Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
29-07-10
23:18
Ο βερναδος ειναι ενας κουκλος 2 ετων Αγ. Βερναδου που ειχε την ατυχια να τον παρει ενας μαμακας ο οποιος τον χτυπουσε με σιδερο στο κεφαλι διοτι επινε πολυ νερο
Τελος παντων ο μαμακας παρατησε τον Βερναδο πριν απο μια βδομαδα δεμενο με ενα σκοινι(ουτε μισο μετρο) στο συνεργειο αυτοκινητων που ειχε και εξαφανιστηκε αφηνοντας ενα σημειωμα οτι παει να αυτοκτονησει....

Δεν ξερουμε που ειναι ο μαμακας και δεν μας απασχολει ο Βερναδος τωρα βρισκεται εμβολιασμενος, μπανιαρισμενος, και υγειεστατος σε ενα καταφυγιο ζωων και ψαχνει να βρει ενα σπιτι με πολλα χαδακια και φιλακια.
Αν και κακοποιημενο και σκυλι παραμενει ενας χαδιαρης μπουνταλας που σου φερνει την μπαλα για να παιξει

εχει βαλει ο κουκλος και μπλε ελεκτρικ λουρι και καμαρωνει......!!!!!!!! ειναι αναγκη να βρεθει σπιτακι η μαλλον σπιταρωνα για τον Βερναδο διοτι τα καταφυγια αυτη την εποχη γεμιζουν σαν τρελλα και δεν υπαρχει χωρος!!!!
οποιος ενδιαφερετε η αν μπορειτε να το πειτε σε κανεναν που να τον ενδιαφερει το τηλ μου ειναι 6949 125 858

Τελος παντων ο μαμακας παρατησε τον Βερναδο πριν απο μια βδομαδα δεμενο με ενα σκοινι(ουτε μισο μετρο) στο συνεργειο αυτοκινητων που ειχε και εξαφανιστηκε αφηνοντας ενα σημειωμα οτι παει να αυτοκτονησει....

Δεν ξερουμε που ειναι ο μαμακας και δεν μας απασχολει ο Βερναδος τωρα βρισκεται εμβολιασμενος, μπανιαρισμενος, και υγειεστατος σε ενα καταφυγιο ζωων και ψαχνει να βρει ενα σπιτι με πολλα χαδακια και φιλακια.
Αν και κακοποιημενο και σκυλι παραμενει ενας χαδιαρης μπουνταλας που σου φερνει την μπαλα για να παιξει

εχει βαλει ο κουκλος και μπλε ελεκτρικ λουρι και καμαρωνει......!!!!!!!! ειναι αναγκη να βρεθει σπιτακι η μαλλον σπιταρωνα για τον Βερναδο διοτι τα καταφυγια αυτη την εποχη γεμιζουν σαν τρελλα και δεν υπαρχει χωρος!!!!
οποιος ενδιαφερετε η αν μπορειτε να το πειτε σε κανεναν που να τον ενδιαφερει το τηλ μου ειναι 6949 125 858
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
29-07-10
23:26
Απάντηση: XAΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΝΑΔΟΣ
Φωτογραφια του κουκλου εχουμε,να τον βαλω και στο FB;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
29-07-10
23:31
Εχω μια φοτο απο το κινητο στην οποια ο κακομοιρης ειναι βρωμικος και πεινασμενος και δεν φαινεται πολυ καλα μαλιστα του ειχα δωσει και μια κονσερβα και την αραξε απο τα χερια μου και προσπαθουσε να την φαει.....το θεμα ειναι οτι δεν εχω και βενζινη να παω να τον φωτογραφησω τωρα που ειναι καθαρος και μοσχομυριστος.....

ειναι ομως ο κλασικος Βερναδος με το ασπρο κανελι θα προσπαθησω να βρω βενζινη για να παω να παρω καινουριες φωτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
29-07-10
23:34
Απάντηση: XAΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΝΑΔΟΣ
OK,θα εχω το νου μου μολις βγαλεις να τον ανεβασω κι εκει.
OK,θα εχω το νου μου μολις βγαλεις να τον ανεβασω κι εκει.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum