Xαρίζεται νεογέννητο γατάκι που το εγκατέλειψαν έξω από πολυκατοικία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν θα πάθει τίποτα ο μικρούλης που θα φύγεις απλά δως της οδηγίες της κοπέλας τι θα κάνει :)
Ονόματα τώρα.
Αυτά που μου έρχονται βλέποντάς τον είναι Μπάτμαν( Batman), Κινγκ (King), Πρίντσιπε (Principe), Λάκης από το (Lucky).;)

είναι κούκλος ο άτιμος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα φιλοι μου!
Επεστρεψα και ανέλαβα και πάλι το μικρό μου φίλο. Δυστυχώς δεν μου φαινεται τόσο ζωηρός όσο ήταν όταν τον άφησα. Με τη σύριγγα ενω είχα βρει το κουμπί του και όταν του την έδινα "βεντούζωνε" και σχεδόν τη ρούφαγε μόνος του, το πρωί δεν το έκανε. Πήγα και του αγόρασα ενα μπιμπερό τελικά. Πολύ πιο εύκολο και δεν φοβάμαι μήπως πονέσω το μουσουδάκι του. Ρούφηξε αρκετό γαλατάκι.... Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ λίγο, αλλά θα έχω το νου μου. μπορει να έχει απλά εξαντληθεί γιατι η κοπέλα που το άφησα έλειπε πολλές ώρες στο γραφείο και δεν το τάιζε μάλλον τόσο συχνά. Ελπιζω να μην εχει πάθει τιποτα...
Αγαπητή Ουρανία το Μπάτμαν είναι φοβερό όνομα! Δεν το έχω ξαναακούσει σε γάτα και μου αρέσει πολύ! Έχει πολύ πλάκα! Σε ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα καλά θα πάνε και ελπίζω να γίνει βαφτιστήρος μου :). Πάντως αν τα καταφέρεις θα ρίξεις πολύ γελιό με τις μαϊμουδιές που κάνουν. Εν τω μεταξύ θα αρχίσει μαϊμουδιές και το πιτσιρικάκι σου και θα γελάς με την καρδιά σου.

Γεια σας φιλοι μου... τον μικρουλη μου δεν τον βλέπω πολυ καλά ... σιγα σιγα αρχισε να μην τρώει. Το πρωί είχα μια υποψία όταν δεν μπορεσα να τον ταισω με τη συριγγα... Του πήρα μπιμπερό και ήπιε λίγο... αλλα απο το μεσημερι και μετα δεν εχει φαει σχεδόν τιποτα. Ο καημενουλης όταν τον παίρνω αγκαλια και τον χαιδευω γουργουριζει και ζυμωνει αλλα απο φαι τιποτα. Εχει ενεργηθει όμως και έχει ουρησει κανονικά.... Παρατηρώ επίσης μια .... αστάθεια να το πω... δεν ξερω... Αχ αν ξερει κανεις ας μου δωσει τα φωτα του γιατι αν παθει κάτι θα στεναχωρηθώ πολυ. Μετα τον θάνατο του σκύλου μου είναι το μόνο ζωάκι που εχω αναλάβει και δεν θελω να εγκαταλειψω την προσπάθεια.....Εντωμεταξύ αύριο τυχαίνει να είναι μια πολυ δυσκολη μέρα και πρέπει να λείψω αρκετες ώρες απο το σπίτι....

αχ παιδια ... δεν εχω κλεισει μάτι. Το καημενούλι μου ουτε να νιαουρησει δεν μπορει .... το σκουνταω το χαιδευω ... τιποτα σχεδον ... δεν θα τη βγαλει τη νυχτα το γλυκο μου.... αχ... γιατι.... οχι παλι..... και ετσι όπως το έβλεπα τις προηγουμενες μερες ήμουν σιγουρη οτι θα παει μια χαρά..... Αργοσβηνει και εγω καθομαι και το βλεπω και δεν μπορω να κανω τιποτα......
.............................. με εχει πιασει το στομαχι μου............ θα κατσω διπλα του μεχρι το τελος θα το χαιδευω..............

Δεν υπάρχει κανένας κτηνίατρος διαθέσιμος; Αν είστε στην Αττική μπορείτε να το πάτε στο Πικέρμι. Είναι πολύ κρίμα να φύγει μετά από τόση προσπάθεια. :'(

:( αντε να βρεις κτηνιατρο στις 4.20 το ξημερωμα... αλλοστε ακομα και οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ασχολουνται και τόσο ... ξερουν την κατάληξη... το μικρό αλλοστε ισα που κουνιεται πια....:(. Το καημενουλι μου μεχρι και πριν απο λιγο ζυμωνε και μου γουργουριζε... τουλαχιστον είναι ηρεμο και ζεστουλι.... μοιαζει να κοιμαται δεν πρεπει να υποφερει. Ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα κατεπεσε... :(. Και πανω που το ειχα παρει αποφαση να το κρατησω....

εχω το τηλεφωνο...οποτε μπορεις να παρεις και να ρωτησεις..2106640522 και βρισκεται στην παιανια..επισης υπαρχει και το νοσοκομειο ζωων στο πικερμι...2106038023:)

Εδώ είναι 2 τηλέφωνα.. Αν θέλετε κάντε μια ερώτηση δε χάνετε κάτι. Είναι νοσοκομεία και μένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο. Μακάρι να τα καταφέρει το μικρούλι.. :(

Πάντως σας ευχαριστω και παλι όλους για την βοήθειά σας,
ήταν πραγματικά παρηγορο να επικοινωνω με άτομα που ενδιαφερονται τόσο. (Η οικογενεια μου δεν ηθελε ζωα και τον σκυλο μου τον ειχα πάρει στα 19 αδεσποτουλι μετα απο μαχη, αλλα μου εζησε μόνο 3 χρόνια γιατι είχε σοβαρό πρόβλημα στο μυοκάρδιο και δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα εκτος απο διουρητικα και καρδιοτονοτικα φαρμακα:() Όταν έχασα τον σκυλο μου κοντεψα να παθω εγκεφαλικο...:( γιαυτό και μετά απο 12 χρόνια αποφασησα να κρατησω αυτο το γατακι. Ημουν έτοιμη να δωσω πραγματικη μαχη και εσεις μου δινατε κουραγιο με την αγαπη και το ενδιαφερον σας. Να ειστε παντα καλά και να μεινετε παντα ανθρωποι με Α κεφαλαιο... Όταν πια το φερει η τυχη καποια στιγμη να υιοθετησω και εγω κάποιο αδεσποτουλι θα σας επισκευθω ξανα για να μοιραστω μερικες απο τις υπεροχες στιγμες που θα μου χαρισει. Ελπιζω μονο να μην τυχει πάλι μετα απο 12 χρονια....
Φιλια σε όλους...

Tι έγινε με το μικρούλι? Μην εγκαταλείπεις αν δεν έχει πεθάνει. Παθαίνουν υπογλυκαιμίες μου έχει πει κτηνίατρος. Για αυτόπρέπει να ταϊζονται συχνά. Αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε το κάπου μήπως του κάνουν μια τονωτική ένεση. Είχε συμβεί και σε εμάς με μια φίλη και το γατάκι ξαναπήρε τα πάνω του

Ελπίζω να πανε όλα καλα με το μικράκι. Δυστυχώς σε αυτες τις ηλικίες ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα μπορει να σε εκπλήξει με το πόσο γρηγορα μπορει να παρει τα πανω του.
Κανε κάθε δυνατή προσπάθεια!

το μικρό την εβγαλε τη νυχτα αλλα δεν ειναι καθολου καλα. μολις ηρθα απο τον κτηνιατρο και μου ειπε και αυτος να το ταιζω με το ζορι και να του δωσω ζαχαρονερο. Το εφερα σπιτι και του εδωσα γαλα με το ζορι και πυκτο ζαχαρονερο αλλα τιποτα. εβγαλε τη γλωσιτσα του εξω και την κρατησε αρκετη ωρα σαν να πνιγοταν, νόμιζα οτι πεθαινε. εχω την εντυπωση οτι το παιδευω χειροτερα ετσι και φοβαμαι μην το πνιξω. Παντως ο γιατρος μου είπε οτι ειναι τόσο μικρο που δεν μπορει να του δωσει τίποτα. Το μεσημερι πρεπει να φυγω και θα λειψω μεχρι το βραδυ και εχω συννενοηθεί με το γιατρό να το φιλοξενησει μεχρι το βραδυ που θα επιστρεψω. (Νομιζω οτι αν ζησει μεχρι τις 1.30 που θα του το παω θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες επιβιωσης στα χερια ενος επαγγελματία).

Ίσως έβγαλε την γλωσίτσα γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο το ζαχαρόνερο δεν το ευχαριστεί. Είδες είναι για τις υπογλυκαιμίες που σου έλεγα. Πάντως μπράβο που το παλεύεις. Γενικά πιστεύω ότι τα πάντα στην ζωή είναι αγώνας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ελπίζω ο μπατμανάκος να μας διαψεύσει και να πάρει τα πάνω του.:)

Εύχομαι ο μικρός μαχητής να κερδίσει τη μάχη που δίνει και να σου χαρίσει πολλά-πολλά χρόνια αγάπης!

Δυστυχως φίλοι μου ο μικρουλης μου δεν τα καταφερε.... όμως έφυγε πολυ ήρεμα .... κοιμηθηκε το καημενουλι μου λιγο πριν το παω στον κτηνιατρο για τριτη φορα κατα τις 1.00. :(:(:( Πάντως προσπάθησα... αλήθεια μέχρι και στις 5.00 τα χαραματα τηλεφωνησα το προηγουμενο βραδυ στην κλινική ζώων για να το πάω αλλα όλοι μου έδιναν την ιδια απάντηση, οτι σε τόσο μικρό γατακι δεν μπορουν να δωσουν τιποτα. περιεργο γιατι απο εσας ακουγα για καποια φαρμακα αλλα ακομα και αν τα ειχα δεν ήξερα δοσολογιες πληροφοριες κλπ. Anyway... αν μου ξανατυχει παντως κατι τετοιο θα προσπαθησω ξανα ελπιζω με περισσοτερη επιτυχια. Και μονο οτι ο μικρουλης μου γουργουριζε και ζυμωνε στα χερια μου αντι να ψυχοραγουσε μονος του στο δρομο με παρηγορεί παρόλη την κατάληξη.

Δυστυχώς όταν είναι πολύ μικρά έχουν μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας:(.
Εσύ όμως άνοιξες το σπίτι σου και την καρδιά σου σε αυτό το ανήμπορο πλασματάκι και του έδωσες ένα ήρεμο τέλος χωρίς πόνο.
Μπράβο για την προσπάθεια σου!

να ξερεις οτι στην ηλικια που ηταν το μωρο δεν μπορουσε να παρει κανενα φαρμακο..δυστυχως..οι πιθανοτητες να ζησουν σε αυτη την ηλικια ειναι πολυ λιγες..τουλαχιστον οπως ειπες εφυγε ηρεμα και αυτο ειναι οτι καλυτερο για το ιδιο το γατακι..ξερω οτι στενοχωριεσαι γιατι και εγω ειμαι με 2 μωρα 2 εβδομαδων και δεν θελω να παθουν τιποτα..ομως ειναι δυσκολο:/:

Δυστυχως φίλοι μου ο μικρουλης μου δεν τα καταφερε.... όμως έφυγε πολυ ήρεμα .... κοιμηθηκε το καημενουλι μου λιγο πριν το παω στον κτηνιατρο για τριτη φορα κατα τις 1.00. :(:(:( Πάντως προσπάθησα... αλήθεια μέχρι και στις 5.00 τα χαραματα τηλεφωνησα το προηγουμενο βραδυ στην κλινική ζώων για να το πάω αλλα όλοι μου έδιναν την ιδια απάντηση, οτι σε τόσο μικρό γατακι δεν μπορουν να δωσουν τιποτα. περιεργο γιατι απο εσας ακουγα για καποια φαρμακα αλλα ακομα και αν τα ειχα δεν ήξερα δοσολογιες πληροφοριες κλπ. Anyway... αν μου ξανατυχει παντως κατι τετοιο θα προσπαθησω ξανα ελπιζω με περισσοτερη επιτυχια. Και μονο οτι ο μικρουλης μου γουργουριζε και ζυμωνε στα χερια μου αντι να ψυχοραγουσε μονος του στο δρομο με παρηγορεί παρόλη την κατάληξη.

Είπες όλα όσα ήθελα να σου πω. Καλό ταξίδι στην ψυχούλα. Και μπράβο για τον αξιοπρεπή θάνατο που του πρόσφερες που θα έπρεπε κάθε πλάσμα πάνω στην γη να έχει:cry_x::bye:

Πολύ λυπάμαι που έφυγε το μικρούλι σας.. :( Καλά κάνει και σας παρηγορεί το γεγονός ότι έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπέφερε ούτε λεπτό, δεν πείνασε, απλώς ήταν αδύναμο το καημενούλι. :bye:

Μακαρι ολοι οι ανθρωποι να συμπεριφερονταν ετσι προς ολα τα ζωα. Μπραβο σου για το κουραγιο και το πεισμα που εδειξες να το κρατησεις στην ζωη. Μην στεναχοριεσαι για τιποτα. Εφυγε ηρεμα και γαληνια και ειμαι σιγουρος οτι σε ευγνομονει για ολα οσα εκανες για αυτο. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back