Με τη νέα όμως άμμο έχω άλλο πρόβλημα: με τη μία φορά που θα μπουν για την ανάγκη τους, τριγύρω ο χώρος (έχουν δικό τους δωμάτιο) γεμίζει κόκκους. Σκέφτηκα να βάλω πατάκι, δε βελτιώθηκε η κατάσταση. Υπάρχει κάποιο υλικό (κολλητικό ίσως...;
που να δίνει λύση; Γιατί αλλιώς με βλέπω με την ηλεκτρική σε καθημερινή βάση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Προτιμω να μαζευω πετραδακια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, εγώ πάντως έχω μόνιμα το φαράσι με την σκουπα δίπλα στην άμμο και τα μαζεύω συνέχεια
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
Την κλειστη στη Χιο την πηρα περιπου 25 ευρω. Μου φανηκε αρκετα καλη τιμη...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρα πολύ καλή τιμή. Στην Αθήνα δεν νομίζω να παίζειμε κάτω από 30€Την κλειστη στη Χιο την πηρα περιπου 25 ευρω. Μου φανηκε αρκετα καλη τιμη...

marestros
Δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα γατιά σας δεν μπαίνουν, κανένα από τα δικά μου δεν είχε πρόβλημα, απλώς τις πρώτες μέρες δεν είχα πορτάκι. Μετά μαθαίνουν.
Η άμμος κολλάει στα πατουσάκια τους και τη μεταφέρουν παντού! Μου φαίνεται καλύτερη από τη χαλαζιακή μέχρι στιγμής, από άποψη καθαρίσματός της και μυρωδιών.
Σαν την αυτόματη και συνδεδεμένη με την αποχέτευση CatGenie παιδιά δεν υπάρχει καλύτερη...... Ξενοιάζεις από το καθάρισμα για πάντα! Η κλειστή μάλιστα είναι super! Τα 300 euro μακροπρόθεσμα δεν είναι τίποτα για τόση πολυτέλεια.... Ήδη κάνω οικονομία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool