«Σχολείο»

Kι εμένα,αλλά έλειπε η μαθηματικός...Πάντως όποιος και να λείπει,δε στεναχωριέμαι:P:lol:

Το καλό είναι ότι η μαμά έμεινε ευχαριστημένη...
Μόνο γι΄αυτήν στεναχωριέμαι...για τους άλλους,ούτε που με νοιάζει:rolleyes:έπρεπε να πάει σε ένα συνέδριο,αλλιώς θα ήταν εκεί:)δε πειράζει...την Πέμπτη η μαμά μου θα ξαναέρθει να ρώτήσει..τότε πιστεύω να είναι εκεί.

Είναι ωραίο μάθημα η Βιολογία και ειδικά με τη συγκεκριμένη:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς
ΥΓ συγνώμη για το οφ :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς
ΥΓ συγνώμη για το οφ :redface:
sorry Έλενα,αλλά εκείνη τη μέρα που μου έδωσες τη σελίδα...κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανακίννηση...και.......:redface:sorry:redface:

Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm

Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm
Αυτό θα έλεγα:P:)

Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκα:up:τι ακριβώς όμως δε ξέρω:confused: γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα:redface:...νομίζω 13..:)

Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α

Εμένα με δέχεστε; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! :P Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... :cool: Πώς τα πήγατε εσείς; :)

Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο:P το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα:down: Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά:D

Καλώς ήρθες στο παρεάκι!
Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια:)

Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια...

Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ :),χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...):redface:

εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα:(:( και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα:up::up::up:

εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα:(:( και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα:up::up::up:

Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.:):up:Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10:hmm:

ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 :confused::confused::confused:

Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...

Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote]

Κανένας μας Χριστίνα...:)Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;;

Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο...
Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες;

Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο...
Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες;
Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα...

Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back