«Σχολείο»

Σπέρα-καλή παιδιά!!
Αν θέλετε και έχετε λογαριασμό google(gmail)κάντε join εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπέρα-καλή παιδιά!!
Αν θέλετε και έχετε λογαριασμό google(gmail)κάντε join εδώ

Καλέ τι ώρα είσαι μέσα?:blink:
Αν θέλεις άνοιξε ένα θέμα τα δικά μας μπλογκ να βάλουν όλοι τα δικά τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντι για 12 που λεει κανονικα μπηκε 11 αλλα παει λαθος η ωρα στο φορουμ

Αχ βρε παιδιά διάβασε όλο το θέμα και συγκινήθηκα...Τι ωραία περνούσαμε πέρσυ.Τώρα χωριστήκαμε μωρέ λίγο.
:(

εχεισ δικιο παρολο που ειμαι καινουργιο μελοσ εδω διαβασα ομωσ ολοκληρη την σζητηση και αλιθεια απο οτι ειδα περνουσατε καλυτερα......:/::/::/::/:

ισως φτευει και το διαβασμα που χρειαζεται τωρα στο γυμνασιο και οτι ο λιγοσ χρονοσ λιγοστευει κλπ...:hmm::hmm::hmm::hmm:

Ναι, έχουμε πολλά μαθήματα....

Kι εγώ έχω ένα βουνό μαθήματα, αλλά έχω κι ένα κόλπο ότι πολλά τα κάνω στο σχολείο για να έχω περισσότερο χρόνο στο σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:( και εμείς έχουμε πάρα πολλά μαθήματα..... αφύστε τα διαγωνίσματα!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο θέμα! Τώρα το ανακάλυψα! Λοιπόν... πάω πρώτη γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής! Θα σας πω τους βαθμούς στα διαγωνίσματα και στα τεστ του πρώτου και του δεύτερου τριμήνου (στο δεύτερο δεν τα έχουμε γράψει όλα ακόμα, αλλά όταν τα γράψουμε, θα ενημερώσω)
Α' Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ο Β' Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ο
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ

Αγγλικά 17 18
Βιολογία 17
Άλγεβρα-Γεωμετρία 19 (αλγεβρα) 7
Κείμενα 19
Γεωγραφία 13
Θεωρία Μουσικής 20 20
Θρησκευτικά 16
Αρχαία 18 16,5
Ιστορία 19 20
Γερμανικά 20
Πληροφορική 19 10
Γλώσσα 19 20
Ιστορία τέχνης 19
Οδύσσεια 20
Βυζαντινή 17 10

Καλησπερα Χριστινα ειμαστε και συνωνοματες. Τι ειναι η Βυζαντινη και η Ιστορια τεχνης;

λοιπον, sorry για εκεινο με τους βαθμους, αλλα εγεινε χαλια και δεν διαβαζεται, θα το διωρθωσω. Στο μουσικο σχολειο εχουμε βγαλει τεχνολογια και οικειακη οικονομια, και εχουμε βυζαντινη και ιστορια τεχνης. Βυζαντινη ειναι η βυζαντινη μουσικη (ψαλμοι, κλπ.) και η ιστορια τεχνης ειναι η τεχνη απο τα παλια χρονια μεχρι σημερα! οκ;:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back