billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Προωθώ το μήνυμα από άλλο φόρουμ κι ελπίζω να βρεθει ένα σπιτάκι για αυτη την μικρή ψυχούλα. Το παιδί θα το κράταγε αλλά ήδη στο σπίτι του κυκλοφορουν 2 σκυλιά και 4 γατιά (αν σας πω οτι ειναι και αλεργικός στις γάτες και τη βγάζει με xozal kai zirtec.
Μυνημα από Θοδωρή:
Αλλά να που προέκυψε και νέο... μέλος... στον ζωολογικό μας κήπο...
Τον μικρό τον πήρα από μια δήθεν χαϊλίκι οικογένεια ή οποία αφού τον αγόρασε...(ακριβά) τελικά δεν τους άρεσε και αποφάσισε να τον πετάξει... Τον πήρε ένας γνωστός αλλά δεν μπορεί να τον κρατήσει... Το γατάκι (αρσενικός...)την έβγαλε 4 μέρες σε μπαλκόνι κλαίγοντας... ώσπου το μάζεψα εγώ... Είναι ράτσα Σιαμ ... (καθαρό) πολύ πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο...Δεν ξαναγράφω τι φιλοξενώ σπίτι μου... δείτε το προηγούμενο ποστ μου... Είμαι ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στις γάτες και την βγάζω με xozal και zirtec προκειμένου να μην μείνει το μικρό στο δρόμο... Σας παρακαλώ προωθήστε το όπου μπορείτε... Πολλοί θα πλήρωναν για σιαμ γατί... εγώ το δίνω σε ζωόφιλους δωρεάν (φυσικά). Να μην έχει την κατάληξη όπως όλα τα άλλα αδέσποτα...Είναι εμβολιασμένος αλλά την επίσκεψη στον κτηνίατρο θα την κάνουμε έτσι και αλλιώς για check-up....
Φιλικά
Τεο...
Α... και μερικές φωτό ε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ξέρω κάποια που ίσως τον θέλει...
Επικοινωνώ μαζί της αμέσως!
Δυστυχώς πριν μερικές μέρες ιυοθέτησε άλλο γατάκι...................
Καλή τύχη μωράκι μου γλυκό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Το θέμα δεν είναι να υιοθετηθεί, αλλά να υιοθετηθεί καλά!
billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Moyzoura
Νεοφερμένο μέλος
πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί σας;
marina289
Περιβόητο μέλος
Το άφησα ασχολίαστο, γιατί δεν μπορώ να συγκρατήσω αυτά που θα μου έβγαινε να γράψω.................. Τί να πω... Τίίίί να πωωωωωω....... Πάντως είναι τρελλός πειρασμός το νινί!!!Πολυ σωστά τα λες...γι' αυτό και είπα σε πραγματικους φιλόζωους θα δωθει. Να παει καπου καινα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Ελεος το αγορασανε (!) το βαρεθήκανε και το πετάξανε. Μη περάσει πάλι τα ίδια. Πραγματικά θα το έπερνα εγώ αλλα δευτερο γατι δε μπορω να εχω.![]()

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
marina289
Περιβόητο μέλος

Thundercats
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη του ευχομαι!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool