natalo9
Δραστήριο μέλος
Θέλει τον χρόνο του για να σε συνηθίσει, οποτε υπομονη.. και μπραβο σου για την προσπάθεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μιλα του να εξοικιωνεται με την φωνη και η ιδεα με το χαρτοκουτο και ενα δικο σου ρουχο μεσα ειναι πολυ καλη.Αλλα και αυτο που του εκανες ηδη για αυτον ειναι πολυ. Να εχει ενα μερος που να αισθανεται πιο μεγαλη ασφαλεια να κοιμαται και σιγουρο φαι.Αφου ειναι τοσο μεγαλος σε ηλικια
μαλλον αυτος θα θεσει τα ορια μεχρι που θα φτασει η φιλια σας.

Παντος μπραβο για οσα εκανες για αυτον μεχρι στιγμης

Ντανιέλα
Νεοφερμένο μέλος
Σας παρακαλώ έχει εντοπισθεί ένα χτυπημένο γατάκι στον Βοτανικό στην Μαρκώνη 2. Μου τηλεφώνησε ο φίλος μου που κάνει την θητεία του στο κτίριο του Ναυτικού σε κοντινό δρόμο. Το γατάκι έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο μάλλον. Πήρα την φιλοζωική και τον δήμο Αθηναίων αλλά δεν ασχολειται κανένας από τους 2 (ο δήμος ασχολείται μόνο με σκύλους και η φιλοζωική δεν ασχολείται με αδέσποτα πια????). Βρίσκεται κανένας σε κοντική περιοχή να το μαζέψει?
drusilia
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Καλήσπέρα σε όλους!
Για άλλη μια φορά αναζητώ τα φώτα σας...
Λοιπόν εδώ και κανένα μήνα έχουμε επισκέψεις στο σπίτι. Ένα κουκλί αδέσποτο απο τον ακάλυπτο άρχισε να ανεβαίνει στο μπαλκόνι μας και να παίζει με το Φρίξο. Τρελή παρέα, τρέλο παιχνιδί και απίστευτες αγάπες...με τον Φρίξο μόνο! Με εμάς παίρνει δρόμο! του βάζουμε φαϊ και νερό καθημερινα, μπαίνει μέσα στο σπίτι όταν δεν βρισκόμαστε στο οπτικό του πεδίο, σήμερα μέχρι στο κρεβάτι μου τον βρήκα να κοιμάται, με το Φρίξο πάντα...!
Πριν 2 εβδομάδες περίπου είχαμε ένα ατυχές περιστατικό, που προφανώς διατάραξε τις σχέσεις μας...Μου φάνηκε οτι είδα ένα μαμουνί στο Φρίξο οπότε και τον ψέκασα, αλλά μετά ήθελα να ψεκάσω και τον μικρούλι ο οποίος ήταν προφανώς η πηγή...Τον στρίμωξα λοιπόν σ' ενα δωμάτιο και έγινε η μάχη του Δράμαλη! Οπου δεν κέρδισα εγώ βέβαια...μου έμεινε το μισό χέρι και η γκρίνια του Φρίξου γιατί του πείραξα το φίλο!
Σε πρώτη φάση θέλω να μπορέσω να τον κάνω να μην φοβάται για να μπορέσω να τον ψεκάσω, να τον πάω στο γιατρό, και μέτα βλέπουμε, παίζει και να μείνει εδώ, αλλιώς θα του βρω σπίτι. Είναι τόσο κουκλος που θα βρει αμέσως, αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρεπει να σταματήσει να εξαφανίζεται όταν μας βλέπει...Πως...?
Κείρα
Δραστήριο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα μάλλον είναι άλλο το πρόβλημά μου. Αν δεν φύγει μόνο του όπως έκανε συνήθως εγώ αποκλείεται να το βγάλω έξω. Οπότε έχουμε το πρόβλημα τουαλέτας...Το μεσημέρι χρησιμοποίησε την τουλέτα του Φρίξου (που είναι στο μπαλκόνι) αλλά το απόγευμα που είχα κλειστή την μπαλκονόπορτά μπερδεύτηκε το χρυσό μου και τα έκανε στον καναπέ...! Δεν είχα ποτέ πρόβλημα τουαλέτας με το Φρίξο και δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω, ειδικά με το συγκεκριμένο γατάκι που δεν κάθεται ακόμα ούτε να το χαϊδέψω...
Καμιά ιδέα...?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
το έριχνα κάτω στην αρχή και περίμενα κοντά και απλά το κοίταγα όσο έτρωγε χωρίς να κάνω καμια κίνηση.
σιγά σιγά έδινα το φαγητό όλο και πιο κοντά σε εμενα, μέχρι να το ανάγκαζα κάποια στιγμή να έρθει μέχρι διπλα μου για να φάει και να του χαϊδεύω το κεφαλάκι για αρχή όσο τρώει.
θέλει το χρόνο του.
η εμπιστοσύνη δεν μπορεί να κερδιστεί σε μια μέρα.
το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να περνάς από κοντά του δήθεν για να κανεις κάποια δουλειά, χωρίς καν να γυρίζεις το βλέμμα σου να το κοιτάξεις.
έτσι δεν θα φοβάται πως ο σκοπός σου είναι να το πιάσεις και ότι κάθε φορα που κουνιέσαι είναι για να το πιάσεις. επίσης θα καταλάβει ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο .
καλο είναι η θυσία να αλλάξει για λίγες μέρες το μέρος του φαγητού του φρίξου να πάει κάπου κοντά στο μέρος που βρίσκεσαι συχνά. ώστε να αναγκάζεται το γατάκι να έρχεται από μονο του κοντά σου αλλα και να ελέγξετε το ποσο τρώει ώστε να πετύχει και το κόλπο με το zamponaki.
ήρεμες κινήσεις και αργές θέλει και να μην το κρατάμε με το ζόρι πάνω μας, και να το επιβραβεύουμε για κάθε του βήμα.
πες μας νέα

καλή επιτυχία!!!

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά, έχω μεγάλο πρόβλημα με την ψιψινα... Δεν έχουμε κάνει καμία πρόοδο, δεν πιάνει τίποτα, ούτε ζαμπονάκια, ούτε ρούχο με την μυρωδιά μας, ούτε με παιχνίδι, ούτε με ταισμα, δεν πιάνεται με τίποτα! Το πρόβλημα μου είναι οτι σε αυτό το διάστημα ο Φρίξος έχει αρρωστήσει ήδη δύο φορές...δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια με αντιβίωση...!
Υπάρχει κάτι πιο δραστικό να κάνω...???
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που λες Psika μπορεί να γίνει αλλά ο γιατρός που πάω τον Φρίξο είναι μεν καλός για ένα γατάκι που έχεις σπίτι σου, αλλά για αδεσποτάκι άγριο δεν τον είδα και πολύ σχετικό...Δηλαδή άντε και την έβαλα στο γατοφόρο και την πάω στο γιατρό, πως θα την κρατήσω για να της κάνει εμβόλια...?
Κάναμε βέβαια πρόοδο σήμερα...! Της έβγαλα το φαι και καθίσα δίπλα του, κι όποτε πλησίαζε προσπαθούσα να της χαϊδέψω το κεφάλι. Αυτή επειδή πείναγε προσπάθούσε να πλησιάσει το φαϊ μεν, αλλά να αποφύγει εμένα δε! Τέλοσπάντων με τα πολλά κατάφερα να την χαιδέψω ενώ έτρωγε αλλά για λίγο και μέχρι εκεί...Θα την λυσσάξω στην πείνα αλλά νομίζω θα την καταφέρω στο τέλος νομίζω! Μήπως ξέρει όμως κανείς κάποιο γιατρό που να κουμαντάρει αγριόγατα, εδώ κοντά...?
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
που βρίσκεται γενικά?
εγώ που τα γατάκια μου ήταν φοβισμένα στην αρχή, έβαζα το ένα μαζί μου στο δωμάτιο για να με μάθει και το άλλο στο σαλόνι με την μπουμπού για να εκsικιωθει μαζί της και κάθε μέρα άλλαζα γατάκι..
μια χαρά πέτυχε και με την μπουμπού τα πάνε καλύτερα και με εμενα.. όμως αν ο ένας γάτος έχει τον άλλο συνήθως δεν δίνουν πολύ σημασία στους ανθρώπους νομίζω.. οποτε προσπάθησε να μείνεις λίγο μονο με το μικρό...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool