Άμα βαριέσαι να πας για δουλειά τι κάνεις;

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Πωπω αυτεσ τισ μερες δεν ξερετε ποσο θα ηθελα να ημουν στο σχπλειο κ να καθομαι να χαλαρωνω κ να μην χρειαζετε να παω για δουλεια αχ ρε πατερα γιατι να μην εισαι εφοπ[λιστης εστω βιομηχανος πολλα ζηταω?:lol: :bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χάχα τι να σου πω... Προσωπικά δουλεύω στο σπίτι (αν και παίζει να ανοίξω με μια άλλη κοπέλα δημιουργικό γραφείο αλλά είναι ακόμα υπο συζήτηση :D) οπότε όταν βαριέμαι να δουλέψω (σπάνια) απλά κάνω κάτι άλλο :P
Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις δουλειά αν βαριέσαι τόσο την τωρινή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο την τριτη εχω αδεια τι καλα αχ τι καλα πολυ χαιρομααιιιιιι

Κοιτα να περασεις καλα

αμε θα ασχοληθω με τα μωρα μου κ με το σπιτι εχει γινει λιγο ανω κατω μην πω χαλια

Και εγω νομιζα θα πας κανενα ταξιδακι

μπααααααααα ταξιδι δεν γινετε που θα αφησω τα τερατα το καλοκαιρι που θα λειψω μια εβδομαδα θα τα προσεχει ο κυριος που μενει διπλα μας αλλα δεν ειναι να του φορτωνομαι συνεχεισ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back