«Αδέσποτο» αρχείο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συμφωνώ, να το πάρεις κρίμα είναι πόσο θα ζήσει ακόμη εκεί που είναι??

Στο κτήμα έχει κάτι πολύ σημαντικό: τροφή κάθε μέρα , χειμώνα καλοκαίρι...και φυσικά κανέναν να το διώχνει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασα τα μηνυματα τοπρωι αλλα δεν προλαβαινα να απαντησω. Το χτημα ειναι 1,5 στρεμμα και πρεπει να υπαρχουν περιπου 5 γατακια. Τελικα πηγα και το πηρα. Ειναι πολυ κεντρικος δρομος (εισοδος λιμανιου) και περνανε συνεχεια νταλικες, περαν των αυοκινητων :hmm::hmm::hmm: Και δεν ημουν σιγουρη για τους ιδιοκτητες και τις προθεσεις τους. Στο χτημα τουλαχιστον εξασφαλισε τροφη και ηρεμια (το ειπα στο μπαμπα πως απεκτησε καινουριο κατοικο για να εχει το νου του για καποιες ημερες, μεχρι να συνηθισει το μικρο) Μου εσπασε τα νευρα για να μπει στο κουτι (45 λεπτα ιστορια, ηταν πολυ φοβισμενο) και το λυπηθηκα οταν το εκλεισα γιατι φρικαρε το καημενο, αλλα μετα απο λιγο απλα καθοταν κι εκλαιγε... Αντε να πεις για τις καλες προθεσεις σου και να καταλαβει :/::/:. Αυτα με το γατακι. Του αφησα και φαγακι, πιστευω να ειναι καλα!!! Ευχαριστω παιδια!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο!! :up:
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για το γατάκι! :)

Άντε! Ακόμα ένα διασωθέν γατουλίνι!!!:up:

μπραβο σου χριστινα!!:up: σιγουρα το γατακι θα ειναι πολυ καλυτερα στο κτημα:up:

Μπράβο!:up: Μακάρι να είναι καλά εκεί!

Ρε συ Χριστίνα είναι μερικές γυναίκες που με μπλογκάρουν τελείως. Εσύ είσαι μια από αυτές....:inlove:

Μπράβο, Χριστίνα!!!!!!!:up::up::up:

Σώθηκε το μικρούλι!!!!

Ολα καλά τελικά!
Αν μάθεις νέα του πες μας!
Μπράβο για την επιτυχημένη αποστολή!:up:

Ρε συ Χριστίνα είναι μερικές γυναίκες που με μπλογκάρουν τελείως. Εσύ είσαι μια από αυτές....:inlove:
Γιατι καλε Νερινα μου;;; :hmm::hmm::):)
Παιδια ευχαριστω... Αυριο θα παει ο πατερας μου και λογικα θα εχω νεα!!

Mπραβο, μπραβο!!!:up: Πολλες φορες ειναι καλυτερα ασφαλες και εξω παρα μη ασφαλες και παλι εξω..

Mπραβο, μπραβο!!!:up: Πολλες φορες ειναι καλυτερα ασφαλες και εξω παρα μη ασφαλες και παλι εξω..
Ναι αυτο το σκεφτηκα κι εγω. Αφου αδεσποτουλι θα ειναι το καημενο, ας ελαχιστοποιησει κανεις τους κινδυνους οσο γινεται :)
Εμφανιστηκε το πρωι, δεν πλησιασε τον πατερα μου ουτε ηταν μαζι με τα αλλα (ειναι και νωρις βεβαια) αλλα εφαγε... Οποτε θα βρει το δρομο του ελπιζω :confused::confused::confused: Τουλαχιστον δεν θα το πατησουν.

Γιατί προσφέρεις έτσι απλά, δεν βρίσκω λόγια, αλλά πάντως το έγραψα για καλό. Άλλωστε όταν εγώ δεν βρίσκω λόγια σημαίνει ότι αυτό που θέλω να περιγράψω με ξεπερνάει. Για αυτό έβαλα και την καρδιά γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί και να με παρεξηγούσες...:redface:

:):):)
Οχι βρε.... Φυσικα δεν θα σε παρεξηγουσα....
Να εισαι καλα!!!

Αδέσποτο γατάκι

καλησπερα σας
Είμαι καινούργια στο site και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Μας επισκέφτηκε ένα γατάκι σπίτι (μενω επαρχία), πριν 2-3 μερες το οποίο ήταν μεν στρουμπουλό αλλά κατά τα άλλα ειναι σε άθλια κατάσταση. ειναι βρώμικο, και το κυριότερο τα μάτια του είναι χάλια. Το δεξί ειναι κάπως καλύτερα αλλά το αριστερό πολύ αμφιβάλλω αν βλέπει καν. Ειναι πρησμένο, κατακόκκινο, του το καθάρισα λιγάκι και είδα ρόζ υγρά στο βαμβάκι αλλα δεν μπορώ να δω μέσα τι γίνεται γιατί πονάει πολυ όταν το αγγίζω. Τι μπορώ να κάνω μήπως του σώσουμε τουλάχιστον το ένα μάτι? Όρεξη έχει πάντως κανονικά και γενικά είναι δραστήριο. Προσπαθεί να ενσωματωθεί και στην παρέα των άλλων γατών της αυλής αλλα προς το παρόν το σνομπάρουν λιγο.
Ευχαριστω

Καλωσήρθες!:)
Σε τέτοια κατάσταση (αλλά και υποσιτισμένο) ήταν το γατάκι που είχα βρει κι εγώ, στα τέλη Ιουλίου. Δες εδώ, το σχετικό θέμα.
Το καλύτερο θα ήταν να πας να το δει ένας κτηνίατρος, γιατί το πρόβλημα στα ματάκια του οφείλεται σε ιό και χρειάζεται οπωσδήποτε φάρμακα.
Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ μέχρι να το δει ο γιατρός, είναι να αγοράσεις γάζες και ένα μπουκάλι φυσιολογικό ορό από το φαρμακείο και να του καθαρίζεις πολύ απαλά και πολύ προσεκτικά τα ματάκια, μήπως ανοίξουν.
Προσοχή: μην τα ζορίσεις και μην κάνεις δυνατές κινήσεις (σαν να του τα τρίβεις). Αν είναι πολύ κολλημένα από τις τσίμπλες, μπορείς να αφήσεις για λίγο τη βρεγμένη γάζα πάνω στα ματάκια του για να μαλακώσουν οι τσίμπλες. Γενικά, θέλει πολύ απαλές και προσεκτικές κινήσεις προς τα έξω.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Καλή τύχη!

Καλωσήλθες και από μένα.:up:
Εϊσαι στο σωστό site, θα βρέις πολλά χρήσιμα πράγματα και συμβουλές για να βοηθήσεις το γατάκι σου!!!! :)

Καλως ήρθες!
Για να λες επαρχεία μάλλον δεν θα παίζει κτηνίατρος ε;
Εκτός απο το πρόβλημα στα μάτια έχει μυξούλες κιόλας; Φαίνεται κρυωμένο; Η το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στα μάτια;;
Ίσως ειναι χτυπημένο το ματάκι του, τρέχα γύρευε...
Εγώ, μΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, προτείνω να συνεχίζεις να το καθαρίζεις και ίσως να δοκιμάσεις κάποιο κολήριο, όπως το Garamat. Αυτό έβαζα στον γατούλη μου όταν έπαθε μια επευφυκιτιδα και έβγαζε ροζ δάκρυα το ματάκι του. Δοσολογία δεν θυμάμαι όμως...

Βλεπω οτι εισαι απο τη Χιο...:)
Μπορεις να απευθυνθεις στο Φιλοζωικο συλλογο χιου(αν θες μπορω να σου δωσω τηλεφωνο), ή να το πας σε μια πολυ καλη κτηνιατρο στη χωρα, πανω στον καινουργιο δρομο(εχω το τηλεφωνο της).

Καλώς ήρθατε:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back