Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Καλωσηρθες!!!Γεια σας,πριν 12 μερες βρηκα ενα γατο calico περιπου 4 μηνων.Στο σπιτι μου φιλοξενουσα ενα θηλυκο γατακι 2 μηνων,το οποιο το εδωσα χθες στην ιδιοκτητρια του.Το προβλημα ειναι οτι ο γατουλης εχει αλλαξει συμπεριφορα.Πρωτα ηταν ζωηρος και λιγο "αγριος",ενω τωρα κανει ολο ναζακια,με ακολουθαει οπου και να παω,κανει πατουσιτσες και θελει να κοιμαται στα ποδια μου μυριζοντας τα ρουχα μου.Στη κουτα που κοιμαται του εβαλα μια μπλουζα μου για να εχει τη μυρωδια μου,κοιμαται εκει το βραδυ,αλλα συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν μωρο γατακι. Τι να κανω????
Μα 4 μηνων,μωρακι ειναι ακομα.

Πολλες αγκαλιτσες και χαδακια ειναι ενα καλο μετρο
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορεις να τον εχεις μεσα στο σπιτι?Ανησυχω πολυ ομως.Συνεχεια με ακολουθαει,ακομα και αν θελω να παω καπου,ερχεται απο πισω μου.Φοβαμαι μην το πατησει κανενα αμαξι.Του κανω ξουτ πριν φυγω για να παει στο κηπο να κατσει η' να μεινει στην πιλοτη,αλλα δεν φοβαται.Σκεφτηκα να τον χαρισω αλλα τον αγαπαω πολυ.Ειμαι απεγνωσμενη....![]()

Αν οχι,τοτε καλυτερα μαλλον να τον δωσεις
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
1) Οι ορμόνες του να εχουν "τρελαθει".
ή
2) Να του λειπει η αλλη γατουλα.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Διαβασα παρακατω οτι θελεις να δωσεις την γατα σου. Μην το κανεις. Αν την αγαπας αυτο θα ειναι δυσκολο και για εσενα μα και για αυτην. Μια καλή ιδεα είναι να επισκεφτεις την γατα που φιλοξενουσες και να παρεις μαζι και τον γατο σου να την δει. Αφισε τους μονους αλλα παρακολουθα απο μακρυα την συμπεριφορα τους.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για τις συμβουλες!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool