«Σχολείο»

κανε κλικ εδω τωραααααααααααααα https://s5.bitefight.gr/c.php?uid=54428

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ καλος.ο δικος μου ειναι σαν τον ο παρακατω

moz-screenshot-13.png

Οχχ..πρεπει να εχουμε παρει το ιδιο ...:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κορτιτσια,ειμαι η Φενια 12,3 χρονων και παω 1η γυμνασίου!Λατρευω της γατουλες!Προσφατα απεκτησα αλλη μια.Εχω τωρα 2 ασπρες αρσενικο 14 μηνων στειρωμενο θυλικο σχεδον 3 μηνων οχι στειρωμενο!!!Γεια σας και παλι:P

Γεια σας κορτιτσια,ειμαι η Φενια 12,3 χρονων και παω 1η γυμνασίου!Λατρευω της γατουλες!Προσφατα απεκτησα αλλη μια.Εχω τωρα 2 ασπρες αρσενικο 14 μηνων στειρωμενο θυλικο σχεδον 3 μηνων οχι στειρωμενο!!!Γεια σας και παλι:P
Για σου Φενια εμενα με λενε Μαρια.!!!Τι κανεις?

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 10
Για σου Φενια εμενα με λενε Μαρια.!!!Τι κανεις?
Πολυ καλα ευχαριστω μαρια!!!εσυ τι ταξη πας?

τωρα σας γραφω απο το λαπιτοπ!:PΕχετε ολες πολλα πατουσακια απο τα γατακια μου

είναι ενα αιχνιδι νομιζω!το εχω ξαναδει

Γειά σου Φένια!Και εγώ πάω πρώτη γυμνασιού και με λένε Αγνή.Χαίρομαι πολύ που μπήκες και εσύ στην μικρή μας παρέα,γιατί εγώ και κυριώς(από τα παιδιά) η Sweetycat,η Ntontini,η Patsoukaki και η Bunny έχουμε δεθεί Πολύ και σύντομα θα γνωριστούμε καλύτερα και με εσένα!:)
Εγώ έχω μία γατούλα τη Σίμπα:Σιαμέζα(αυτήν που είναι στη υπογραφή μου.Το θέμα της είναι εδώ: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32113
Επίσης έχω ένα σκύλο,τον Όσκαρ.Το θέμα του είναι εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Αχ-Όσκαρ-μου-Καρδιά-μου-σ-αγαπώ.224120/
εγώ πηρα το acer το μαυρο για δειτε το:
Είναι πολύ ωραίος.Εγώ πήρα αυτόν και θα έρθει σε λίγες μέρες:
Από που τον πήρες;

τωρα σας γραφω απο το λαπιτοπ!:PΕχετε ολες πολλα πατουσακια απο τα γατακια μου

Ευχαριστώ!

Είναι πολύ ωραίος.Εγώ πήρα αυτόν και θα έρθει σε λίγες μέρες:
Από που τον πήρες;
Ενας φιλος μας μου τον εδωσε γιατι το κουπονι μου ειχε προβλημα και θα το παμε το κουπονι την τριτη και θα παρουμε το δωρο αλλα το λαπιτοπ το εχω ηδη!
πολυ ωραια η γατουλα σου και η μαμα μου ειχε σιαμ οταν ηταν πιο νεα!Εμενα μου αρεσουν οι βιρμανιας και οι μπλε ρωσσικες αλλα ολα εχουν ψυχουλα οποτε δεν μας νοιαζει ρατσας ή ταρατσας

Γεια σου Φενια!Εμενα με λενε Κωνσταντινα.Δεν ξερω αν καταλαβες αλλα εγω η Μαρια η Αγνη η Αντιγονη και η Χριστινα ειμαστε τα μικροτερα ενεργα μελη του site!!!Πηγαινω κι εγω Α' Γυμνασιου και πηρα το lap top που ειδες στην προηγουμενη σελιδα.Επισης εχω 4 γατες την Cristy την Rozi την bubbles και τον Willy και ενα σκυλο την Abby.Πηγαινε στο προφιλ μου αν θες να δεις τα θεματα τους!!!!!!!!!!Χαρηκα για τη γνωριμια:):hello:

τι ειναι αυτο???

είναι ενα αιχνιδι νομιζω!το εχω ξαναδει

ναι,παιχνιδι ειναι:)οποιος δεν εχει κανει ας κανει κλικ για να με βοηθησει να κερδισω λεια και χρυσο:happy:

περιμενω να γνωρισω και αλλα κοριτσια

Θα γνωρισεις και αλλα δυο κοριτσια!!!Απλα δεν ειναι online αυτη τη στιγμη!!!!!!

Ξερω την Αντιγονη...η οποια ειναι μελος εδω κατσε να δεις πως την λενε.....Α PATSOUKAKI ή καπως ετσι τελος παντων

Ακριβως PATSOUKAKI τη λενε!!!!και επισης ειναι και η bnny(Χριστινα)η οποια ειναι συνδεδεμενη,δεν ξερω αν την γνωρισες:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back