Xρόνια πολλά - Έφυγε ο γάτος μου

ΕΥΗ.Τ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.ειμαι καινουργια στο σαιτ και δεν εχω μαθει ακομα πως δουλευει.ειμαι καινουργια και σαν ιδιοκτητρια γατας.Εχω ενα γατουλι 1.5 ετους αρσενικο και στειρωμενο απο 6 μηνων.πριν απο 4 μηνες μετακομισα σε καινουργιο σπιτι και νομιζα οτι το γατουλι μου ειχε προσαρμοστει καλα στο νεο του περιβαλλον.την παρασκευη το πρωι βγηκε για την καθιερωμενη του βολτα και δεν ξαναγυρισε.μπορει καπιοσ να μου εξηγησει αυτη την συμπεριφορα?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσόρισες και χρόνια πολλά. Ελπίζω να βρεις γρήγορα τον γατούλη σου. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προσαρμογής, εφόσον μένεις ήδη 4 μήνες εκεί. Πιθανόν κάτι να τον τρόμαξε κατά την "καθιερωμένη βόλτα" του. (αλήθεια, πού πάει βόλτα; Σε κήπο, σε κλειστή πρασιά;) και να κρύφτηκε ή πήγε κάπως πιο μακριά απ' ό,τι συνήθως.
:hmm: Έβαλες αφισούλες με τη φωτογραφία του; Συνήθως αυτό βοηθάει, όπως επίσης και βόλτες δικές σου, ιδίως βράδυ, με κάποιον χαρακτηριστικό ήχο που αναγνωρίζει (π.χ. τα κλειδιά σου). Εύχομαι να βρεθεί και γρήγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνηθως δεν πηγαινε και πολυ μακρια.Μενουμε σε καπως αραιοκατοικημενη περιοχη με αρκετα χωραφια τριγυρο.Απο την παρασκευη βγαινω με τα παιχνιδια του στην τσεπη αλλα τιποτα.Μπορει να βρει το δρομο να γυρισει μονος του?Ειναι πιθανο οπως μου λεει μια φιλη μου να μην εχει στειρωθει καλα και να εχει τασεις για να ζευγαρωσει?
Ποσο μακρια θα πρεπει να ψαξω?:/:

Στο διαμέρισμα έτυχε να έχω πάντα θηλυκές γάτες που συμπεριφέρονται διαφορετικά. Δεν ξέρω στα σίγουρα γι' αυτό με την στείρωση, αλλά το έχω ξανακούσει. Άλλοι από εδώ μέσα, ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.
Τώρα για το "πόσο μακριά", τι να σου πω. :hmm:Γατί είναι, τέσσερα ποδάρια έχει, τρέχει πιο γρήγορα από εμάς, αλλά χώνεται και σε πιο μικρά μέρη. Ένα τρομαγμένο γατί, μπορεί να πάει 200 μέτρα παραπέρα και να χωθεί κάπου.

Αυτο με την στείρωση δεν πρέπει να ισχύει... Αν ειναι στειρωμένος γάτες αποκλείεται να ψάχνει...
Μήπως τον μάζεψε κανείς στο σπίτι του; Δεν ρωτάς του γείτονες; Ι΄σως να έβαζε και καμια αφισουλα;

Καλωσήρθες και χρόνια πολλά! Εύχομαι να βρεις σύντομα τον γατούλη σου. Φτιάξε αφισούλες, όπως σου λέει η drusilia, για την περίπτωση που κάποιος τον έχει δει, τον ταΐζει, ή ακόμα και τον έχει περιμαζέψει.
Δες κι αυτό το άρθρο σχετικά.

Αχ βρε παιδια...ειμαι τοσο στεναχωριμενη...οταν τον μαζεψα απο τον δρομο ηταν μια σταλιτσα....τον ταιζα 1 εβδομαδα μπιμπερο για να τον αναστησω...τον συνηθησαν και
τα σκυλια...
οταν εφυγε φορουσε το λουρι του και μεγαλη ταυτοτητα με τα στοιχεια του...
πολυ κατατοποιστικο το αρθρο για τα χαμενα γατακια..θα ακολουθησω ολα οσα εγραφε και ο θεος βοηθος

ΑΡΕΤΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΥΡΟΣ...ΣΝΙΦΦΦΦ

Βασικά ειναι μάυρη η Αρήθα (κοριτσάκι)... :)

Ευη κάνε υπομονή, απο τη στιγμή που ηταν συνηθισμένος να βγαίνει έξω μήπως βρήκε κάπου να τον ταϊζουν στη γειτονιά;; Βγαίνε συχνά να ψάχνεις

αρχισε να ψαχνεις εντονοτεραααααα μπορει να εμπλεξε πουθενα η να το μαζεψε κανενας βαλε αμεσως αφισσες

Το κλειδι ειναι να εχεις παντα τροφη εξω ωστε να τη βρει α ερθει η να τον οδηγησει η μυρωδια και να ψαχνεις οχι με τα παιχνιδακια στην τσεπη, αλλα με κονσερβα καλη, που μυριζει εντονα, η βραστο κοτοπουλο, η κονσερβα τονου γιατι θα ειναι φοβισμενο κα θα πειναει... ιδιως αργα το βραδυ που ειναι ησυχα..
Καπου κοντα θα ειναι ελπιζω, δεν πιστευω να πηγε πολυ μακρυα αφου ειναι στειρωμενος.. μηπως πιαστηκε πουθενα? Μηπως εχει εγκλωβιστει καπου και δεν μπορει να βγει? εχει κοντα αυτοκινητα? η ειναι ολο χωραφια? αλλα σπιτια???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back