Zητείται σπίτι για φιλοξενία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Blanch

Νεοφερμένο μέλος

Η Blanch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Ζητείται σπίτι για φιλοξενία του Μίσα από 5 μέχρι 15 Αυγούστου. Ο Μίσα είναι γατούλης Σιάμ 6 μηνών. Έχει ευγενικό χαρακτήρα και είναι εμβολιασμένος, δε λερώνει, φιλικός και κοινωνικός. Όποιος δεχτεί να τον φιλοξενήσει, θα πάρει την τουαλέτα του, άμμο και όση τροφή χρειαστεί για τις 10 ημέρες. :rolleyes:
Θα χρειαστεί μόνο λίγη προσοχή όσον αφορά τις εξόδους του σπιτιού γιατί έχει την τάση να δραπετεύει για να εξερευνήσει και άλλους τόπους πέραν του διαμερίσματος.
Διατίθεμαι να φιλοξενήσω κι εγώ γατί μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε να γίνει ανταλλαγή διευκόλυνσης. ;)

Μερσί! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ποια περιοχή μένεις? θελω να πω αν μένεις κοντά στην κυψέλη ή στο Γαλάτσι, δεν μπορώ να τον φιλοξενήσω αλλα μπορώ να τον προσέχω στο σπίτι σας (βεβαια τιθεται και ενα θεμα εμπιστοσύνης εκεί:hmm: ). Παντως πιστευω παντα ότι καλο ειναι να μην μετακινείται η γάτα από τη βάση της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, αλλά είναι πολύ μικρούλης (6 μηνών). Δεν είναι μεγάλο διάστημα, αλλά καλό είναι να μη μείνει μόνος του.
Πάντως, Blanch, αν βρεθείς στην έσχατη ανάγκη, γίνεται κι αυτό που είπε η Νότα. Γράψε μας πού μένεις.

Mένω στα Εξάρχεια. Σκέφτομαι ακόμα και την περίπτωση να τον πάρω μαζί μου στις λίγες διακοπές στη Μεσσηνία. Θα μείνω όμως σε δωμάτιο και δε γνωρίζω κατά πόσο θα δεχτούν εκεί να έχουμε και ζωάκι. Άσε που θα γυρνάμε όλη μέρα και θα είναι μόνος του. Κάποιοι φίλοι θα μείνουν σε κάμπιγκ δίπλα σε μας. Σκέφτομαι την περίπτωση να τον έχουμε εκεί δίπλα στη σκηνή με σαμαράκι και λουρί 10 μέτρων. Όλες τις πιθανότητες σκέφτομαι. Τί να κάνω;

Να τον αφήσω εδώ... Μια μέρα λείπουμε λόγω εργασίας και τρελλαίνεται. Κλείνουμε την πόρτα πίσω μας και τον ακούμε να κλαίει. Για να μην πω ότι όταν ετοιμαζόμαστε να φύγουμε το καταλαβαίνει και στέκεται μπροστά στην πόρτα κοιτώντας το πόμολο, κλαίγοντας πάντα. Καθόλου δε μ' αρέσει να τον αφήσω δέκα μέρες μόνο του.

Πανσιόν; Σε κλουβί; Θα παλαβώσει, είναι σίγουρο. Πάντως τον παίρνουμε συχνά βόλτα σε γειτονικό σπίτι και είναι μια χαρά όταν έχει γύρω του ανθρώπους. Οι γείτονες - φίλοι όμως θα είναι μαζί μας στις διακοπές...

άλλος φίλος δεν μπορεί που να μένει κοντά σου? στο λεω γιατι και εγω τον γατούλι μου που τότε ήταν πολύ πολύ εξαρτημένος τον άφησα για 8 ημέρες περίπου οταν ειχαμε παει Αστυπαλαια. Τον πρόσεχε το παιδί που μένει από πάνω. Ερχόταν μια φορά τη μέρα, καθόταν λίγο μαζί του, τον ταιζε, καθάριζε την άμμο του και φεύγοντας του έβαζε για καμμια ώρα την τηλεόραση να παίζει για "παρέα". Μια χαρά το βρήκαμε το γατί και ζουμπουρλό ζουμπουρλό ( ο γείτονας απο το φόβο του το παραταισε:) ).
Τωρα για να το πάρετε μαζί σας, σκέψου και την ταλαιπωρία του ταξιδιού και οτι θα το έχεις κλεισμένο στο δωμάτιο με τις ώρες (αν το δέχτουν) ή ότι στο καμπιγκ μπορείς να το χάσεις. Ετσι ούτε εσυ θα περάσεις ξεγνοιαστες διακοπές ούτε αυτό θα είναι ήσυχο...
τωρα για πανσιόν δεν έχω εμπειρία τι να σου πω. Οσα χρόνια είχα γάτα καποιος βρισκόταν για τάϊσμα για να έρχεται στο σπίτι..

Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κανέναν διαθέσιμο.:( Από την πολυκατοικία ειδικά, όλοι είναι μυστήριοι και δεν έχω την άνεση να ζητήσω αυτή τη χάρη. :hmm: Δεν τους έχω και εμπιστοσύνη ότι θα τον φροντίσουν. Ελπίζω μέχρι εκείνη τη μέρα, να έχει βρεθεί κάποιος να μου τον κρατήσει.:rolleyes:

13-16 θα είμαι εδω... ποιο πριν θα λείπω... αν βρεις καποιον-α για τις προηγουμενες μερες

Στο θέμα της μοναξιάς της γατούλας σου προτείνω την μόνη λύση: δεύτερη γατούλα!
Δεν θα το μετανιώσεις ΠΟΤΕ.

Βρήκα σπίτι! :D

μπράβο ελπίζω να μη σου΄κάνει μούτρα όταν γυρίσεις...:)

Θα το αγαπήσω τόσο πολύ όταν γυρίσω που θα τα ξεχάσει όλα! :lol:

Ωραία!:up: Καλές διακοπές λοιπόν!!:)

Ευχαριστώ! :) Μου έφυγε ένα μεγάλο ουφ! :happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back