Άλλαξε συμπεριφορά...

Luna και Snoopy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Luna και Snoopy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Γεια σας,πριν 12 μερες βρηκα ενα γατο calico περιπου 4 μηνων.Στο σπιτι μου φιλοξενουσα ενα θηλυκο γατακι 2 μηνων,το οποιο το εδωσα χθες στην ιδιοκτητρια του.Το προβλημα ειναι οτι ο γατουλης εχει αλλαξει συμπεριφορα.Πρωτα ηταν ζωηρος και λιγο "αγριος",ενω τωρα κανει ολο ναζακια,με ακολουθαει οπου και να παω,κανει πατουσιτσες και θελει να κοιμαται στα ποδια μου μυριζοντας τα ρουχα μου.Στη κουτα που κοιμαται του εβαλα μια μπλουζα μου για να εχει τη μυρωδια μου,κοιμαται εκει το βραδυ,αλλα συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν μωρο γατακι. Τι να κανω????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας,πριν 12 μερες βρηκα ενα γατο calico περιπου 4 μηνων.Στο σπιτι μου φιλοξενουσα ενα θηλυκο γατακι 2 μηνων,το οποιο το εδωσα χθες στην ιδιοκτητρια του.Το προβλημα ειναι οτι ο γατουλης εχει αλλαξει συμπεριφορα.Πρωτα ηταν ζωηρος και λιγο "αγριος",ενω τωρα κανει ολο ναζακια,με ακολουθαει οπου και να παω,κανει πατουσιτσες και θελει να κοιμαται στα ποδια μου μυριζοντας τα ρουχα μου.Στη κουτα που κοιμαται του εβαλα μια μπλουζα μου για να εχει τη μυρωδια μου,κοιμαται εκει το βραδυ,αλλα συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν μωρο γατακι. Τι να κανω????
Καλωσηρθες!!!
Μα 4 μηνων,μωρακι ειναι ακομα.:):)
Πολλες αγκαλιτσες και χαδακια ειναι ενα καλο μετρο:happy:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανησυχω πολυ ομως.Συνεχεια με ακολουθαει,ακομα και αν θελω να παω καπου,ερχεται απο πισω μου.Φοβαμαι μην το πατησει κανενα αμαξι.Του κανω ξουτ πριν φυγω για να παει στο κηπο να κατσει η' να μεινει στην πιλοτη,αλλα δεν φοβαται.Σκεφτηκα να τον χαρισω αλλα τον αγαπαω πολυ.Ειμαι απεγνωσμενη....:(

Ανησυχω πολυ ομως.Συνεχεια με ακολουθαει,ακομα και αν θελω να παω καπου,ερχεται απο πισω μου.Φοβαμαι μην το πατησει κανενα αμαξι.Του κανω ξουτ πριν φυγω για να παει στο κηπο να κατσει η' να μεινει στην πιλοτη,αλλα δεν φοβαται.Σκεφτηκα να τον χαρισω αλλα τον αγαπαω πολυ.Ειμαι απεγνωσμενη....:(
Δεν μπορεις να τον εχεις μεσα στο σπιτι?:hmm:
Αν οχι,τοτε καλυτερα μαλλον να τον δωσεις:(...

Αυτο το γατακι δεν κανει για εξω αν τον αγαπας κρατησε τον μεσα αν παλι θες να τον χαρισεις κρατησε τον μεσα μεχρι να χαριστει, ειναι πολύ χαλαρο γατακι και κινδυνευει αμεσα ν ατο πατησουν αυτοκινητα γιατι ειναι χαδιαρικο και χαζουλι και ακολουθαει οποιον συμπαθει, δεν εχει αμυνες αγριου γατιου να φυλαγεται γι αυτο βουτα το και παντο μεσα να χεις το κεφαλι σου ησυχο μεχρι να δεις αν θα το κρατησεις η δωσεις

Οταν το βρηκα,το εβαλα μεσα στο σπιτι,αλλα ολο γρατσουναγε τις πορτες και αγριευε.Ετσι,τον εβγαλα εξω.Του αρεσει εξω,παιζει και με τη γατα της γειτονισσας.Μαλλον,θα τον δωσω.Αυτη η αποφαση ειναι πολυ δυσκολη και για μενα και για το γατουλη.:(:(:(

Θελει μια προσαρμογη αν ειναι για μεσα δοκιμασε να τον δωσεις τοτε

Η συμπεριφορα του γατουλη σου μπορει να οφειλετε σε δυο θεματα:

1) Οι ορμόνες του να εχουν "τρελαθει".

ή

2) Να του λειπει η αλλη γατουλα.

ΟΧΙ!

Διαβασα παρακατω οτι θελεις να δωσεις την γατα σου. Μην το κανεις. Αν την αγαπας αυτο θα ειναι δυσκολο και για εσενα μα και για αυτην. Μια καλή ιδεα είναι να επισκεφτεις την γατα που φιλοξενουσες και να παρεις μαζι και τον γατο σου να την δει. Αφισε τους μονους αλλα παρακολουθα απο μακρυα την συμπεριφορα τους.

Τελικα δεν θα το δωσω.Τωρα,συνιθησε και δεν βγαινει στο δρομο.
Ευχαριστω για τις συμβουλες!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back