Xαρίζεται μικρό γατάκι Σιαμ μόνο σε ζωόφιλους.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

billio

Πολύ δραστήριο μέλος

Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Ο τιτλος του θέματος μπορεί να ακούγεται ρατσιστικός αλλα το μικρό έχει ηδη ταλεπωρηθεί απο δήθεν ζωόφιλους. το αγοράσανε το βαρεθήκανε και το πετάξανε γιατί δεν τους έκανε:mad:

Προωθώ το μήνυμα από άλλο φόρουμ κι ελπίζω να βρεθει ένα σπιτάκι για αυτη την μικρή ψυχούλα. Το παιδί θα το κράταγε αλλά ήδη στο σπίτι του κυκλοφορουν 2 σκυλιά και 4 γατιά (αν σας πω οτι ειναι και αλεργικός στις γάτες και τη βγάζει με xozal kai zirtec.

Μυνημα από Θοδωρή:
Αλλά να που προέκυψε και νέο... μέλος... στον ζωολογικό μας κήπο...

Τον μικρό τον πήρα από μια δήθεν χαϊλίκι οικογένεια ή οποία αφού τον αγόρασε...(ακριβά) τελικά δεν τους άρεσε και αποφάσισε να τον πετάξει... Τον πήρε ένας γνωστός αλλά δεν μπορεί να τον κρατήσει... Το γατάκι (αρσενικός...)την έβγαλε 4 μέρες σε μπαλκόνι κλαίγοντας... ώσπου το μάζεψα εγώ... Είναι ράτσα Σιαμ ... (καθαρό) πολύ πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο...Δεν ξαναγράφω τι φιλοξενώ σπίτι μου... δείτε το προηγούμενο ποστ μου... Είμαι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στις γάτες και την βγάζω με xozal και zirtec προκειμένου να μην μείνει το μικρό στο δρόμο... Σας παρακαλώ προωθήστε το όπου μπορείτε... Πολλοί θα πλήρωναν για σιαμ γατί... εγώ το δίνω σε ζωόφιλους δωρεάν (φυσικά). Να μην έχει την κατάληξη όπως όλα τα άλλα αδέσποτα...Είναι εμβολιασμένος αλλά την επίσκεψη στον κτηνίατρο θα την κάνουμε έτσι και αλλιώς για check-up....

Φιλικά

Τεο...
Α... και μερικές φωτό ε...

P1140633.jpg

P1140635.jpg

P1140636.jpg

P1140637.jpg

P1140638.jpg

P1140639.jpg

P1140643.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλάκι μου γλυκό!!!
Ξέρω κάποια που ίσως τον θέλει...
Επικοινωνώ μαζί της αμέσως!

Δυστυχώς πριν μερικές μέρες ιυοθέτησε άλλο γατάκι...................

Καλή τύχη μωράκι μου γλυκό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεώρησε ότι ήδη έχει υιοθετηθεί!... Είναι ένα κουκλί!!!!:inlove::inlove::inlove: Το θέμα δεν είναι να υιοθετηθεί, αλλά να υιοθετηθεί καλά!:)

Πολυ σωστά τα λες...γι' αυτό και είπα σε πραγματικους φιλόζωους θα δωθει. Να παει καπου καινα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ελεος το αγορασανε (!) το βαρεθήκανε και το πετάξανε. Μη περάσει πάλι τα ίδια. Πραγματικά θα το έπερνα εγώ αλλα δευτερο γατι δε μπορω να εχω.:confused:

Και εγώ ενδιαφέρομαι..
πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί σας;

Πολυ σωστά τα λες...γι' αυτό και είπα σε πραγματικους φιλόζωους θα δωθει. Να παει καπου καινα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ελεος το αγορασανε (!) το βαρεθήκανε και το πετάξανε. Μη περάσει πάλι τα ίδια. Πραγματικά θα το έπερνα εγώ αλλα δευτερο γατι δε μπορω να εχω.:confused:
Το άφησα ασχολίαστο, γιατί δεν μπορώ να συγκρατήσω αυτά που θα μου έβγαινε να γράψω.................. Τί να πω... Τίίίί να πωωωωωω....... Πάντως είναι τρελλός πειρασμός το νινί!!!:inlove::inlove::inlove:

Παιδιά αν το γατί ειναι ράτσας τελικά τα παντα ειναι ευκολα. Ο μικρος υιοθετήθηκε στο άψε σβήσε απο εναν φιλο του. Βρισκεται σε καλα χέρια. Οποτε το θέμα μπορεί να κλείσει.
Ευχαριστώ

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Τυχερός ο μικρός! Πάντα τέτοια!

Μικρούλη μου καλή σου τύχη... ό λ η την αγάπη του κόσμου να χεις στη ζωούλα σου!!!

Eixε αίσιο τελος η ταλαιπωρια του. κι ηταν τυχερο οχι μονο γιατι ειναι κουκλι αλλα κ γιατι ειναι ρατσας. να ειναι καλοτυχο κ στο υπολοιπο της ζωουλας του

Ειναι πολυ ομορφο!!!
Καλη τυχη του ευχομαι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back