Άκρως γυναικείο!!! Δυσμηνόρροια!!!

:lol::lol::lol:

οποτε αυτο μου φαινεταιθ huuuugeee!

:lol::lol::lol:

Καλα ειδα το βιντεακι!τελειο ειναι ρε παιδια!Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βουλωσει μεσα?:lol:

όχι καλέ!!!αυτό όπου το βάλεις θα μένει σταθερό!!!!!!:) όταν είναι να το βγάλεις, το ζουλάς λίγο να πάρει αέρα και το βγάζεις άνετα. είναι σαν να κλείνει αεροστεγός!!!:)

Άσχετο... αυτή η ρημάδα η πολλαπλή παράθεση πως γίνεται;;;;;

πάτα πολλά πολλαπλή παράθεση και μετά αφού επιλέξεις όσα θες πάτα απάντηση!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι 13,5 ευρω και με τα μεταφορικα θα βγει γυρω στα 18-19 ευρω..βγαινει σε 3 μεγεθη, αλλα διαβασα στην κριτικη οτι το πιο μικρο ειναι για πολυ λιγη ροη και για παρθενες , οποτε εγω θα παρω το μεσαιο:redface:

ναι κι εγώ στην θέση σου το μεσαίο θα έπερνα έτσι κι αλιώς για να είμαι 100% σύγουρη:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αυτο που σκεφτομαι να παρω ειναι 13,5 ευρω και με τα μεταφορικα θα βγει γυρω στα 18-19 ευρω..βγαινει σε 3 μεγεθη, αλλα διαβασα στην κριτικη οτι το πιο μικρο ειναι για πολυ λιγη ροη και για παρθενες , οποτε εγω θα παρω το μεσαιο:redface:

Συγγνώμη... κι'αμα είσαι παρθένα κι έχεις μεγάλη ροή τι κάνεις;;;:hmm::lol:

κι εγω για μεσαιο ειμαι..:redface::redface:

περνεις το μικρο και το αδειαζεις πιο συχνα!:)

περνεις το μικρο και το αδειαζεις πιο συχνα!:)

εγω θα την ελεγα κανονικη την ροη μου..:redface::redface: αλλα λογω παρθενιας (που δεν υπαρχει:redface:) θα παρω το μεσαιο!:redface::P Εβελυν οταν παρεις θα μου παρεις και μενα ενα και να σου στειλω τα λεφτα??:D:D

εγω θα την ελεγα κανονικη την ροη μου..:redface::redface: αλλα λογω παρθενιας (που δεν υπαρχει:redface:) θα παρω το μεσαιο!:redface::P Εβελυν οταν παρεις θα μου παρεις και μενα ενα και να σου στειλω τα λεφτα??:D:D

ναι!! τελος του μηνα υπολογιζω:)

Κι εμένα κανινική είναι η ροή μου. αλλά αν θες με λες και παρθένα :redface: (δεν επέχω και πολύ):redface::redface:
Δεν φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις;:hmm:

Κι εμένα κανινική είναι η ροή μου. αλλά αν θες με λες και παρθένα :redface: (δεν επέχω και πολύ):redface::redface:

εγω λιγο ψιλοαγχωνομαι γιατι και ταμπον δεν χρησιμοποιω συχνα, αλλα πιστευω μολις το συνηθισεις θα ειναι μια χαρα..:hmm::hmm:

ενα αγχος το εχω:redface: αλλα μια ιδεα ειναι ολα..:rolleyes::lol::lol:

γελάω, όχι κακά, αλλά για πλάκα!!!:):):) βασικά δεν πρέπει να πέρνουμε ότι μέγεθος θέλουμε, αλλά με βάση το αν έχουμε γεννήσει ή όχι. αν έχουμε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές ή όχι, αν γυμναζόμαστε η όχι. αν έχουμε κάνει κάποια εγχείριση στην περιοχή αυτή ή όχι. αυτά τα λέω γιατί το μέγεθος έχει να κάνει όχι τόσο με την ροή, αλλά με την κατάσταση του κόλπου μας. μια γυναίκα δηλαδή όου έχει γεννήσει ή έχει κάνει κάποια εγχείρηση στον κόλπο της συνεπώς θα χρειάζεται το μεγάλο μέγεθος, καθώς θα έχει πιο ανοιχτό κόλπο από μια γυναίκα που δεν έχει γενήσει κλπ. δεν ξέρω όλοι τι ηλικίες έχετε και τι εμπειρίες, αλλά γενικά μια γυναίκα όπου δεν έχει ολοκληρομένες σχέσεις πρέπει να πάρει το μικρό. αν έχει μεγάλη ροή, πάλι θα πάρει το μικρό, γιατί η ροή δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η διάμετρος του cup. δηλαδή όσο μεγάλη ή μικρή ροή κι αν έχουμε πρέπει να πάρουμε ένα cup που να εφαρμόζει καλά στον κόλπο μας! μια γυάικα με ολοκλξηρομένες σχέσεις κλπ, αλλά που δεν έχει γεννήσει θα πάρει το μεσαίο, ενώ μια γυναίκα άνω των τριάντα και με γέννα θα πάρει οπωσδήποτε το μεγάλο!!!:):):)

Εγώ να σας πω την αλήθεια φοβάμαι για τυχόν μολύνσεις όπως και με τα ταμπόν.:hmm::hmm:

μην αγχώνεστε! κάθε αρχή είναι και λίγο δύσκολη, λλά μετά θα δικαιοθείτε! εγώ την πορώτη φορά δεν ήξερα καλά καλά πως να το βάλω! νόμιζα πως αυτό το μακρύ που είναι για να το τραβάς μπαίνει προς τα μέσα!!!:lol::lol::lol::lol:

μετά βέβαια κατάλαβα, και τώρα πια δεν το αλλάζω! βασικά προτείνω όταν το πάρετε να κάνετε δοκιμές ακόμη κι αν δεν έχετε περίοδο, για α εξικοιωθείτε!:)

Εγώ να σας πω την αλήθεια φοβάμαι για τυχόν μολύνσεις όπως και με τα ταμπόν.:hmm::hmm:

αμα τιρεις πιστευω τους βασικους κανονες υγιεινης, δεν νομιζω να τιθεται τετοιο θεμα, υποτιθεται ειναι ενα απο τα καλα του:hmm::hmm::hmm:

γελάω, όχι κακά, αλλά για πλάκα!!!:):):) βασικά δεν πρέπει να πέρνουμε ότι μέγεθος θέλουμε, αλλά με βάση το αν έχουμε γεννήσει ή όχι. αν έχουμε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές ή όχι, αν γυμναζόμαστε η όχι. αν έχουμε κάνει κάποια εγχείριση στην περιοχή αυτή ή όχι. αυτά τα λέω γιατί το μέγεθος έχει να κάνει όχι τόσο με την ροή, αλλά με την κατάσταση του κόλπου μας. μια γυναίκα δηλαδή όου έχει γεννήσει ή έχει κάνει κάποια εγχείρηση στον κόλπο της συνεπώς θα χρειάζεται το μεγάλο μέγεθος, καθώς θα έχει πιο ανοιχτό κόλπο από μια γυναίκα που δεν έχει γενήσει κλπ. δεν ξέρω όλοι τι ηλικίες έχετε και τι εμπειρίες, αλλά γενικά μια γυναίκα όπου δεν έχει ολοκληρομένες σχέσεις πρέπει να πάρει το μικρό. αν έχει μεγάλη ροή, πάλι θα πάρει το μικρό, γιατί η ροή δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η διάμετρος του cup. δηλαδή όσο μεγάλη ή μικρή ροή κι αν έχουμε πρέπει να πάρουμε ένα cup που να εφαρμόζει καλά στον κόλπο μας! μια γυάικα με ολοκλξηρομένες σχέσεις κλπ, αλλά που δεν έχει γεννήσει θα πάρει το μεσαίο, ενώ μια γυναίκα άνω των τριάντα και με γέννα θα πάρει οπωσδήποτε το μεγάλο!!!:):):)

Καλέ.. ναι το ξέρω και εγώ πλάκα έκανα :D

Δεν μου λές..; άσχετο, αλλά τι έγινε με το σκυλάκι;;:hmm:
Sorry για το off...

από το cup μόνο του δεν υπάρχει περίπτωση μόλυνσης καθώς είναι από ιατρική σιλικώνη. από κει και πέρα το φοράμε πάντα με καθαρά χέρια, το πλένουμε, και το αποθηκεύουμε σε καθαρό μέρος όταν δεν το χρησιμοποιούμε. αν θέλουμε μπορούμε να το βράσουμε για να αποστειρωθεί κιόλας.:)

Καλέ.. ναι το ξέρω και εγώ πλάκα έκανα :D

Δεν μου λές..; άσχετο, αλλά τι έγινε με το σκυλάκι;;:hmm:
Sorry για το off...

τίποτα ακόμη, γι αυτό δεν σου έστειλα τίποτα... περιμένω μέχρι το βράδυ, θα πάρω μετά και τηλέφωνο μπας και μάθω κανα νέο...:hmm:

ρε παιδια..ειναι καλο ομως να μενει το μολυνσμενο αιμα στο κολπο??:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back