ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
20-04-06
09:28
Πωπω αυτεσ τισ μερες δεν ξερετε ποσο θα ηθελα να ημουν στο σχπλειο κ να καθομαι να χαλαρωνω κ να μην χρειαζετε να παω για δουλεια αχ ρε πατερα γιατι να μην εισαι εφοπ[λιστης εστω βιομηχανος πολλα ζηταω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
20-04-06
21:14
Χάχα τι να σου πω... Προσωπικά δουλεύω στο σπίτι (αν και παίζει να ανοίξω με μια άλλη κοπέλα δημιουργικό γραφείο αλλά είναι ακόμα υπο συζήτηση
) οπότε όταν βαριέμαι να δουλέψω (σπάνια) απλά κάνω κάτι άλλο 
Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις δουλειά αν βαριέσαι τόσο την τωρινή;
) οπότε όταν βαριέμαι να δουλέψω (σπάνια) απλά κάνω κάτι άλλο 
Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις δουλειά αν βαριέσαι τόσο την τωρινή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
27-04-06
11:31
απο την τριτη εχω αδεια τι καλα αχ τι καλα πολυ χαιρομααιιιιιι
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 149 μηνύματα.
27-04-06
13:12
Κοιτα να περασεις καλα
ladycat
Διάσημο μέλος
28-04-06
00:30
αμε θα ασχοληθω με τα μωρα μου κ με το σπιτι εχει γινει λιγο ανω κατω μην πω χαλια
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 149 μηνύματα.
28-04-06
13:15
Και εγω νομιζα θα πας κανενα ταξιδακι
ladycat
Διάσημο μέλος
28-04-06
14:38
μπααααααααα ταξιδι δεν γινετε που θα αφησω τα τερατα το καλοκαιρι που θα λειψω μια εβδομαδα θα τα προσεχει ο κυριος που μενει διπλα μας αλλα δεν ειναι να του φορτωνομαι συνεχεισ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum