Άκρως γυναικείο!!! Δυσμηνόρροια!!!

Που τα ανακαλύψατε αυτά βρε??:D:D Πρώτη φορά τα βλέπω.:happy::happy: Λέτε να κάνουν δουλειά???:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που τα ανακαλύψατε αυτά βρε??:D:D Πρώτη φορά τα βλέπω.:happy::happy: Λέτε να κάνουν δουλειά???:hmm::hmm::hmm:

κάνουν πολύ καλή δουλειά, εγώ το έχω πάρει.:)

βασικά προτείνω να μην πάρετε χρωματιστό, γιατί περιέχει χρωστικές, και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για τον οργανισμό, ή αν μπορεί ν προκαλέσει κάποια αλεργία...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κάνουν πολύ καλή δουλειά, εγώ το έχω πάρει.:)

βασικά προτείνω να μην πάρετε χρωματιστό, γιατί περιέχει χρωστικές, και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για τον οργανισμό, ή αν μπορεί ν προκαλέσει κάποια αλεργία...:hmm:

ααα κριμα κ ελεγα να παρω το κοκκινο..:redface::D:D

θα πηγαίνει όμως με το περιεχόμενό του!!!!:lol::lol::lol:

εγω ελεγα για μαυρο που δεν ειναι διαυγες, δεν παει?:lol::lol::lol:

εγω ελεγα για μαυρο που δεν ειναι διαυγες, δεν παει?:lol::lol::lol:

μαυρο ε??:hmm::hmm: απλα ελεγα αφου θα βαλω που θα βαλω αυτο το πραγματιδιο εκει..να προσθεσω και εναν χαρουμενο τονο..:rolleyes::lol::lol::lol:

μαυρο ε??:hmm::hmm: απλα ελεγα αφου θα βαλω που θα βαλω αυτο το πραγματιδιο εκει..να προσθεσω και εναν χαρουμενο τονο..:rolleyes::lol::lol::lol:

περα απο την πλακα, το μεσαιο μεγεθος που θελω να παρω δεν το εχει σε clear, αλλα σε χρωμα, λες να ειναι κακο? δεν εχω διαβασει κατι τετοιο στην κριτικη, και τα περισσοτερα που ειναι και πιο ακριβα εχει χρωματιστα:hmm::hmm::hmm:

περα απο την πλακα, το μεσαιο μεγεθος που θελω να παρω δεν το εχει σε clear, αλλα σε χρωμα, λες να ειναι κακο? δεν εχω διαβασει κατι τετοιο στην κριτικη, και τα περισσοτερα που ειναι και πιο ακριβα εχει χρωματιστα:hmm::hmm::hmm:

ε, προφαν'ώς τα χρω,ατιστά ειναι πιο ακριβά, αφού εχουν χρώμα! πάντως είδα τις φωτο και η κυρία που τις έχει τραβίξει είναι αρκετά αξιόπιστη. οπότε νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα!!!:)

Κρίμα κ εγώ που θέλω να πάρω ήθελα χρωματιστό...Ε και τα βρακιά μας χρωματιστά δεν είναι??:P

ε, προφαν'ώς τα χρω,ατιστά ειναι πιο ακριβά, αφού εχουν χρώμα! πάντως είδα τις φωτο και η κυρία που τις έχει τραβίξει είναι αρκετά αξιόπιστη. οπότε νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα!!!:)
το ευχομαι:hmm::hmm:
Κρίμα κ εγώ που θέλω να πάρω ήθελα χρωματιστό...Ε και τα βρακιά μας χρωματιστά δεν είναι??:P
:lol::lol::lol::lol: ε δεν μπαινουν στο κολπο μας ομως:P:P:P

μαυρο ε?χμμμ...κατι σε ροζακι υπαρχει?:lol:

το ευχομαι:hmm::hmm:

η συγκεκριμένη έχει γράψει αρκετά άρθρα και βιβλία για vegan τρόπο ζωής, και είναι αξιόπιστη πηγή. οπότε δεν θα πρότεινε ποτέ κάτι κακό γι τον οργανισμό...:)

:lol::lol::lol::lol: ε δεν μπαινουν στο κολπο μας ομως:P:P:P

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Καλά κορίτσια.. έχω ρήξει πολύ γέλιο :lol::lol::lol::lol:
Δεν μου λέτε κάτι άλλο.... δεν σας φαίνεται μεγάλο αυτο το ματσούκι :redface::redface:

:lol::lol::lol: Καλά κορίτσια.. έχω ρήξει πολύ γέλιο :lol::lol::lol::lol:
Δεν μου λέτε κάτι άλλο.... δεν σας φαίνεται μεγάλο αυτο το ματσούκι :redface::redface:

αυτο σκεφτηκα κι εγω..:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back