καλη τυχη στη μικρη κουκλιτσα την Ισμηνη !!!!!!!

H Iσμηνη ειναι ακομα εδω και περιμενει :) Παντως να πω οτι δεν εχω ξαναδει τριχρωμο γατι να ειναι τοσο καλο και χαδιαρικο :o Ολο πατουσακια κανει η ψυχη μου :oops: και φωτογραφικο ντοκουμεντο απο τα πατουσια:inlove:
100_5025.jpg

100_5020-1.jpg

100_5016.jpg

100_5040.jpg

100_5021.jpg
100_5041.jpg

Ειναι πολυ ομορφη!!! Μακαρι να βρει ενα ζεστο σπιτακι συντομα!!!

Προσευχούλα και για την πανέμορφη Ισμήνη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back