Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάτι άλλο: ο Τόνι ο πιτσιρικούλης (ΟΚ, παρέμεινε κάτω, κάνει όμως και τις τσάρκες του) πότε θα μεγαλώσει;;;
Τρώει απίστευτα πολύ. Για το μέγεθός του εννοώ... Η Νιάρα ~στην ηλικία του έτρωγε λίγο λίγο. Αυτός κατεβάζει ένα μπολ μονοκοπανιά! Και φωνάζει συνέχεια για άλλο!
Παραπάνω κι απ'ό,τι τρώει και τώρα η Νιάρα (που μεγάλωσε, 9 μηνών πια). Πώς γίνεται αυτό;
Φοβάται φαίνεται μην του το πάρουν, μη δεν ξαναβρεί...
Ποιος ξέρει πώς πέρασε ένα μήνα που είχαμε να τον δούμε... Μπορεί να μην έβρισκε να φάει, και γι'αυτό δε μεγάλωσε καθόλου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
O Tονι μπορεί να έχει παράσιτα (σκουλικάκια), γι αυτό να τρώει πολύ. Iσως να του δώσεις την ελαφρια κρεμα απο το στόμα Banminth. Eίναι και προληπτική, κακό δεν θα του κανει. Eχει ήπια γεύση και δεν τα ενοχλεί. Σε τρεις δώσεις. 1 γραμμή την εβδομάδα. Για 3 εβδομάδες.
Να τη βάλω στο φαγητό;
Γιατί δεν πλησιάζεται, δεν πιάνεται!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά είμαι μόνη μου συνήθως, και δεν πιάνεται! Θα προσπαθήσουμε μαζί με το Δημήτρη το ΣΚ.
Αν η αλοιφή μπαίνει στο φαγητό, (και τη φάει) θα βολέψει για τα σκουλικάκια. Έστω και αν δεν έχει και λειτουργήσει προληπτικά.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Η Νιάρα δεν είχε χρειαστεί τέτοια. Ήταν τόσο ήσυχη και βολική, την πλησίαζα και την έπιανα εύκολα και παρατηρούσα και τα κακά της (για διάρροια, σκουλικάκια κ.λ.π.), πάντα ΟΚ!
Αν δεν είχε γρατζουνιστεί και μολυνθεί από άλλη γάτα να πάθει το απόστημα, δε θα μας είχε λαχταρήσει για τίποτα!
Κι όταν την πρωτοπήγαμε στο γιατρό για τα εμβόλιά της, απόρησε με την καθαριότητα (μέσα έξω) και την αρχοντιά του αδέσποτου. Χαπάκι για σκουλικάκια πήραμε εντελώς προληπτικά (τώρα κάθε εξάμηνο λέει).
Είπαμε: το πιο καλό γατί του κόσμου!!!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
!Συμβαίνει...
Πες μας τι έκανες τελικά με τη ζωηρούλα την ώρα του ύπνου!!!
χριστινα
Διάσημο μέλος

SpLiT
Νεοφερμένο μέλος
)Η μικρή είναι μια χαρά! Δεν μπορώ να πω οτι υπάρχει φοβερή βελτίωση στο θέμα του ύπνου, το μόνο που προσπαθώ είναι να την κάνω να μην με ενοχλεί. Όταν αυτή ας πούμε έχει όρεξη για γρατζουνιές ή για παιγνίδι πάει (έτσι όπως κοιμάμαι στα πλάγια) στην πλάτη μου. Οπότε εγώ την παίρνω απο κεί και την βάζω στην κοιλιά μου και την αρχίζω στα χάδια μπας και ηρεμήσει. Αν τώρα είναι εκεί και ξαναρχίσει τα δικά της, της κάνω μια μικρή παρατήρηση και απο κει που τη χαιδευα, σταματάω να τη χαιδεύω και την πάω εκεί που ήταν, στην πλάτη μου δλδ. Ελπίζω να καταλάβει οτι όταν φέρεται έτσι όταν κοιμάμαι, δεν έχει ούτε χάδια ούτε τη ζεστασιά της κοιλιάς μου
. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστός ο συλλογισμός, αλλα έχω την εντύπωση οτι έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση...Σήμερα συζητούσα με τον πατέρα μου για το πως θα κατασκευάσουμε έναν "στύλο" σαν αυτούς που πωλούνται για να ακονίζουν οι γάτες τα νύχια τους. Σκέφτομαι να φτιάξω μια μεταλλική κατασκευή με τετράγωνη βάση, μια σωλήνα στην οποία θα τυλίξω σχοινί (αρκετά χοντρό και κάπως τραχύ) και μια μικρότερη πλάκα στην κορυφή. Τα δυο επίπεδα κομμάτια θα τα επενδύσω με χοντρό χαλί, αρκετά ανθεκτικό, ή με κομμάτια υφάσματος (ίσως έχετε δει κατι μικρά χαλάκια που αποτελούνται απο τσούλια...).
Επίσης σκέφτομαι να της πάρω ένα σχετικά τεράστιο καλάθι, ή βρώ καμμιά πεταμένη δορυφορική κεραία, την οποία θα επενδύσω είτε με κουβέρτες, είτε με λούτρινα αντικείμενα, για να μπορεί να "λιώνει" και να ανεβάζει θερμοκρασία! Υπολόγιζα οτι ένα μεγάλο μαξιλάρι θα έκανε δουλειά, αλλα έφερα τον εαυτό μου στη θέση της και ίσως είναι πιο βολικό αυτό με το πιάτο...
Στο τέλος του μήνα θα την πάω για εμβόλια, και για συμοβουλές στον κτηνίατρο.
Αυτά! Όλο σχεδιάζω να ανεβάσω καινούριες φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα, κι όλο ξεχνάω να κρατάω την ψηφιακή μαζί μου. Δεν φταίω εγώ, το πρωινό ξύπνημα φταίει...
Καλημέρα!
Στέλιος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
) Αλλά η αίσθηση του να ξυπνάω και να τα νιώθω δίπλα μου είναι υπέροχη 
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**Αλλά η αίσθηση του να ξυπνάω και να τα νιώθω δίπλα μου είναι υπέροχη![]()

Το απαλό ζεστό κορμάκι... Η υπέροχη μυρωδιά... Το ήρεμο βλέμμα...
Κι εγώ είμαι ακόμα πιο τυχερή, η Νιάρα σέβεται απόλυτα τον ύπνο μας και δεν κουνιέται ούτε βγάζει άχνα αν δε σηκωθούμε ή αν δε μιλήσουμε το πρωί. Είναι μία αριστοκράτισσα με όλους τους καλούς τρόπους της τάξης της

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εμένα μόλις υποψιαστεί ότι ξύπνησα έρχεται, παίρνει φόρα και μου ρίχνει κουτουλιές (όποιον πάρει ο χάρος)! Γουργουρίζει και μου κάνει νιαρ νιαρ σε όποιον τόνο μπορεί. Με ψήνει για φαγητό ο αλήτης![]()
Και ο δικός μου το ίδιο κάνει... Αλλά πως μου αρέσει
Η γατούλα είναι πιο δικριτική κι ευγενική. ΠεριμένειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(το συγκεκριμένο της εικόνας είναι απο τα αγαπημένα μου, αλλά έχει πολλά) μπορείς να βρείς πολύ ωραία σχέδια για ονυχοδρόμια. Αποφάσισε και ο καλός μου να κάνει το ίδιο. Τώρα βέβαια εαν κρίνω με βάση τη ταχύτητα που κάνεις τις επισκευές σπίτι ακόμα και τις πιο απλές, όπως αλλαγή λάμπας, ο Μαντού δεν ξέρω εαν θα παίξει στο ονυχοδρόμιο τα τρισέγγονα του σίγουρα. Το κακό είναι ότι για κάθε τι που "θέλει" να φτιάξει αγοράζει όλο τον απαραίτητο εξπλισμό, να δω που θα τα βάλω πάλι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool