Xωρίζονται τα γατάκια;

Κrisnamurti

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κrisnamurti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα...Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας...Το καλοκαίρι ήμουνα στο εξοχικό μου για διακοπές και μία νύχτα ξαφνικά εμφανίστηκαν 2 γατάκια...Για να μην τα πολυλογώ ''δέθηκα'' μαζί τους και ήθελα να τα πάρω στην Αθήνα...Αλλά η μάνα μου δεν τα ήθελε και τα 2...Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω το 1 και το άλλο να το δώσω...Έχω βρει άτομο να το δώσω και το άλλο...Δεν θα το αφήσω έτσι δηλαδή...Το θέμα είναι το εξής...Επειδή είναι όλη την ώρα μαζί και παίζουνε,είναι σαν σιαμαία...Θα έχουνε θέμα άμα τα χωρίσω;Θα το καταλάβουνε;Γιατί εάν είναι να πάρω το ένα και να πάθει κατάθλιψη,ας μην το πάρω καθόλου καλύτερα...Αυτή είναι η ερώτησή μου...Όλες οι απόψεις είναι δεκτές...Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Κrisnamurti και καλώς ήλθες στο MyCat!
Το ιδανικό θα ήταν όντως να τα έπαιρνες και τα 2 ώστε να μην χωριστούν αλλά και να έχει το ένα συντροφιά το άλλο.
Εφόσον όμως αυτό δεν γίνεται, δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα εάν χωρίζονταν μεταξύ τους.
Εάν έχει την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ηρθες !! Και εγω θα σου προτεινα αν μπορεις να τα παρεις και τα δυο για να εχουν το ενα το αλλα οπως εχουν συνηθισει.. Στην περιπτωση που αυτο δεν γινεται δεν νομιζω να υπαρξει ιδιαιτερο προβλημα.. Μπορει τις πρωτες μερες να ειναι λιγο περιεργα αλλα πιστευω οτι θα προσαρμοστει το γατουνι σου στο νεο του σπιτι.. :)

Φιλε Krisnamurti, ολα τα γατακια που εχουμε ολοι μας, ειχαν αδερφακια με τα οποια επαιζαν και κανανε παρεα. Μια χαρα ζουνε μαζι μας. Το σημαντικο ειναι να μην μεινει κανενα στο δρομο. Αφου εχεις βρει ατομο να το δωσεις και εαν εισαι σιγουρος πως θα το φροντιζει και θα το αγαπαει οσο και συ, τοτε δωστο και παρε το αλλο εσυ. Θα δεις που θα προσαρμοστει μια χαρα και θα γινετε αχωριστοι. Σου ευχομαι πολλα-πολλα χρονια ευτυχιας με τον καινουργιο σου φιλο. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back