varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Θα σας αναφέρω μερικά περιστατικά:Είχα πάει supermarket και καθώς γύριζα σπίτι είδα έξω από ένα σπίτι μία πανέρμοφη γατούλα, σπιτική, με το ωραίο κόκκινο λουράκι της και το γυαλιστερό της μαύρο τρίχωμα
, οπότε άφησα τα πράγματα μου και άρχισα να την χαιδεύω. Μια γιαγιά με είδε, σταμάτησε και μου είπε: "Is'nt she a beauty!!She can pass through my back yard anytime"!!Ήμουν με κάτι φίλους, συμφοιτητές, άγγλους προχθές και μου έλεγαν για ένα φίλο τους που ήθελε να πάριε γατούλα και το είπε στον πατέρα του και αυτός του απάντησε:"Όχι, δεν θα πάρεις μία γάτα!Θα πάρεις 2!!!!".Και μετά άρχισαν όλοι να λένε ιστορίες για τις γατούλες τους, πόσο γλυκειές είναι και πώς παίζουνε μαζί κλπ...όλοι!!

Επίσης εδώ στο York έχω βρει τα εξής: 2 μαγαζιά "Cat's Protection Charity Shop" με ρούχα και άλλα οπου όλα τους τα κέρδη πάνε στις γατούλες!!Ένα μαγαζί με δίαφορα είδη με γάτες...τέλειο!Έχει και ιστοσελίδα και μπορείς να αγοράσεις on-line, λέγεται "The Cat Gallery" και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.thecatgallery.co.uk/
και ένα τελευταίο, δείτε αυτό το site για το York και τις γάτες του!!
https://www.catsinyork.org.uk/
Αυτά!!!Συγγνώμη για την πολυλογία!
Α!Έτσι ήταν η γατούλα που είδα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

...πολύ ωραιο...ευχαριστούμε
Luna
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, ζηλεύωωωωωωω!
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
Απίστευτα πράγματα έχει, μακάρι να υπήρχε και εδώ ένα τέτοιο μαγαζί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Παιδια τελεια ειναι αυτα!! Σουπλα δεν ειναι
??ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λατρεύουν τις γάτες πραγματικά και ομολογώ ότι τα περισσότερα γατομπιμπελό μου τα παίρνω από εκεί... Το York είναι πραγματικά ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ όμορφο, ο μεσαιωνικός του χαρακτήρας μου αρέσει υπερβολικά (έχω μία πετριά με ο,τιδήποτε μεσαιωνικό
)... Αχ, μου θύμισες κάτι ωραίες εκδρομές τότε που είμαστε νέες και κάναμε κάτι μεταπτυχιακά στα ξένα 
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
και βασικά έχω ήδη δει μερικά υπέροχα πραγματάκια για τον Βιβίκο μου ...
aalyah
Διάσημο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Που τα δείτε τα σαββατοκύριακα, ιδιαίτερα άμα βγάλει ήλιο, που βγαίνουν όλοι στους δρόμους για βόλτα...ζευγάρια, παιδιά, παπούδες, γιαγιάδες, σκυλιά(τα περισσότερα ντυμένα με δίαφορα καρουδάκια και ροζάκια...πολύ γέλιο
)...χαμός γίνεται!!! Έχει και κάτι υπαίθριες αγόρες κάθε δεύτερο σ/κ περίπου...όνειρο!!Εδιμβούργο πήγα ήδη μία φορά αλλά θα ξαναπάω σίγουρα!και στο Chester θα πάω!

Όσο για το cat gallery νομίζω πως μπορείς να παραγγείλεις και στα στέλνουν!Αν όχι όλα τα περισσότερα προιόντα!Μιας και σας άρεσε να σας δείξω και το άλλο μαγαζί-πειρασμό εδώ...δεν έχει να κάνει με γάτες, αλλά με σοκολάτες!
https://www.hotelchocolat.co.uk/chocolate-store-york-Astore_york/
Γατούλα δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να πάρω, η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ζώα...αλλά είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω Ελλάδα, μόλις μου δωθεί η ευκαιρία θα πάρω γάτα!Μικρή, μεγάλη, ράτσας, αδέσποτη...ότι να 'ναι!Η τελευταία γατούλα που είχα ήταν πριν από περίπου 10(!) χρόνια και μου έχει λήψει η συντροφία τους!
aalyah
Διάσημο μέλος
Είναι όντως πολύ ομορφα εδώ!Και από "αδέσποτα"...τα σκιουράκια, τα κουνέλια και οι πάπιες που κυκλοφορούν στο campus του πανεπιστημίου!!!
Που τα δείτε τα σαββατοκύριακα, ιδιαίτερα άμα βγάλει ήλιο, που βγαίνουν όλοι στους δρόμους για βόλτα...ζευγάρια, παιδιά, παπούδες, γιαγιάδες, σκυλιά(τα περισσότερα ντυμένα με δίαφορα καρουδάκια και ροζάκια...πολύ γέλιο)...χαμός γίνεται!!! Έχει και κάτι υπαίθριες αγόρες κάθε δεύτερο σ/κ περίπου...όνειρο!!
Εδιμβούργο πήγα ήδη μία φορά αλλά θα ξαναπάω σίγουρα!και στο Chester θα πάω!
Όσο για το cat gallery νομίζω πως μπορείς να παραγγείλεις και στα στέλνουν!Αν όχι όλα τα περισσότερα προιόντα!Μιας και σας άρεσε να σας δείξω και το άλλο μαγαζί-πειρασμό εδώ...δεν έχει να κάνει με γάτες, αλλά με σοκολάτες!
https://www.hotelchocolat.co.uk/chocolate-store-york-Astore_york/
Γατούλα δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να πάρω, η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ζώα...αλλά είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω Ελλάδα, μόλις μου δωθεί η ευκαιρία θα πάρω γάτα!Μικρή, μεγάλη, ράτσας, αδέσποτη...ότι να 'ναι!Η τελευταία γατούλα που είχα ήταν πριν από περίπου 10(!) χρόνια και μου έχει λήψει η συντροφία τους!
Το hotel chocolat ειναι πράγματι πολύ ωραίο και έχει απίθανες σοκολάτες αλλά είναι πανάκριβες! Λοιπόν ελπίζω να ευχαριστηθείς τον καιρό σου στην αγγλία. Και εγώ όσο ήμουν φοιτήτρια περνούσα πολύ όμορφα. Τώρα είναι καιρός μου να γυρίσω στην πατρίδα.

Ναι να πας στο Chester ειναι πολύ γραφική πόλη και πολύ όμορφη!

Καλο σου βράδυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool