Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
20-11-11
11:50
Είναι 2 μηνων, ημιμιμακριτριχο κοριτσάκι σε χρωματισμό blue bicolor, αρνητική ηια aids -λευκαιμία-τοξόπλασμα, έχει κάνει το πωτο της εμβόλιο. δίδεται με προυποθεση στειρωσης και συμβόλαιο υιοθεσίας,
όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο:6947302695 ή με πμ...
όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο:6947302695 ή με πμ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
20-11-11
12:03
Κουκλα! Καλη τυχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
20-11-11
19:20
Το θελω αυτο το μικρο γαταααακι...πηρα τηλεφωνο λιγο πιο νωρις το απογευμα....θα ξαναπαρω αυριο : )
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Havana
Διάσημο μέλος
20-11-11
21:02
Καλησπέρα κι ευχαριστούμε για την θερμή ναταποκριση, πιστευω οτι η Αβανα θα βρει συντομα σπιτάκι διοτι είχε πολλά τηλέφωνηματα σε αντίθεση εμ την αδερφή της τη Λοραίνα... είδωμεν...
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
20-11-11
21:15
Πολύ ευχάριστο!
Είναι όντως πολύ όμορφη, αλλά είναι και γούστα αυτά... εμένα πχ μου έκανε πιο πολύ κλικ η Λοραίνα...
Μπορεί να μην χτυπήσουν πολλά τηλέφωνα, αλλά εύχομαι να χτυπήσει ένα και καλό και γι'αυτή!
Είναι όντως πολύ όμορφη, αλλά είναι και γούστα αυτά... εμένα πχ μου έκανε πιο πολύ κλικ η Λοραίνα...
Μπορεί να μην χτυπήσουν πολλά τηλέφωνα, αλλά εύχομαι να χτυπήσει ένα και καλό και γι'αυτή!

Havana
Διάσημο μέλος
21-11-11
14:52
Η Aβάνα υιοθετηθηκε.
παραμένουν τα αδερφάκια της να βρουν σπιτι, τα οποία ειναι black silver tabby σε χρωματισμο, ένα κοριτσακι 2 αγοράκια.
ευχαριστώ.
παραμένουν τα αδερφάκια της να βρουν σπιτι, τα οποία ειναι black silver tabby σε χρωματισμο, ένα κοριτσακι 2 αγοράκια.
ευχαριστώ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum