Άκρως γυναικείο!!! Δυσμηνόρροια!!!

να ρωτησω κατι αλλο, εβλεπω οτι εχει sizes, ποια η διαφορα τους? εσεις πιο εχετε? το Α ή το Β ?
ενταξει βρηκα την εξηγηση https://www.mooncup.co.uk/about-the-mooncup/which-size.html

είναι πράγματι πολύ πιο ακύνδυνο, πό τα άλλα...για την ακρίβεια δεν έχει κανέναν κύνδυνο, αρκεί να τυρείται οι κανόνες υγειηνής! εγώ πήρα το Β. το Α είναι κάτι χιλιοστά πιο μεγάλο και είναι για γυναίκες που έχουν γεννήσει ή είναι πάνω από 30. το Β είναι για κοπέλες από 30 και κάτω, καθώς και για γυναίκες που γυμνάζονται κλπ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν νομιζω να ειναι τοσο καπως αυτη η διαδικασια..απλα το αδειαζεις στην λεκανη και μετα το πλενεις στον νιπτηρα ή στην μπανιερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θα το παραγγειλω σιγουρα!!:)

εγω θα το παραγγειλω σιγουρα!!:)

εβελυν πριν το παραγγειλεις πες το να σου πω αν ειναι να παραγγειλεις και σε μενα..

εβελυν πριν το παραγγειλεις πες το να σου πω αν ειναι να παραγγειλεις και σε μενα..
λογικα τελος του μηνα θα το παραγγειλω, υπολογισε 26-27 γεναρη:)

σωστά! εγώ πάντος σώθηκα!!!(πριν καμιά φορά λερωνόμουν και τρέχω και έξω όλη μέρα σχεδόν...δράμα:lol::lol::lol:!!!) α! και είναι και πολύ οικονομικό, από το να αγοράζουμε συέχεια ταμπόν και σερβιέτες! αυτό έχει χρόνο ζωής 10 χρόνια με σωστή διατύριση!

εύχομαι καλόφόρετο;):):lol:

ευχαριστουμε :lol::lol::lol:

να ρωτησω ακομη κατι:redface: αμα το αιμα δεν ειναι τοσο "καθαρο" και ειναι πιο παχυρευστο , ειναι ενταξει? δλδ εισχωρει σ αυτο μια χαρα ή μπορει να φραξει την εισοδο?:hmm:
μαλλον ακυρη ερωτηση, τωρα ειδα το βιντεο:)

να ρωτησω ακομη κατι:redface: αμα το αιμα δεν ειναι τοσο "καθαρο" και ειναι πιο παχυρευστο , ειναι ενταξει? δλδ εισχωρει σ αυτο μια χαρα ή μπορει να φραξει την εισοδο?:hmm:

:lol::lol::lol:!όλα είναι μια χαρά όση ροή και ότι υφής κι αν είναι το αίμα!!!

ποιο βιντεο?:blink:

ποιο βιντεο?:blink:

μπες στην σελίδα και πάτα εκεί που λέει faqs, έχει ένα βίντεο κάτω κάτω!:):):)

εγω δεν καταλαβα κατι αλλο..αυτο το μαντζαφλαρι που το τραβας για να βγει πρεπει να εξεχει ή πρεπει να ειναι μεσα και να μην φαινεται?

Από ότι κατάλαβα από το βίντεο πρέπει να είναι μέσα...και να μην φαίνετε

αν ειναι πολυ μακρυ και σε ενοχλει μπορεις να το κοψεις :) Εγω παντως θα παρω το diva cup (τα αλλα πρεπει να τα παραγγειλω μεσω ιντερνετ και δεν εχω πιστωτικη) και θα σας πω σε ενα μηνα αν ειναι βολικο και αν αξιζει. Παντως για διακοπες στην ελλαδα θα ειναι οτι πρεπει γιατι το καλοκαιρι υπεφερα που δεν εβρισκα tampax και επρεπε να συμβιβαστω με τα απαισια ob :mad: Θα μπορω να κολυμπαω και πιο ανετα στην θαλασσα χωρις να εχω το μυαλο μου στο να αλλαξω ταμπον μολις βγω απο το νερο!

βρηκα ενα blog με reviews απο πολλες μαρκες menstrual cups..
απο εκει βρηκα αυτο το online store που εχει αρκετα απο αυτα και στελνουν ελλαδα με φθηνα μεταφορικα, σκεφτομαι να παραγγειλω το MeLuna που ειναι αρκετα οικονομικο, και εχει μπαλιτσα απο κατω, πιστευω θα με βολεψει καλυτερα:hmm:

βρηκα ενα blog με reviews απο πολλες μαρκες menstrual cups..
απο εκει βρηκα αυτο το online store που εχει αρκετα απο αυτα και στελνουν ελλαδα με φθηνα μεταφορικα, σκεφτομαι να παραγγειλω το MeLuna που ειναι αρκετα οικονομικο, και εχει μπαλιτσα απο κατω, πιστευω θα με βολεψει καλυτερα:hmm:

βαλε λινκ εβελυν να το δω και εγω:redface:και μπες μσν αν μπορεις να ε βοηθησεις σε κατι:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back