Άμμος εκτός αμμολεκάνης

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Τις προάλλες αποφάσισα να αλλάξω την άμμο που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και να δοκιμάσω για πρώτη φορά μια άλλη (EverClean ActivBlog). Μέχρι τώρα έπαιρνα τη χαλαζιακή, όμως εκείνο που αντιμετώπισα παίρνοντας δεύτερο γατάκι ήταν η αφόρητη μυρωδιά, γιατί τα ούρα ουσιαστικά μένουν μέσα στην άμμο και οι μπλε κόκκοι δε στάθηκαν ικανοί να εξουδετερώσουν τη δυσοσμία!
Με τη νέα όμως άμμο έχω άλλο πρόβλημα: με τη μία φορά που θα μπουν για την ανάγκη τους, τριγύρω ο χώρος (έχουν δικό τους δωμάτιο) γεμίζει κόκκους. Σκέφτηκα να βάλω πατάκι, δε βελτιώθηκε η κατάσταση. Υπάρχει κάποιο υλικό (κολλητικό ίσως...;;) που να δίνει λύση; Γιατί αλλιώς με βλέπω με την ηλεκτρική σε καθημερινή βάση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλειστή τουαλέτα και το πατάκι μπροστά στο άνοιγμα! Μετά το μόνο που θα χρειάζεται είναι να τινάζεις το πατάκι! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω εχω το ιδιο προβληα. Και στη κλειστη τουαλετα δεν εμπαιναν με τιποτα οποτε εβγαλα το πορτακι. Κατα συνεπεια χαμος γινεται... Εγω εχω μονιμα ενα φαρασι διπλα και οποτε περναω απλα μαζευω τα πετραδακια να μην επεκταθουν σε ολο το σπιτι (αν κι ενα ποσοστο μεταφερεται...) Αλλα γλυτωσα απο τις μυρωδιες!!! :up::up: Προτιμω να μαζευω πετραδακια....

κι εγω εχω προβλημα με την αμμο. θα παρω κλειστη τουαλετα με την πρωτη ανακαμψη των οικονομικων μου. σκουπιζω συνεχεια αλλα παντα υπαρχει αμμος, εν τω μεταξυ μπαινει και στις χαραμαδες των πορτων και εκει δεν την ρουφαει καλα ουτε η ηλεκτρικη:(

όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε:(, εγώ πάντως έχω μόνιμα το φαράσι με την σκουπα δίπλα στην άμμο και τα μαζεύω συνέχεια:/:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, συνεχώς είμαι με μία σκούπα στο χέρι. Είναι και δύο ζωή να χουνε και τους αρέσει να σκάβουνε με τις ώρες!!

Και στην Χιο ειχα το ιδιο προβλημα γιατι η λεκανη ηταν ανοιχτη και με μικρη. Τελικα πηρα μια κλειστη και ησυχασα. Μονο καθε μερα που εβαζα ηλεκτρικη μαζευα μερικα χαλικακια απ'εξω, αλλα οχι οπως ηταν με την ανοιχτη.
Την κλειστη στη Χιο την πηρα περιπου 25 ευρω. Μου φανηκε αρκετα καλη τιμη...

Την κλειστη στη Χιο την πηρα περιπου 25 ευρω. Μου φανηκε αρκετα καλη τιμη...
Πάρα πολύ καλή τιμή. Στην Αθήνα δεν νομίζω να παίζειμε κάτω από 30€

Και ειχε κατι πολυ ωραιες γωνιακες. Αλλα ρε γμτ, ολες οι γωνιες του μπανιου ηταν πιασμενες!:P

βρηκα κι εγω μια κλειστη με 24 ευρω και μου φανηκε καλη τιμη. εχει περιεργο σχημα ειωαι λιγο οβαλ, σαν αβγο ενα πραμα. αλλα δεν καταλαβα αν το φιλτρο για τις μυρωδιες πρεπει να το παρω εξτρα! δεν τα πουλανε μαζι συνηθως;; αν οχι ξερεται τιμες για φιλτρο; χρειαζεται ή ειναι ενταξει και χωρις αυτο;

Μα δεν καταλάβατε!!! Για κλειστή τουαλέτα μιλάω, και μάλιστα με πορτάκι!
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα γατιά σας δεν μπαίνουν, κανένα από τα δικά μου δεν είχε πρόβλημα, απλώς τις πρώτες μέρες δεν είχα πορτάκι. Μετά μαθαίνουν.
Η άμμος κολλάει στα πατουσάκια τους και τη μεταφέρουν παντού! Μου φαίνεται καλύτερη από τη χαλαζιακή μέχρι στιγμής, από άποψη καθαρίσματός της και μυρωδιών.
Σαν την αυτόματη και συνδεδεμένη με την αποχέτευση CatGenie παιδιά δεν υπάρχει καλύτερη...... Ξενοιάζεις από το καθάρισμα για πάντα! Η κλειστή μάλιστα είναι super! Τα 300 euro μακροπρόθεσμα δεν είναι τίποτα για τόση πολυτέλεια.... Ήδη κάνω οικονομία! :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back