«Αδέσποτο» αρχείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευπειθώς αναφέρω ότι ο Κακομοιρογατούλης πάει καλύτερα!:up: Περπατάει καλύτερα και έχει αρχίσει να μην φαίνεται τόσο το δέρμα του κάτω από το τρίχωμα, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον παίρνει τα πάνω του!
Κάντε όλοι μια προσευχή να συνεχίσει να πηγαίνει καλά, είναι τόσο μιζεράκος όταν με κοιτάει...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφου εμπλεξε με εσενα χουζουρη μου μονο καλα θα τα παει θα γινει γαταρος αντε να τον βγαλεις κ φοτο να τον δουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι από κάτω, οι οποίοι παραπονιούνται που κάνει κακά στο γκαζόν τους. Ελπίζω να μην του κάνουν κανένα κακό.

Αχ σου ευχομαι να μη του κανουν τπτ κακο και να ειναι παντα καλα το γατακι, γερο!!! :up:

ΝΙΚΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Λοιπόν, ο γατούλης έχει αρχίσει να παίρνει βάρος. Χθες μάλιστα του έδωσα και το drontal. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχει διάρροια ακόμη. Χθες εκεί που έτρωγε του φύγανε... :( Επίσης, ώρες ώρες εμφανίζει σάλια στο στόμα. Πού μπορεί να οφείλεται Νίκο και τί να του δώσω; Δύσκολα μπορεί να πάει σε κτηνίατρο. Πάντως τρώει κανονικά κονσέρβες και 3 μέρες τώρα του έδωσα πέρκα με ρύζι, μπας και "σφίξει" λίγο... Τίποτε όμως. Καμία ιδέα; Δεν θα έπρεπε με το καλό φαγητό να έχει επανέλθει τελείως;;;;;;:hmm:

Aγαπητη Χουζουρα...
μην του δωσεις τροφη για μια μερα...μετα δωσε του λιγο βραστο κοτοπουλακι με ρυζι,χωρις λαδια και βουτυρα(και χωρις λιπος και πετσα απο κοτοπουλο)..λιγο λιγο σε μικρες ποσοτητες...πρεπει να μην τρωει μαζι με τις αλλες γατες γιατι θα τσιμπαει απο την τροφη των αλλων γατιων..αν το ανεχεται καλα συνεχισε το για 2-3 μερες με μικρες μεριδες για 3-4 φορες την ημερα...νερο μπορει να πινει εφ΄οσον δεν κανει εμετο παρα μονο διαρροια...μετα μπορεις να του δωσεις ειτε ξηρα τροφη ειδικη για ευαισθητο εντερο ή κονσερβα για διαρροιες....και στο τελος αν τα κοπρανα γινουν κανονικα μπορεις σταδιακα να του δινεις την τροφη που τρωει συνηθως...αν δεν παει καλα με διαιτιτικα μεσα πρεπει να παρει και κατι απο το στομα(φαρμακο)..προς το παρον ...περιμενε να δρασει το δρονταλ και πηγαινε τον συντηρητικα με διατροφη...μετα βλεπουμε....
Το καλο φαγητο ειναι το μισο της θεραπειας σε γαστρεντερικα προβληματα...το αλλο μισο ειναι διαφορα φαρμακα και αντιβιοτικα αλλα χωρις διαιτα ,πανε στραφι οι προσπαθειες με τα φαρμακα....
Κρατα με ενημερο για το τι γινεται με τον μαυρακο σου...
Νικος Crestfallen

Νίκο μου, σε ευχαριστώ πολύ! Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και θα σε κρατώ ενήμερο!

Πάνω που ο Κακομοιρούλης άρχισε να παίρνει τα πάνω του, έβαλε βάρος και ήταν σχετικά καλά... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Έχει να φανεί εδώ και 3 ημέρες. Την τελευταία εβδομάδα αλλά και από την πρώτη ημέρα που το βρήκα δεν έκανε κάτι άλλο από το να κοιμάται. Του είχα βάλει ένα σπιτάκι στον κήπο και την έβρισκε εκεί όλη μέρα. Μόλις του έβαζα φαγητό έβγαινε, έτρωγε και αφού έριχνε ένα καλό τέντωμα, ξαναέμπαινε για ύπνο.
Μία ημέρα πριν εξαφανιστεί, έφαγε και δεν μήπκε στο σπιτάκι, έφυγε για το πάρκο. Μετά δεν τον ξαναείδα! Κοντεύω να σκάσω όλο το ΣΚ... ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ;:(
Τον αναζητώ, δεν είναι πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει για ζευγάρωμα και να γυρίσει; Δεν θα ερχόταν να φάει όμως; Φοβάμαι για το χειρότερο, διότι δεν ήταν νέο γατί... Μήπως τελικά πέθανε πάνω που βρήκε σπίτι και φαγητό; Στενοχωριέμαι πολύ και δεν τν έχω βγάλει από τη σκέψη μου :(

ελα καλη μου χουζουριτσα μην κανεις ετσι μπορει να ειναι οπουδηποτε ο γατουλης περιοδος ζευγαρωματος μπορει να φτασει κ σε ακτινα χιλιομετρων για να βρει θηλυκια

Δεν ξέρω του είχα αδυναμία αυτού του γάτου... Έτσι κακομοιρούλης που ήταν... :(

Οπως περιπου και ο Μισκα, εξαφανιστηκε και ουτε για φαι δεν εχει περασει.... Ελπιζω και για το δικο σου και για το δικο μου γατακι απλα να ειναι περιπετειες την περιοδο ζευγαρωματος.....

Αχ! τι κάνουν αυτά τα αρσενικά για να βρούνε θηλυκιά γάτα....:hmm:
Θέλω να ελπίζω ότι την κοπάνησε για να βρεί ταίρι.. Υπομονή χουζουρίτσα, πιστεύω ότι μόλις βρεί και κάνει αυτό που θέλει θα ξαναγυρίσει.. χαζός είναι να αφήσει σίγουρο φαγητό και σπίτι;;; :)

Εγώ εδώ και ένα χρόνο έχω και έναν γάτο στην αυλή μου [απορώ βέβαια με τις βλακείες που κάνει πως δεν τον έχει φάει ακόμα το σκυλί (αν και δεμένο έχει σκοτώσει γύρω στις 20 γάτες από τότε που την έχω) ] . Ήρθε κάποια μέρα που ήταν στην αυλή ο πατέρας μου. Ήταν αδύνατος. Του έδωσε κονσέρβα και την τσάκισε. Τώρα, που έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ήρθε, έχει γίνει θηρίο. Δεν είναι παχύς, αντίθετα φαίνεται αδύνατος. Έχει όμως μακρύ σώμα, για γάτος είναι πολύ ψηλός (δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γατί) και όταν τον παίρνω αγκαλιά, τον υπολογίζω για 4-5 κιλά (έτσι όπως τρέχει στην γειτονιά όλη μέρα μια χαρά είναι) . Του κάναμε πρόσφατα εμβόλιο, του δώσαμε και αντιπαρασιτικό χάπι και όλα τέλεια. Αν έρθει ο γάτος και τον πετύχεις να κοιμάται, πάρε ένα γερό χαρτόκουτο (ή αν έχεις κλουβί για γάτες) , βάλτον μέσα και πήγαινέ τον άμεσα σε κτηνίατρο.

Έχουν ήδη περάσει 10 ολόκληρες ημέρες και ακόμα να φανεί... Τελικά μάλλον πέθανε ή κάποιος τον σκότωσε. Είμαι πολύ στενοχωρημένη...:(

ελα ματακια μην στενοχωριεσε ειναι να τοπω λιγο σκληρα η αλυσιδα της ζωης αυτη να ζουμε να πεθαινουμε σκεψου οτι εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου κ ο φελιξ μου λειπει 5 μερες αλλα δεν ξερω που μπορει να ειναι κ ο κουτσαβλος ειναι εξαφανιζμενος μονο η θυλικες μου ειναι εδω

ΑΝ τον είχα μαζέψει κι αυτόν στο σπίτι μέσα, ίσως τώρα να ζούσε... Πόσα όμως να μαζέψω; :(

εμ δεν μπορουμε ολα η πεθερα μου θελει να μου δωσει τωρα αλλα 4 αλλα ο κυριακος της ειπε οχι αφου εχει αυλη στην σαλαμινα δεν τα κραταει αυτη η χαζογυναικα αμαν πια τα μυαλα της

Αντίο ΑΓΕΡΩΧΕ...

Δεν το γνωρίζω σίγουρα, υποψιάζομαι ωστόσο ότι ο γατούλης έφυγε για πάντα...

Γιατί να μην μπορούμε να φροντίζουμε τα αδέσποτα χωρίς το κίνδυνο ότι κάποιος θα τα φολιάσει ή θα τα κατατρέξει ή θα τα διώξει ή θα τα χτυπήσει ή θα τα κυνηγήσει; Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα άραγε; Ποιανού δικαίωμα είναι να επεμβαίνει έτσι στη φύση αφανίζοντας ότι νομίζει ότι τον ενοχλεί;
Σε τί έβλαψε άραγε ο Κακομοιρούλης του Αλίμου; Στο ότι υπήρξε, ήταν άρρωστος και κακομοίρης και προσπάθησε να επιζήσει; Στο ότι μετά από τόσες κακουχίες βρήκε ένα πιάτο με φαγητό και ένα σπιτάκι κήπου να προστατεύεται από το κρύο, τη βροχή και τον καύσωνα; Στο ότι σπασμωδικά, μα χωρίς ποτέ να χάσει την περηφάνια του πάλεψε να ζήσει; Αυτό λοιπόν ήταν το λάθος του... Ότι εμπιστεύθηκε τους ανθρώπους!Άνθρωπος τον έκανε καλά από την αρρώστια του και τελικά άνθρωπος τον σκότωσε...
ΚΡΙΜΑ... :( ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ.
Ο Κακομοιρούλης ήταν ΠΑΝΤΑ αγέρωχος... Κι έτσι τελικά έφυγε... ΑΓΕΡΩΧΑ. Αφήνοντας πίσω του μία ΑΓΕΡΩΧΗ ΑΠΟΥΣΙΑ σε μας που ακόμα να ψάχνουμε ανάμεσα στους θάμνους...
ΚΡΙΜΑ...

Κρίμα, κρίμα... :(
Αλλά ίσως να μην είναι έτσι! Μπορεί να βρήκε κι αλλού φαϊ και να εμεινε ή να του αρέσει να είναι περιπλανώμενος.

Όταν βρήκαμε τη Νιάρα, ήταν μαζί με την -μάλλον- αδερφούλα της. Δυο μέρες τα ταϊζαμε μαζί και τ'αφήναμε να μπαινοβγαίνουν στο γκαράζ και να κάνουν τις "εξερευνήσεις" τους όσο είχαμε δουλειά εκεί. Το βράδυ κοιμόντουσαν αγκαλιά κάτω απ'το αυτοκίνητο. Μάλιστα ήταν τόσο μονοιασμένα, που όταν έτρωγαν από το μικρό πήλινο και δε χωρούσαν οι μουσούδες τους, έβαζαν με τη σειρά τα κεφαλάκια τους δίκαια και αδιαμαρτύρητα! Με είχαν συγκινήσει! Τότε τις ονόμαζα "Αι Δύο Ορφαναί"! Ώσπου την τρίτη μέρα χάθηκε η ασπρόμαυρη αδερφή. Δεν ξαναφάνηκε από τότε...
Ίσως να πήρε το δρόμο και να βρήκε κάπου φροντίδα. Ίσως να μεταφέρθηκε κοιμισμένη χωμένη στη μηχανή του αυτοκινητου και να βρέθηκε μακριά. Ίσως να συνέβη το κακό. Δεν ξέρω. Δεν είχα προλάβει να την αγαπήσω όπως τη Νιάρα, πάντως ο Δημήτρης που περνούσε περισσότερες ώρες μαζί τους στο γκαράζ έλεγε πως ήταν κι εκείνο πολύ καλός χαρακτήρας και θα'ταν ωραία να τις είχαμε μαζί πια στο σπίτι.

Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο: να μην ξέρω καθόλου τί έχει συμβεί σκεπτόμενη το χειρότερο ή να ξέρω ότι έχει συμβεί το χειρότερο;
Αυτός ο γάτος παιδιά μόλις είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να τρώει κανονικά. Αποκλείεται να έφευγε μόνος του...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back