Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Θα χρειαστεί μόνο λίγη προσοχή όσον αφορά τις εξόδους του σπιτιού γιατί έχει την τάση να δραπετεύει για να εξερευνήσει και άλλους τόπους πέραν του διαμερίσματος.
Διατίθεμαι να φιλοξενήσω κι εγώ γατί μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε να γίνει ανταλλαγή διευκόλυνσης.
Μερσί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
). Παντως πιστευω παντα ότι καλο ειναι να μην μετακινείται η γάτα από τη βάση της..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως, Blanch, αν βρεθείς στην έσχατη ανάγκη, γίνεται κι αυτό που είπε η Νότα. Γράψε μας πού μένεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Να τον αφήσω εδώ... Μια μέρα λείπουμε λόγω εργασίας και τρελλαίνεται. Κλείνουμε την πόρτα πίσω μας και τον ακούμε να κλαίει. Για να μην πω ότι όταν ετοιμαζόμαστε να φύγουμε το καταλαβαίνει και στέκεται μπροστά στην πόρτα κοιτώντας το πόμολο, κλαίγοντας πάντα. Καθόλου δε μ' αρέσει να τον αφήσω δέκα μέρες μόνο του.
Πανσιόν; Σε κλουβί; Θα παλαβώσει, είναι σίγουρο. Πάντως τον παίρνουμε συχνά βόλτα σε γειτονικό σπίτι και είναι μια χαρά όταν έχει γύρω του ανθρώπους. Οι γείτονες - φίλοι όμως θα είναι μαζί μας στις διακοπές...
RedCat
Διάσημο μέλος
).Τωρα για να το πάρετε μαζί σας, σκέψου και την ταλαιπωρία του ταξιδιού και οτι θα το έχεις κλεισμένο στο δωμάτιο με τις ώρες (αν το δέχτουν) ή ότι στο καμπιγκ μπορείς να το χάσεις. Ετσι ούτε εσυ θα περάσεις ξεγνοιαστες διακοπές ούτε αυτό θα είναι ήσυχο...
τωρα για πανσιόν δεν έχω εμπειρία τι να σου πω. Οσα χρόνια είχα γάτα καποιος βρισκόταν για τάϊσμα για να έρχεται στο σπίτι..
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Από την πολυκατοικία ειδικά, όλοι είναι μυστήριοι και δεν έχω την άνεση να ζητήσω αυτή τη χάρη.
Δεν τους έχω και εμπιστοσύνη ότι θα τον φροντίσουν. Ελπίζω μέχρι εκείνη τη μέρα, να έχει βρεθεί κάποιος να μου τον κρατήσει.
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα το μετανιώσεις ΠΟΤΕ.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

Blanch
Νεοφερμένο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλές διακοπές λοιπόν!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool