skai-animals
Δραστήριο μέλος
να ρωτησω κατι αλλο, εβλεπω οτι εχει sizes, ποια η διαφορα τους? εσεις πιο εχετε? το Α ή το Β ?
ενταξει βρηκα την εξηγηση https://www.mooncup.co.uk/about-the-mooncup/which-size.html
είναι πράγματι πολύ πιο ακύνδυνο, πό τα άλλα...για την ακρίβεια δεν έχει κανέναν κύνδυνο, αρκεί να τυρείται οι κανόνες υγειηνής! εγώ πήρα το Β. το Α είναι κάτι χιλιοστά πιο μεγάλο και είναι για γυναίκες που έχουν γεννήσει ή είναι πάνω από 30. το Β είναι για κοπέλες από 30 και κάτω, καθώς και για γυναίκες που γυμνάζονται κλπ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
εγω θα το παραγγειλω σιγουρα!!![]()
εβελυν πριν το παραγγειλεις πες το να σου πω αν ειναι να παραγγειλεις και σε μενα..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
λογικα τελος του μηνα θα το παραγγειλω, υπολογισε 26-27 γεναρηεβελυν πριν το παραγγειλεις πες το να σου πω αν ειναι να παραγγειλεις και σε μενα..

skai-animals
Δραστήριο μέλος

!!!) α! και είναι και πολύ οικονομικό, από το να αγοράζουμε συέχεια ταμπόν και σερβιέτες! αυτό έχει χρόνο ζωής 10 χρόνια με σωστή διατύριση!εύχομαι καλόφόρετο

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αμα το αιμα δεν ειναι τοσο "καθαρο" και ειναι πιο παχυρευστο , ειναι ενταξει? δλδ εισχωρει σ αυτο μια χαρα ή μπορει να φραξει την εισοδο?
μαλλον ακυρη ερωτηση, τωρα ειδα το βιντεο

skai-animals
Δραστήριο μέλος
να ρωτησω ακομη κατιαμα το αιμα δεν ειναι τοσο "καθαρο" και ειναι πιο παχυρευστο , ειναι ενταξει? δλδ εισχωρει σ αυτο μια χαρα ή μπορει να φραξει την εισοδο?
μαλλον ακυρη ερωτηση, τωρα ειδα το βιντεο![]()

!όλα είναι μια χαρά όση ροή και ότι υφής κι αν είναι το αίμα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
να ρωτησω ακομη κατιαμα το αιμα δεν ειναι τοσο "καθαρο" και ειναι πιο παχυρευστο , ειναι ενταξει? δλδ εισχωρει σ αυτο μια χαρα ή μπορει να φραξει την εισοδο?
μαλλον ακυρη ερωτηση, τωρα ειδα το βιντεο![]()
ποιο βιντεο?

skai-animals
Δραστήριο μέλος
ποιο βιντεο?![]()
μπες στην σελίδα και πάτα εκεί που λέει faqs, έχει ένα βίντεο κάτω κάτω!

Hlianna
Διάσημο μέλος
Fiera
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγω παντως θα παρω το diva cup (τα αλλα πρεπει να τα παραγγειλω μεσω ιντερνετ και δεν εχω πιστωτικη) και θα σας πω σε ενα μηνα αν ειναι βολικο και αν αξιζει. Παντως για διακοπες στην ελλαδα θα ειναι οτι πρεπει γιατι το καλοκαιρι υπεφερα που δεν εβρισκα tampax και επρεπε να συμβιβαστω με τα απαισια ob
Θα μπορω να κολυμπαω και πιο ανετα στην θαλασσα χωρις να εχω το μυαλο μου στο να αλλαξω ταμπον μολις βγω απο το νερο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απο εκει βρηκα αυτο το online store που εχει αρκετα απο αυτα και στελνουν ελλαδα με φθηνα μεταφορικα, σκεφτομαι να παραγγειλω το MeLuna που ειναι αρκετα οικονομικο, και εχει μπαλιτσα απο κατω, πιστευω θα με βολεψει καλυτερα

Hlianna
Διάσημο μέλος
βρηκα ενα blog με reviews απο πολλες μαρκες menstrual cups..
απο εκει βρηκα αυτο το online store που εχει αρκετα απο αυτα και στελνουν ελλαδα με φθηνα μεταφορικα, σκεφτομαι να παραγγειλω το MeLuna που ειναι αρκετα οικονομικο, και εχει μπαλιτσα απο κατω, πιστευω θα με βολεψει καλυτερα![]()
βαλε λινκ εβελυν να το δω και εγω
και μπες μσν αν μπορεις να ε βοηθησεις σε κατι
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και το καταστημα https://www.femininewear.co.uk/
Hlianna
Διάσημο μέλος
α , δεν παω καθολου καλα!! https://menstrualcupinfo.wordpress.com/
και το καταστημα https://www.femininewear.co.uk/
εχει σε πολλα χρωματα
σαν πιπιλες ειναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool